6 paikkaa bakteereita ja bakteerit viihtyvät kotona

 arkistojen sisältöä 2 vuoden kuluttua varmistaa meidän lukijat voivat helposti löytää kaikkein ajankohtainen sisältö; Löytää uusimmat tiedot, kirjoita aihe kiinnostaa osaksi hakukenttään.

Jos pudonnut pala hedelmää omassa tiskiallas huuhtelun aikana sen, voisitteko ajatella kahdesti popping se suuhusi? Mitä jos pudotetaan sitä wc?

Bakteereita kuten kylmä virukset ja bakteerit voivat elää yllättäviä paikkoja. Tässä on kuusi yllättävän likaisia ​​paikkoja kodin – kuten keittiöaltaastasi – ja mitä voit tehdä suojautua.

Ellen Whitehurst

Vaikka pelkkä ajatus hakemisessa mitään oman WC-pönttö voi riittää aiheuttaa pahoinvointia, vessaanne voi olla puhtaampaa kuin keittiöaltaastasi, sanoo Eileen Abruzzo, johtaja infektioiden torjuntaan Long Island College Hospital of Brooklyn, New York. Ruoantähteet levyt vasemmalle liota tai huuhdeltu astiat matkalla astianpesukoneeseen voi toimia kasvualustana sairauden aiheuttavia bakteereja, kuten E. coli ja salmonella. He voivat saada käsiin tai levitä elintarvikkeisiin.

Vaikka useimmat ihmiset ryhtymään toimiin desinfioida vessäpöntöt, harvat antavat tiskiallas samaa vastiketta, Abruzzo kertoo. “He huuhtele niiden nielujen vedellä ja olettaa, että he ovat puhtaita – mutta ne eivät ole.”

Pikaratkaisua karkottaa bakteerit

Puhdistaa viemäriin ja estää bakteerien leviämistä, Abruzzo suosittelee pesten liuos valkaisuainetta ja vettä kerran päivässä ja sitten annetaan ratkaisu ajaa alas kaivoon. Muista poistaa tyhjennystulppa ja puhdista sekin hän sanoo. Sitten pestä kädet.