10 kysymystä, joissa Laura Prepon

1. uusi kirja, joka on ilmestynyt, Stash Plan: Your 21 päivän opas laihduttaa, tuntea suurta, ja huolehtia oman Health, sanot olit “sodassa” kehon vuosia. Miksi?

Minun 20s minulla ei ollut energiaa ja tuntui sairas koko ajan. Näyttelijät tekevät pitkiä, outo tuntia – olemme ylös 4 aamulla ja juoda ruukut kahvia. Paino tuli ongelma. En voinut ottaa sitä pois tai mahtua vaatteisiin työssä. Olen aina söi hyvin ja toiminut. En voinut selvittää, mikä oli vialla.

2. Miten menestystä Hollywoodissa ja sen paine on ohut vaikuttaa sinuun?

Jos aiot olla näyttelijä, sinun täytyy olla tietoinen punnitaan; juuri tehdä. Niin monta vuotta minä pelätty varusteet, mutta se on osa teollisuutta. Niin monet näyttelijöiden tulee hyvin, hyvin ohut. Ne nappasi ison ja ovat tämän valtavia paineita. Kaikki heistä nojata. Huomiota painon on niin vahva.

3. Oletko hakeutumaan lääkäriin?

Minulla oli kilpirauhasen tarkastetaan, näki eri asiantuntijat, ja he kaikki sanoivat eri asioita. Yritin jokainen ruokavalio tiedetään mies. Se vain sekaisin ruumiini enemmän ja tuli noidankehä.

4. Sitten tavannut ravitsemusterapeutin Elizabeth Troy, sinun toinen kirjoittaja. Mitä sinä opit?

Hän integroitu terveys valmentaja, joka opetti minulle, miten keho ei toimi kunnolla, jos sappirakon ja maksan ovat tukossa.

5. Terveydelle lähestymistapaan sisältyy parantavaa liemet, venyttely, ja valmistelee oman elintarvikkeita. Miksi?

Liemet ovat tärkeitä. Yksi ensimmäisistä asioista Elizabeth sanoi minulle oli: “Sinun täytyy tehdä liemet.” Muutaman päivän tunsin paremmin. Heillä on rusto ja kollageenia. Kehomme tarvitsevat ja tehdä kollaasi; se auttaa kehoa toimimaan niin kuin sen pitäisi.

6. Sana “jemma” suunnitelmasi viittaa mitä?

“Jemma” on aarrearkku mahtava ruokaa. Olen aina keittää kotona ja valmis kasan ruokaa kestää muutaman päivän. Jos olet kyllästynyt ja työskennellä koko päivän, otamme pois huoli ja huoli, joten sinun ei tarvitse ajatella sitä. Se saa sinut kanssa ruokaa, jonka suhde ruoan laitat kehoosi.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …