4 sydän liikuntaa: elliptinen, juoksumatto, kuntopyörä, soutulaite

Sinä olet salilla, valmis tekemään oman sydän. Tänään, älä tee täsmälleen sama asia aina teet. On muutoksen aika.

Kukin seuraavista neljästä harjoitukset käyttää eri laite ja kertoo tarkasti, mitä tehdä. Tarkista lääkäriltä ensin ennen uuden rutiini, varsinkin jos sinulla on lääketieteellisiä ongelmia, ota lääkkeitä, tai ovat raskaana.

“Kun ottaa arsenaali liikuntaa, kuten nämä hyppysissäsi, on aina jotain voi tehdä, vaikka kaikki juoksumatot otetaan salilla, ja vaihtoehtoja lyhyempi tai pitempi harjoitukset, riippuen aikaa”, sanoo sertifioitu personal trainer Nicole Nichols, joka loi seuraavat harjoitukset.

Pick koneen ja alkavat liikkua!

“Sinä pohjimmiltaan tekevät tunnin verran sydän vain 20 minuutissa.” – Sertifioitu personal trainer Nicole Nichols

Aika: 20 minuuttia

Mitä se tekee: Ominaisuudet korkean intensiteetin väli koulutus (HIIT), joten voit vuorottelevat kovan työn kanssa saannot kevyempiä intensiteetin työtä. Loppuratkaisu? Suurempi kalori polttaa ja valtava ajan säästö. “Sinä pohjimmiltaan tekevät tunnin verran sydän vain 20 minuutissa”, Nichols sanoo.

harjoitus

Lämmittele 3 minuutissa.

Sitten aloittaa tämän sarjan välein, mikä pitenevät ja sitten lyhyempi.

Työnnä itse aikana väliajoin, työskentely klo 8-9 on 10 pisteen asteikolla, jossa 10 on maksimi kykyä ja 1 olento istuu edelleen.

Palautumisen aikana leikata vauhtia 5-7 samana 10 pisteen asteikolla.

Jäähtyä 3 minuuttia.

Aika: 30 minuuttia

Mitä se tekee: Challenges sinulle välein, joten saat muuttuu jatkuvasti intensiteetin, rinne, ja nopeus. Ne auttavat saamaan asentaja, joten voit työskennellä kovemmin lyhyemmässä ajassa. Se on sinun, suoritetaanko tai kävelemään.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …