7 syytä käyttää ulkona

Holly St. skeittaaja lopun ikääni

Lämmin sää on vihdoin saapunut – ja se, mutta toisessa tutkimuksessa osoittaa terveyttä siunaus liikkuvat keskuudessa lehdet ja kukat. Mukaan School Rakennetun ympäristön Edinburgh, kävellen ulkona viheralue quiets mielen ja vähentää aivojen väsymys. Tässä on kuusi enemmän syitä kävellä, pyöräillä, juosta, kiivetä, terä ja jopa vahvuus train luonnossa.

Saat treenata pidempään. Olitpa virta ylös ja alas joukko valkaisuainetta suosikki puistossa tai maastopyörä pitkin kauko metsäinen polkua, häiriötekijöitä ympäristöstä vie ajatukset pois työstä toimi. Tämän seurauksena voit päätyä paljon kauemmaksi kuin olisit, jos olisit ollut aidattuja. “Voit painaa” seis “juoksumatolla, mutta et voi kääntyä takaisin kerta kun olet kävellyt tai jogged kolme tai enemmän kilometrejä “, kertoo Hollywood-pohjainen kouluttaja Kristen Anderson, perustaja My Daily kouluttaja, yksilöllisen online-ohjelma.

Saat nitistää enemmän kaloreita. Tutkimus osoittaa, että harjoitus polttaa 10 prosenttia enemmän kaloreita, kun he kävellä tai juosta ulkona kuin he tekevät, kun he kavio se sisällä juoksumatolla samalla nopeudella. “Kun olet kiinni omassa ympäristössä, olet vähemmän keskittynyt kuinka väsynyt olet tai kuinka paljon lihaksia särkee”, sanoo John Porcari, harjoituksen fysiologi yliopistossa Wisconsin-La Crosse. “Teimme tutkimuksen, jossa koehenkilöt jaksoivat kautta virtuaalisen maaseudun ja kilpaili muita ihmisiä vastaan, ja löysimme ne käyttävät 12 prosenttia vaikeampaa, koska ne häiritsee.

Saat matolta. Parks ovat hyviä yli koira-kävely ja piknik – ne ovat ihanteellinen paikka kiinteytymistä. Kokeile tätä mini-harjoitus: Käyttämällä puiston penkillä kuin potkuri, tee 12 edustajaa kustakin tricep laskut yhdellä jalalla laajennettu (vaihtaa sitten jalat), teho hyppy-ups (kyykky, sitten keinu aseita vauhtia ja hypätä penkki, laskeutumisen kyykkyyn) ja polkupyöriä (nojata taaksepäin 45 astetta penkillä, kädet vieressä lonkat). Kaahaa ruohoa punnerruksia ja lävistys keuhko.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …