a-25 suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): A-vitamiini

A-vitamiinia käytetään ehkäistä tai hoitaa alhaiset vitamiinia ihmisiä, jotka eivät saa tarpeeksi sitä niiden ruokavalioon. Useimmat ihmiset, jotka syövät normaali ruokavalio ei tarvitse ylimääräistä vitamiinia kuitenkin joitakin ehtoja (kuten proteiinien puutos, diabetes, kilpirauhasen liikatoimintaa, maksan / haiman) voi aiheuttaa vähäistä vitamiinia vitamiini on tärkeä rooli kehon . Sitä tarvitaan kasvuun ja luuston kehitystä ja ylläpitää ihon terveys ja näköä. Alhainen vitamiini voi aiheuttaa näköongelmia (kuten hämäräsokeus) ja pysyvä silmävaurio.

Ota tämä vitamiini suulla kanssa tai ilman ruokaa, yleensä kerran päivässä. Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa tai ottaa niin lääkärin ohjeiden. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Jos käytät nestemäistä muotoa tätä lääkitystä, huolellisesti mitata annos käyttämällä erityistä mittauslaitteella / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos.

Annostus perustuu ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan.

Käytä tätä vitamiinia säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan joka päivä. Älä nostaa annosta tai käyttää tätä vitamiinia useammin kuin suositellaan. Tilasi ei paranna yhtään nopeammin, ja haittavaikutusten riski kasvaa.

Kerro lääkärille, jos oireet jatkuvat tai pahenevat. Jos luulet voi olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Tämä vitamiini on yleensä ole sivuvaikutuksia, kun käytetään suositeltuja annoksia. Jos sinulla on epätavallisia vaikutuksia, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä vitamiini on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen vitamiini, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita (esimerkiksi soija todettu joitakin merkkejä), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Raskauden aikana, tämä vitamiini on todettu turvalliseksi vain silloin, kun käytetään suositeltuja annoksia. Sitä ei saa käyttää annoksina, jotka ovat suositeltua suurempia, sillä näin voi vahingoittaa sikiötä. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Tämä vitamiini erittyy äidinmaitoon ja pidetään turvallisena imetyksen aikana -feeding käytettäessä suositeltuja annoksia. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Vaikutukset joidenkin lääkkeiden voi muuttua, jos otat muita lääkkeitä tai kasviperäisiä tuotteita samaan aikaan. Tämä voi lisätä riskiä vakavia haittavaikutuksia tai saattavat aiheuttaa lääkitys ei toimi oikein. Nämä lääkeyhteisvaikutukset ovat mahdollisia, mutta eivät aina tapahdu. Lääkäri tai apteekista voi usein estää tai hallita vuorovaikutuksia muuttamalla miten käytät lääkkeitä tai tarkkaa seurantaa.

Auttaa lääkäriltä ja apteekista antaa sinulle parasta hoitoa, muista kertoa lääkärille ja apteekkiin tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita) ennen hoidon aloittamista tästä tuotteesta. Vaikka tätä tuotetta, älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta muita lääkkeitä käytät ilman yhteyttä lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän vitamiinin ovat: acitretin, alitretinoiini, Bexaroteeni, kolestyramiini, isotretinoiini, tretinoiinia muita tuotteita, jotka sisältävät A-vitamiinia (kuten multivitamins), varfariini.

Vältä vitamiinia samanaikaisesti kuin otat neomysiinille, orlistaatti, ja mineraaliöljy. Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, erotella annoksia annoksen vitamiinin vähintään 2 tuntia.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät. Jaa tämä lista lääkäriltä ja apteekista vähentää riskiä vakavia lääkitys ongelmia.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: kova päänsärky, väsymys, huimaus, henkinen / mielialan muutokset (esim ärtyneisyys, masennus), näköhäiriöt (kuten kahtena näkemistä, näön hämärtyminen), kuiva / ihon hilseily, luu / nivelkipu, ruokahaluttomuus keltaisuus ihon / silmien, tumma virtsa, kovan vatsan / vatsakipu.

Tämä tuote ei korvaa hyvää ruokavaliota. On parasta saada vitamiineja terveellisiä elintarvikkeita. A-vitamiini esiintyy yleisesti hedelmiä (kuten aprikoosit, appelsiinit, persikat), vihannekset (kuten porkkanaa, bataattia, pinaatti), maitotuotteet, ja munat, mm. Keskustele lääkärisi, apteekkiin tai ravitsemusterapeutin lisätietoja.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Erimerkkisiä tämän vitamiinin on erilaiset varastoinnin tarpeisiin. Tarkista tuotteen pakkauksen ohjeet tallentaa tuotemerkin, tai kysy apteekista. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.