5 juoksumatto liikuntaa tunnissa tai vähemmän

Kyllästynyt juoksumatto? Ei nähdä tuloksia haluat? On aika ahtaa juoksumatolla aikaa.

Juoksumatto liikuntaa voi olla joitakin tehokkain, haastava, kalorinkulutusta rutiineja ympärille.

Tärkeintä on välein. Välein, eikä trudging pitkin tasaiseen tahtiin, voit sekoittaa nopeus ja lisätä lihasharjoitusten omaan rutiinia.

Seuraavassa on viisi juoksumatto liikuntaa suunnitellut Cindy Wasilewski, kunto johtaja The Lodge at Woodloch, Pennsylvaniassa spa, ja Jeff Baird, omistajan Chaos Conditioning Atlantassa. Saat hyvä harjoitus 20, 30 tai 60 minuuttia.

Pidä silmällä sykettä varmista saatko irti workout, mutta ei ajaa liian kovaa. Laske ensin maksimisykkeestä, joka on 220 miinus ikä. Jos olet aloittelija, ampua 50%: sta 65% maksimisykkeestä rotta; 60%: sta 75%, jos väli leve; ja 70%: sta 85%: kokeneille kuntoilijoille. Säädä seuraavat liikuntaa tarpeen pitää syke näillä alueilla.

Lisäksi juoksumatto, sinun käsi painot ja vakautta pallo puheenvuoroa harjoituksia. Kuten aina, tarkista lääkäriltäsi ennen kuin aloitat uuden kunto-ohjelman.

Pidä silmällä sykettä varmista saatko irti workout, mutta ei ajaa liian kovaa.

Jos sinulla tunnissa, tässä on kaksi juoksumatto liikuntaa kokeilla. Wasilewski, joka on suunniteltu sekä liikuntaa, puhelut ensimmäinen “No Excuses” rutiini, koska se tuottaa mahdollisimman tuloksia ajankäytöstä. Toinen harjoitus on väli Trek, jonka tarkoituksena on lisätä sydän- kestävyyttä.

“Rasitustasoihin rate” näissä harjoitukset on asteikolla 0-10, jolla mitataan harjoituksen intensiteettiä. Esimerkiksi 0 (ei mitään), miten sinusta tuntuu, kun levossa, kun taas 10 (erittäin raskas) on mitä tunnet jälkeen äärimmäisen raskasta liikuntaa.

Ei-Excuses Rutiini

Aloita juoksumatolla

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …