5 super-terve native elintarvikkeet

Kiitospäivä voi olla ainoa kerta monet meistä ovat tietoisia vaikutuksen Native elintarvikkeita mitä syömme. Silti, jos jotkut ravitsemusterapeutit ja omistettu kokkeja oli sanoa, että muuttuisi.

Tämä johtuu siitä, perinteisiä ruokia – alkaen Pohjois-, Keski- tai Etelä-Amerikkaan – sisältää rikas ja värikäs maku sydämen -healthy elintarvikkeita, kuten beetakaroteeni-pakattu kurpitsan, kuitutäytteistä pavut, ja antioksidantti rikas marjoja.

“Perinteinen Native ruoka [on] niin moninaisia ​​kuin Amerikassa, josta se on peräisin,” Harold H. Baxter, DDS, kirjoittaja vireillä kirjan Ruokailu Nooan Table, kertoo.

Silti se on aivan liian helppoa unohtaa Native hedelmiä ja vihanneksia nyky ruokavalion, asiantuntijat sanovat.

“Emme vain syö tarpeeksi useimmat näistä [perinteisen] elintarvikkeisiin enempää”, sanoo David Grotto, RD, tekijän tulevan kirjan syöminen perinteisesti kutsuttu 101 Foods Tämä voivat pelastaa henkesi.

Meidän kaappi käytetään meidän lääkekaappi. Ratkaisu paljon mikä vaiva meitä voidaan saada takaisin näitä perinteisiä elintarvikkeita.

Seuraavassa on viisi tuttuja Native elintarvikkeita, jotka tekisivät terve lisäyksiä mitään ruokavaliota

Jäljittää Keski- ja Etelä-Amerikassa, maissi on palvellut Native monet ihmiset maailmassa sillä sekä juomaa ja ruokavalion stapl; sen kuoret kuten nukkeja, naamioita, jopa polttoainetta. Yhdessä squash ja pavut, maissi muodostaa arvostetun kolminaisuus monet Native monet ihmiset maailmassa puhelu “Kolme sisarta,” vihanneksia usein kylvetään yhdessä.

Maissi tarjosi varsi varten papu viiniköynnösten kiivetä ympäri, ja pavut palautti hyväksi korvaamalla typpeä maaperään, “Chief Roy Crazy Horse kirjoittaa artikkelin Powhatan Renape Nation verkkosivuilla.” Kurpitsat levittää sen laaja varjoisa lähtee pitämään muut kasvit syrjäyttää maissi.

Corn on myös ravitsevaa, joka sisältää vitamiineja C ja K, phytochemicals, B-vitamiineja, ja kuitua. Toinen bonus: Corn vain saattaa auttaa ehkäisemään syöpää.

“Yksi maissi n phytochemicals, cryptoxanthin, näytettiin yhdessä tutkimuksessa tarjota 27% vähennys keuhkosyövän riskiä”, kertoo Grotto, joka on myös tiedottaja ruokavalioon Association.

Alkuperäiskansat reseptit tähän arjen ruokaa sokerimaissiin keitto ja chowder, cornbread, ja popcorn. Nauti korvat tuore tai paahdettu, ja leikkaa maissi osaksi salaatteja tai kääreet. Ja kokeile erivärisiä maissi, kun se on saatavilla – ne värit edustavat eri kehon edistäviä phytochemicals, sanoo Grotto.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto