12 vinkkejä, joiden avulla kiinni oman kunto-ohjelma

On helppo puhua itseäsi käyttäessään. Silloinkin kun on paras aikomuksia treenata, tekosyitä ovat niin helppo löytää – “Olen liian väsynyt,” tai “Olen kiireinen,” tai “sää on huono.

1. Tee se itse. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka ovat “ulkoisesti motivoitunut” – eli ne osuma kuntosalilla vain näyttää hyvältä oman luokan reunion – älä pysy siinä. Ne, jotka ovat “sisäisesti motivoitunut” – eli ne käyttävät, koska he rakastavat sitä – ovat niitä, jotka pysyvät sitä pitkällä aikavälillä.

2. Ota askelin. Et koskaan yrittää ajaa 10 mailia ensimmäisenä päivänä, eikö? Kun teet liian paljon liian nopeasti, sinun lopulta kipeä, loukkaantunut, ja lannistunut. Ota se helppoa kuin aloitatte. Ehkä vain ajaa puolen kilometrin ensimmäisen viikon. Kun se on helppoa, voit tehdä sen haastavampaa.

3. Hang kova. Kukaan ei ole täydellinen muoto ensimmäisen päivän voimaharjoittelua. Jokainen harjoitus vie käytännössä. Saat jyvälle jos pitää pyrkivät.

4. Sekoita ylös. Älä erityyppisiä harjoituksia pitää asiat mielenkiintoisia ja harjoittaa eri lihasryhmiä. Jos elliptinen kone on yleensä sinun juttusi, hypätä rappu kiipeilijä joidenkin sydän sijaan. Myös vaihtaa laitteet ja painot, kun lujuus-juna. Sinun ei tarvitse keksiä koko rutiini joka viikko, mutta et halua siirtää sitä noin vähän.

5. Älä olla oma sulkeiskersantilta. Puolet ihmiset, jotka alkavat uuden harjoitusohjelman ojaan se ensimmäisen vuoden. Usein tapahtuu, koska he eivät voi pysyä boot-camp vauhti he pakottivat itseään. On parempi työskennellä rajoja, ja vähitellen saada vahvempi.

6. Tuo ystävä. Kun sisäiset demoninsa tilaat lyödä sohvalla sijaan juoksumatto, harjoitus kumppani voi ohjata sinut takaisin oikeaan suuntaan. On helpompi pelastaa ulos kuntosalilla kuin ystävä, joka odottaa sinua siellä. Tutkimukset osoittavat, voit myös treenata pidempään kun on kaveri pitkin.