10 vinkkejä löytää paras ruokavalio, joka toimii sinulle

On aika kääntää uusi lehti ja ratkaisemaan saada vyötärön kurissa – uudelleen. Onko se South Beach Diet, menettää 21 puntaa 21 päivää, Sonoma, Atkins, Painonpudotus Clinic, tai jonkin gazillion muut ruokavalion vaihtoehtoja?

Niin paljon valita, se ei ole helppoa selvittää, mitkä ruokavalio on paras, joka toimii sinulle. Auttaakseen 65% aikuisista, jotka ovat ylipainoisia, kysyimme asiantuntijoilta vinkkejä auttaa sinua löytämään laihtuminen ruokavalio, joka on sekä terveillä ja tehokasta.

Kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä yhdestä asiasta: Paras laihtuminen suunnitelma on yksi voit pysyä.

“Sillä ei ole väliä, kuinka tieteellisesti kuulostaa ohjelma on (ja monet eivät ole), kuinka nopeasti ne toimivat (saatte jälleen niin nopeasti kuin kadonnut), tai jopa kuinka moni on yrittänyt sitä ennen. Ratkaisevaa on, onko voit mitä he sanovat ikuisesti – ei siitä pitäisi, mutta onko voit. ” sanoo Michelle May, MD, kirjoittaja Am I Hungry? Mitä tehdä, kun ruokavalion eivät toimi.

Ja tietenkin, etteivät kaikki ruokavalio suunnitelmia ja ohjelmia tieteellisesti päteviä.

“Vain koska se on kirjahyllyssä, tai nimi on ovi, se ei tarkoita sitä on terve, monipuolinen ohjelma”, sanoo Judy Rodriguez, PhD, RD, kirjoittaja Diet valitsin.

Silti näyttää siltä, ​​että ruokavalion jokainen haluaa ovat ne lupaavat nopein, kivuton tulokset – jotka valitettavasti eivät yleensä ole kestäviä. Paino, joka on menettänyt nopeasti on tavallisesti veden seosta, lihas, ja vähän rasvaa sijaan pääasiassa rasvaa. Mikä pahempaa, menettää on yleensä seuraa saamassa.

Useimmat ihmiset menevät päälle ja pois muotidieetit ja pudota jojo oireyhtymä putoavan painon seuraa painon nousua “, kertoo Rodriquez, professori ravitsemuksen University of North Florida.” Seurauksena on, te alentaa aineenvaihduntaa ja pää ylös painavampaa kuin kun alkoi.

Yksinkertainen (jos tylsä) Totuus on, että laihdutus on yksinkertainen kaava: kaloria miinus kaloreita ulos yhtä suuri laihtuminen, voitto tai huoltoa. Kumpikaan juoma, detox rituaaleja, eikä täydentää voi muuttaa sitä kaavaa.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …