10 tapoja hallita korkea verenpaine ilman lääkitystä

Jokainen savuke poltat kasvattaa verenpainetta monta minuuttia olet. Tupakoinnin lopettaminen auttaa verenpaineen normalisoituneet. Ihmiset, jotka lopettaa tupakointi, iästä, on huomattava lisäys elinajanodotteen.

Rooli kofeiini pelaa verenpaineen keskustellaan yhä. Kofeiini voi nostaa verenpainetta peräti 10 mmHg ihmisiä, jotka harvoin kuluttavat sitä, mutta ei juurikaan mitään vahvaa vaikutusta verenpaineeseen vakinaisesti kahvia juovat.

Vaikka Jatkuvasta kofeiinin nauttimisesta verenpaineeseen eivät ole selkeitä, mahdollisuutta lievä verenpaineen nousu olemassa.

6. Lopeta tupakointi

Jos haluat nähdä kofeiini nostaa verenpainetta, tarkista paine 30 minuutin kuluessa juominen kofeiinia juoma. Jos verenpaine nousee 5 10 mm Hg, voi olla herkkiä verenpaineen nostaa vaikutukset kofeiinia. Keskustele lääkärin vaikutuksia kofeiinia verenpainetta.

7. Leikkaa kofeiinia

Krooninen stressi on tärkeä tekijä korkea verenpaine. Satunnainen stressi voi myös osaltaan korkea verenpaine jos reagoimaan stressiin syömällä epäterveellistä ruokaa, alkoholin tai tupakointia.

Kestää jonkin aikaa miettiä, mitä aiheuttaa voit stressaantunut, kuten työ, perhe, raha tai sairaus. Kun tiedät mitä aiheuttaa stressiä, pohtia, miten voit poistaa tai vähentää stressiä.

Jos et voi poistaa kaikki stressitekijöitä, voit ainakin selviytymään niistä terveempään tavalla. Yrittää

Kotimittauksista voi auttaa pitää silmällä verenpainetta, varmista oman elämäntavan muutokset toimivat, ja hälyttää ja lääkäri mahdollisille terveyteen liittyviä komplikaatioita. Verenpainemittarit ovat saatavilla laajalti ja ilman reseptiä. Keskustele lääkärisi kotimittauksista ennen kuin aloitat.

8. Vähennä stressiä

Säännölliset käynnit lääkärin ovat myös avainasemassa verenpaineesi hallinta. Jos verenpaine on hallinnassa, ehkä käydä lääkärin vain joka kuudes 12 kuukautta, riippuen muita ehtoja saatat olla. Jos verenpaine ei ole hyvin hallinnassa, lääkäri todennäköisesti haluaa nähdä useammin.

Tukevat perhe ja ystävät voivat auttaa parantaa terveyttä. Ne voivat rohkaista teitä pitää huolta itsestäsi, ajaa sinut lääkärin vastaanotolla tai lähteä harjoituksen ohjelma kanssa voit pitää verenpaine alhainen.

Jos löydät tarvitset tukea kuin oman perheen ja ystävien harkita liittymistä tukiryhmä. Tämä voi laittaa sinut ajan tasalla ihmisten kanssa, jotka voivat antaa sinulle emotionaalinen tai moraalia vauhtia ja jotka voivat tarjota käytännön vinkkejä selviytyä tilasi.

9. Seuraa verenpainetta kotona ja lääkärissä säännöllisesti

10. Pyydä tukea