11 tapaa pitää selkäkipu poissa

Jos olet sivuuttanut kipeä takaisin, et ole yksin. Neljä viidestä ihmiset kokevat selkäkipu jossain vaiheessa, mikä tekee siitä viidenneksi yleisin syy luona lääkäri.

Hyvä uutinen on, että useimmat alaselän kipu menee yleensä ohi muutamassa päivässä tai viikossa, ja leikkaus on harvoin tarpeen. Mikä parasta, yksinkertainen omatoimisuus strategioita, kuten nämä voivat olla yllättävän tehokas estämään selkäkipu ja pitää sitä palaamasta

1. Hanki enemmän liikuntaa. Jos selkää vahingoittaa, saatat ajatella paras tapa saada helpotusta on rajoittaa liikuntaa ja levätä. Päivä tai kaksi lepoa voi auttaa, mutta enemmän kuin että ei voi auttaa kipua. Asiantuntijat tietävät nyt, että säännöllinen liikunta voivat auttaa helposti tulehdusta ja lihasjännitystä.

2. Varo painon. Ylimääräistä kiloa, erityisesti midsection, voi tehdä selkäkipu huonompi siirtämällä oman painopisteen ja laittoi rasitusta alaselässä. Pysytellen 10 kiloa Ihannepainosi saattaa auttaa hallitsemaan selkäkipu.

3. Jos tupakoit, sto s. Tupakointi rajoittaa virtausta ravinteiden sisältävien veren välilevyjä, joten tupakoitsijat ovat erityisen alttiita takaisin kipua.

4. Lepoasento. Jos olet altis selkäkipu, keskustele lääkärisi kanssa parhaiten makuuasentoon. Sleeping kyljellään polvet vedetään hieman kohti rintaa Toisinaan on ehdotettu. Mieluummin nukkua selällään? Laita yksi tyynyn alle polvet ja toinen alle alaselässä. Sleeping vatsallaan voi olla erityisen vaikea selässä. Jos et voi nukkua muulla tavoin, laita tyynyn alle lonkkaan.

Työskennellä; Exercisin; Sleepin; arkielämän