5 strategiat pitää kiloa pois

On sanottu, että laihdutus on helppo osa – se pitää se pois, että on vaikeaa. Suurin osa laihduttajille takaisin noin kolmasosa painosta he menettävät vuoden sisällä, ja palaavat alkuperäiseen painoon vajaan 3 5 vuotta.

Mutta entä pienempi prosenttiosuus laihduttajille, jotka todella onnistuvat laihtua hyvää?

Tutkijoiden mukaan on olemassa muutamia terveellisiä tapoja, jotka “onnistunut häviäjät” yleensä on yhteistä. Joten vaikka paino voi menettää mitenkään, joka toimii sinulle, kun se tulee pitämään sitä pois, yksi koko voi todellakin sovi kaikille.

Seuraavassa on viisi terveellisiä tapoja, joilla on vankka kokemus auttaa ihmisiä pitää pois painon

Kirjanpito painoja, ruokailu, ja liikunta on auttanut Kansallisen Weight Control Registry (NWCR). Rekisterin koostuu yli 5000 aikuisia, jotka ovat säilyttäneet lyheni vähintään 30 kiloa yhden vuoden tai kauemmin.

“Jokainen on hieman erilainen, mutta yleensä onnistunut häviäjiä pitävät kirjaa siitä, mitä he syövät, liikuntaa tai askeleita askelmittarin, ja niiden paino”, sanoo Jim Hill, co-perustaja NWCR.

Säännöllinen punnitaan-ins ovat myös välttämättömiä valvoa paino, asiantuntijat sanovat. Tuoreen tutkimuksen New England Journal of Medicine viittaa päivittäisen punnitaan-ins ovat hyvä motivoija.

“Kuten harjata hampaita, kun teet painavat päivittäinen tapa, se luo mielentila miten lähestyä ruokavalintoihin ja kunto joka päivä”, sanoo John Foreyt, FT, joka on Baylor College of Medicine käyttäytymisen asiantuntija.

Ja se ei riitä vain punnita säännöllisesti: Tarvitset toimintasuunnitelma niihin tilanteisiin, kun neula asteikon pitää käynnissä ylös.

Kerron asiakkaita punnita itsensä säännöllisesti ja luoda terveen painon alue “, sanoo Cathy Nonas johtaja lihavuuden ja diabeteksen ohjelmat North General Hospital New Yorkissa.” Kun he saavuttavat yläpäässä, on oltava yksityiskohtainen suunnitelma paikallaan, miten ne aikovat menettää ne muutamat naulaa saada painoa takaisin keskitason.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …