7 vinkkejä rauhoittaa kuiva, kutiava iho

Sen jälkeen päin vaativa pomoja, liikenne, ja muut sen paheneminen, useimmat ihmiset eivät voi odottaa päästä kotiin ja rentoutua. Kuitenkin paikka menet laittaa jalat ylös ja rentoutua hautoisi omanlaisensa ikävyyksiä: asioita, jotka voivat aiheuttaa kuiva, kutiava iho.

Kun se tulee kodin ihoa ärsyttäviä, lista on käytännössä loputon. Se sisältää puhdistusaineita, lattia kiillottaa, raikasteita ja pyykinpesuaine, vain muutamia mainitakseni. Nämä tuotteet nauhat ihoa eteeristen vettä ja öljyjä, joka johtaa kuiviin ja ärsytystä. Joissakin ihmisiä, kuiva iho voi edetä ankarampaa ihosairauksien, kuten ekseema tai ihottumaa.

Jokaisessa numerossa Magazine, pyydämme asiantuntijoita vastaamaan lukijoiden kysymyksiin monenlaisia ​​aiheita. Meidän toukokuu 2010 kysymystä, me kääntyi ihonhoito Expert, Karyn Grossman, MD, saada neuvoja käsittelevät ne ärsyttävä vähän kuoppia, että niin monet meistä ovat meidän olkavarret; K. Minulla on paljon pieniä kuoppia minun olkavarren – En pidä menossa hihaton. Mitä ne ovat? Voinko päästä eroon niistä; A. Nämä vähän kuoppia johtuvat keratosis pilaris, yleinen ihosairaus …

Taistella kotitalouksien ärsyttävien ja tehdä kodin ympäristössä enemmän rauhoittava ihoon, kokeile näitä käytännön vinkkejä

Olet ehkä kuullut, että jos haluat pitää ikäsi salaisuuden, sinun pitäisi huolehtia kädet. Tämä tarkoittaa sitä, heitä suojellaan ankarissa puhdistus- ja lautasen pesuaineita, jotka ovat osoittautuneet ihoa ärsyttäviä.

Pitämään kuiva iho pehmeä ja notkea, peitä ne muiden kuin teksikäsineiden kun on aika pestä. Tai vielä parempaa, luoda kaksinkertainen este suojaus: Käytettävä pari kumihanskat overtop kerros ohut, pehmeä puuvilla niitä ennen kuin kosketat ämpäri tai sienellä.

Yksi syy kuiva, kutiava iho ei ole kotona, mutta väijyvä aivan altaassa: klooria. Paras kuivan ihon hoitoon, kun kyse on klooria runtelemaan iho? Kemikaaleja vettä.

Heti kun sinä tai lapsesi astua pois altaasta, pään sisällä huuhdella pois vedellä ja miedolla saippualla. Sitten seurata kanssa kosteusvoide, jossa luetellaan glyseriiniä ensimmäisenä ainesosana. Glyseriini auttaa ihoa pitää kosteutta tehokkaammin estää tulevaisuudessa kuiviin.

Jos sinulla on kuiva iho, tiedät jo, että ikäsi, ympäristöön, ja jopa aika vuodesta voi vaatia veronsa iholle. Mutta tiesitkö, että kala ja pellavansiemenöljy, jotka sisältävät EFA – välttämättömiä rasvahappoja – voi auttaa pitämään ihon sammutettua suojaamalla sitä haitallisilta vaikutuksilta ympäristöä? Kysy terveydenhuollon tarjoaja lisäämällä kala- ja pellavansiemenöljy auttaa pitämään ihon kosteutta.

Maksimoi ihonhoitotuotteet rutiini näyttää nuoremmalta nyt.

Näyttää hyvältä Joka Phot; Miten hoitaa Kuiva, Red Ski; Yllättävää tapoja vähentää ryppyjä; Karkottaa Laukut Under Your Eyes