1. raskauskolmanneksen: toinen synnytystä vierailu

Tänään, lääkäri tarkistaa edistymistä, tarjoavat seulontatesti, ja tarkista, minkälainen kaksoset sinulla on. Tämä tarkoittaa, että voit saada nähdä pieniä vauvoja! Lääkäri myös vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla. Riskiä keskenmenon on pudonnut nyt, joten voit jakaa jännittävän raskauden uutiset perheen ja ystävien jälkeen tämän vierailun.

Tänään lääkäri tekee ultraääni onko vai ei kaksoset jakaa istukan. Jakaminen istukka tuo vauvojen vaarassa fetofetaalinen transfuusio-oireyhtymä (TTS), joka voi aiheuttaa yhden hengen on paljon pienempi kuin muut.

Lääkäri voi myös antaa sinulle testi tarkistaa synnynnäisiä epämuodostumia. Osana testin, lääkäri mittaa selän paksuinen jokaisen vauvan kaulan. Sinulla on myös verikoe. Tulokset näistä kahdesta testien avulla määrittämään vauvojen riski Downin oireyhtymä ja trisomia 18, ylimääräinen kromosomi 18, joka aiheuttaa sikiövaurioita ja kehitysvammaisuus.

Jos testin tulokset osoittavat kasvua riskiä, ​​lääkäri voi ehdottaa tarkemman ultraääni aikana 20 viikon synnytystä vierailun. Tai hän voi suositella diagnostinen testi kuten lapsivesipunktio tai Korionvillusbiopsia (CVS). Jos lääkäri suosittelee CVS, sinun on menettely tapahtuu pian.

Vinkkejä Närästys relie; Terve vaipan vaihto: Basic; Hammaslääkärikäyntien raskaana oleville naisille

Saatat tuntea huolissaan, jos on epänormaali testi, mutta muista, että tulos tarkoittaa vain sitä, että voi olla ongelma. Useimmissa tapauksissa lapset ovat terveitä huolimatta epänormaali testituloksen.

Myös tämän vierailun aikana, lääkäri

Lääkäri kysyä yleistä terveydentilaa, elämäntapojen, ja stressiä. Valmistaudu puhumaan

Terveet Reseptit Miinus Heartbur; Suojaa perheesi Germ; Kiusaantunut Inkontinenssi?