6 tapoja de-stressiä ruokapöydässä

Mikä päivällisellä kuin paikkasi?

Ehkä “ravintolaan” koostuu haaleaa nouto, syödään yksin edessä televisiota ja surffata internetissä ja vastata sähköpostitse. Tai ehkä syödä-ja-run illallisia jaat puolison tai kumppanin tuskin jättää sinulle aikaa sanoa “hei” ja “näkemiin” toisilleen. Tai ehkä keittiön alkaa muistuttamaan pikaruokaravintola, perheenjäsenten tulossa sisään ja ulos ja tarttumalla purenta toimintojen välillä.

Vaikka päivällinen tunti kerran edusti rauhallinen keidas päivän myrsky, asiantuntijat sanovat tänään se on usein kaikkea muuta kuin rentouttava.

“Olemme riensi, olemme harried, olemme kääntyi jopa äänenvoimakkuutta elämäämme niin suuri määrä, että emme useinkaan edes näe kuinka korosti olemme. Ja me lähes koskaan näe miten tuomme että stressi ruokapöydässä, paikka, jossa perinteisesti haimme rentoutumista ja mukavuutta, “sanoo Mimi Donaldson, stressi ja ajanhallinta asiantuntija.

Jossa kovaäänisen televisiot, korvien matkapuhelimet ja “Sinulle on postia!” kajahtaa taustalla joissakin kodeissa illallinen tunti on aivan yhtä stressaavaa kuin loppupäivän, sanoo Donaldson, mukana kirjoittamassa kirjassa Bless Stressi: Se tarkoittaa olet vielä elossa.

“Kun lisätä sisaruskilpailu ja annos vanhempien kuria, ruokajuomat voi nopeasti tulla taistelualueella että kukaan ei halua tulla”, sanoo Donaldson.

Jos olet ajatellut kaikki tämä ei ole paljon, mieti uudestaan.

Viimeaikainen tutkimus Columbian yliopistossa havaittiin, että lapset, jotka säännöllisesti illastin heidän perheensä ovat todennäköisesti väärin huumeita tai alkoholia, ja todennäköisesti tehdä paremmin koulussa. Itse asiassa tutkimukset osoittavat parhaiten säätää lapset ovat niitä, jotka syövät aikuisen vähintään viisi kertaa viikossa, kertoo Ann Von berberien, FT, puheenjohtaja osaston ravitsemustieteet Texas Christian University Fort Worth.

“Useat tutkimukset tukevat tärkeää perheiden ruoka-aika vähentää ilmaantuvuus teini jotka tupakoivat, alkoholia, osallistuvat seksiä nuorena, aloittaa taistelee, jäädyttää koulusta tai itsemurhan”, kertoo Von berberien.

Ja lapset eivät ole ainoita, jotka hyötyvät rauhallisen ateria. Asiantuntijat sanovat, että parit sekä singlet hyödy kun ruoka-aika on rentouttava kokemus.

“Se ei ole vain parempaa sielun ja hengen ruokailla hiljaa ja hitaasti – vaikka olet yksin – mutta se on myös hyvä ruoansulatus”, sanoo Loren Ekroth, FT, entinen perheterapeutti Las Vegas, joka on perustaja Conversation-asiat.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …