10 tapoja välttää loma painonnousua

On se aika vuodesta, jolloin ylimääräisiä kaloreita vaanivat joka kulman takana – himmeä evästeet toimistossa, munatotia at naapurin, hyytelö munkkeja Hanukkah tai suklaata omassa sileää. Kaikki nämä extrat täsmää, ja jos olet kuten useimmat monet ihmiset maailmassa, sinun laittaa kiloa tai kahtia uudenvuodenpäivänä.

Mikä siis haittaa hieman loma painonnousu, varsinkin jos se on vain kiloa? Tutkijoiden mukaan National Institutes of Health, useimmat monet ihmiset maailmassa eivät koskaan menettää painoa he saavat talvella vapaapäiviä. Kiloa kertyy vuosi vuodelta, joten loma painonnousu tärkeä tekijä aikuisten lihavuus.

Mutta sinun ei tarvitse tähän ansaan. On mahdollista nauttia loma herkkuja ilman, että yhdellä kiloa. “Osa valvonta on avain”, sanoo Susan Finn, PhD, RD. Finn toimii puheenjohtajana neuvoston Fitness ja ravitsemus. “En usko et voi syödä ruokaa, että pidät – jopa aneet – mutta se on summa syöt”, hän kertoo.

Tietenkin, se ei ole helppoa mennä osaan partio kun kiusaukset ovat rajattomat. Siksi koottu vihjeet auttavat välttämään overindulging.

New York psykologi Carol Goldberg, PhD, sanoo suunnittelua eteenpäin voi auttaa ylläpitämään kuria edessä houkutus. “Älä mene juhliin kun olet nälkää”, hän varoittaa. Yritä olla ravitseva välipala etukäteen. Jos et saavut nälkä, juoda vettä täyttyä ennen täyttöä lautasella.

Monet ihmiset unohtavat, että on olemassa muutakin loma osapuoli kuin ruoka, Goldberg kertoo. “Älä katso puolue kuin vain ruokaa tapahtuma”, hän sanoo. “Nauti ystävien yrityksen tai tanssia. Keskity jotain muuta kuin ruokaa.

Finn suostuu. Hän sanoo jutteleminen on erinomainen ohjautumisesta, olitpa pieni perhepäivällisen tai suuri puolue. “Ota huomioon pois ruokaa ja keskittyä keskusteluun.”

Oletko koskaan yrittänyt kertoo itse sinun vain syödä ensimmäisen puolen tunnin osapuoli? Goldberg mukaan tämä strategia on virhe. “Jos ahtaa niin paljon kuin voit puolessa tunnissa, pureskella nopeammin. Pureskelu hitaammin täyttää sinut vähemmän ruokaa.”

Rouskuttaa verkkaiseen tahtiin, Finn suosittelee laittamalla haarukka alas välillä joka pure. “Tämä antaa sinun valita.”

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …