10 vauva peli ideoita vauvan ensimmäinen vuosi

Hauskaa vauva pelejä jotka voivat parantaa lapsen taitoja ja kehitys ei tarvitse olla monimutkaista. Itse asiassa niitä ei olisi. Saatat jopa huomata, että monet parhaista peleistä voit pelata lapsesi auttaa häntä oppia maailmasta hänen ympärillään ovat mitä jo tekevät luonnollisesti.

Jos haluat apua ja vauva saada irti peliaikaa, varmista, että olet tunnistaa allekirjoittaa pienokaisesi lähettää että milloin on aika pelata. Nämä signaalit voivat sisältää

On myös tärkeää huomata, kun lapsi on ollut tarpeeksi vauvan pelejä ja tarvitsee tauon. Nämä merkit saattavat kuulua

Voit auttaa vauvaa hauskaa, side teitä, ja oppia maailmasta, kokeile toistaa seuraavia 10 kehittämiseen peleissä. Voit myös keksiä omia muunnelmia tai yhdistää pelejä kun tunne vauva on valmis lisähaasteen.

Katsoa sinä tai muut ihmiset, joilla interes; Kurkotti yo; Hymyilevä

Yksi parhaista vauva pelejä pelata pikkulasten kanssa on myös yksi helpoimmista. Yksinkertaisesti piilottaa kasvosi taakse kädet ja siirrä sitten kädet pois, kun sanot, “Peek-A-Boo!”

Kunnes vauvat ovat noin 9 kuukautta vanha, he eivät ymmärrä, että olet vielä siellä, kun päällä on. Joten lapsesi kiehtoo oman katoamassa ja toistumista teko. Tämä vauva peli voi jopa auttaa lasta tullut mukavampaa maailmassa, kun hän tajuaa, että tulet takaisin, vaikka “mene pois.”

Kun lapsi alkaa ymmärtää pelin enemmän, hän voi yrittää “löytää” te saavuttamalla käsille, kun piilottaa. Kokeile pelaa tätä kehitystä lisäämällä pelin tehdä tehtäviä kuten vaippojen ja pukeutumiseen hauskempaa sinulle ja vauva.

Aivan kuten voit lukea vauvan signaalit tietää, milloin pelata vauva pelejä, voit ottaa johtaa kuinka pelata pikku kimppu iloa.

Esimerkiksi jos vauva on heeksi kanssa “Coos” ja “ga-kaasu,” kokeile jäljittelemällä vauvan ääniä. Se auttaa vauvaa kehittämään pohjan keskustelun taitoja. Samoin, kun vauva hymyilee, hymyä. Tämä auttaa vauvaa kehittämään itseluottamusta kun hän tajuaa, että sinulla on hauskaa ja nauttia hänen yritys.

Cryin; Sylkeminen u; katseensa

Suojaaminen Baby Infectio; Vauvan Vision: Mitä Vauva Katso; Ohje lapsesi ekseema

Early Merkkejä Kuulon Los; Suojaa lapsesi: Get Your Shot; Bakteerit Daycare: Kysymyksiä