2.5 benzagel akne Lotion ajankohtainen

0,5 Benzagel Akne Lotion

Bentsoyyliperoksidi ajankohtainen hoidetaan akne ja voidaan käyttää muihin ihosairauksien määritettynä lääkäri.

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä. Osa ihon tuotteet ovat saatavilla vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, bentsoyyliperoksidi ajankohtainen käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

0,5 Benzagel Akne Lotion

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille bentsoyyliperoksidin ajankohtaisia ​​ei ole tehty lapsilla 12-vuotiailla ja sitä vanhemmilla, ei lapsipotilailla tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille bentsoyyliperoksidin ajankohtaisia ​​ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

0,5 Benzagel Akne Lotion

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi ärsyttää ihoa.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla. Älä käytä tätä lääkettä tai silmien ympärillä tai huulten tai nenän, tai herkillä alueilla kaulan. Levitä lääkettä pois näiltä alueilta hakiessaan. Jos lääke pääsee näillä alueilla, pese välittömästi vedellä.

Tämä lääke yleensä tulee potilaan suuntiin. Lue ohjeet huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Ennen OTC akne tuote ensimmäistä kertaa, laita pieni määrä yhden tai kaksi pientä tuhoalueilla ihon 3 päivää. Jos vaiva ilmenee, noudata suuntiin huumeiden tosiasiat tuotteen pakkausmerkintöihin.

Älä käytä tätä lääkettä windburned tai sunburned iholle tai avoimia haavoja, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Jos haluat käyttää kermaa, geeli, voide, tai keppi

Jos haluat käyttää parranajon kerma

Jos haluat käyttää puhdistus baari, puhdistus kosteusemulsio tai saippuaa

Jos haluat käyttää kasvonaamion

Levittämisen jälkeen lääkettä, pese kädet poistaa lääkettä, joka saattaa jäädä niitä.

Sinun ei pitäisi pestä ihoalueille käsitelty bentsoyyliperoksidi vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

0,5 Benzagel Akne Lotion

Ensimmäisten 3 viikkoa käytät bentsoyyliperoksidi, iho saattaa ärtyä. Myös akne voi tuntua pahenee ennen kuin se saa paremmin. Jos iho ongelma ei ole parantunut sisällä 4-6 viikkoa, tarkistaa lääkäriltä.

Tietyt over-the-counter (OTC) akne tuotteet voivat aiheuttaa harvinaisia ​​ja hengenvaarallisia allergisia reaktioita. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, turvotus silmien, kasvojen, huulten tai kielen, puristava tunne kurkussa tai heikotus, kun käyttää näitä akne tuotteita.

Älä käytä OTC akne tuote uudelleen, jos on kehittynyt vakava allerginen reaktio siitä.

Älä käytä mitään muita ajankohtaisia ​​lääkettä samalle alueelle 1 tunti ennen tai jälkeen käyttämällä bentsoyyliperoksidi. Muuten bentsoyyliperoksidi ei välttämättä toimi kunnolla.

Ellei lääkäri määrää toisin, se on erityisen tärkeää välttää käyttämällä seuraavia ihonhoitotuotteita samalla alueella kuin bentsoyyliperoksidia

Käyttämällä näitä tuotteita sekä bentsoyyliperoksidi voi aiheuttaa lievää tai vakavaa ärsytystä ihon. Vaikka ihoärsytystä voi tapahtua, jotkut lääkärit joskus sallivat bentsoyyliperoksidi käytettäväksi tretinoiinia hoitoon akne. Yleensä tretinoiinia levitetään yöllä, jotta se ei aiheuta ongelmia muiden paikallisten valmisteiden, jotka voit käyttää päivällä. Tarkista lääkäriltä ennen muita ajankohtaisia ​​lääkkeitä bentsoyyliperoksidi.

Tämä lääke saattaa vaalentaa hiusten tai värillisiä kankaita.

Tarkista lääkäriltä milloin tahansa ihon tulee liian kuivaa tai ärtynyt. Lääkäri voi auttaa valitsemaan oikean ihon tuotteita sinulle vähentää ihon kuivumista ja ärsytystä.

0,5 Benzagel Akne Lotion

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Benzagel (bentsoyyliperoksidi ajankohtainen)

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen

Suunympäryksen Dermatitis metronidatsoli ajankohtainen, klindamysiini ajankohtainen, Metrogel, Akne Hoito, Cleocin T, bentsoyyliperoksidi ajankohtainen, Clindagel, MetroCream, Noritate, Triaz, Benzac AC, PanOxyl