a-g tussin suun: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): PSEUDOEFEDRIINIA HCL / hydrokodonibitartraattia / chlorpheniramine

Tuotteet, jotka sisältävät kodeiinia tai dihydrokodeiinia ei tulisi käyttää lapsilla jälkeen tietyissä leikkauksia (sisältäen nielurisojen / rauhasmainen poisto). Myös käytettäväksi alle 12 vuotta, älä käytä kodeiinia tai dihydrokodeiinia yskän hoitoon tai kipua ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Käyttö kodeiinia tai dihydrokodeiinia ei suositella yskän hoitoon ja kivun lasten välillä 12 ja 18 vuotta, joilla on hengitysvaikeuksia. Jotkut lapset ovat herkempiä kodeiinia tai dihydrokodeiinia ja on ollut erittäin vakava (harvoin kuolemaan johtavia) hengitysongelmia kuten hidas / pinnallinen hengitys (katso myös Side Effects jakso). Keskustele lääkärin tai apteekkiin riskeistä ja hyödyistä tätä lääkitystä.

Katso myös varoitusta jakso.

Tämä yhdistelmä tuotetta käytetään hoitoon aiheuttamia oireita flunssan, flunssa, allergiat, heinänuha, tai muita hengitys sairaudet (esim tulehdus, keuhkoputkentulehdus). Decongestants lievittää nenän tukkoisuus oireita. Tämä tuote sisältää myös huume yskänlääke (yskänärsytystä), joka vaikuttaa tiettyyn osa aivoista, vähentää halu yskä. Antihistamiinit lievittää vetiset silmät, kutina / nenän / kurkun, vuotava nenä, ja aivastelua.

Yskä -ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Siksi tämä tuote ei ole suositeltavaa hoitaa kylmä oireita lapsilla alle 6-vuotiailla. Jotkut tuotteet (kuten jotkut pitkävaikutteinen tabletit / kapselit) ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Antaa enemmän kuin suositeltu annos tai käyttämällä tätä lääkitystä yhdessä muiden yskä-ja-kylmä tuotteita on johtanut vakaviin (jopa kuolemaan johtavia) haittavaikutuksia, kuten hidastunut / lakkasi hengittämästä. Keskustele lääkärin tai apteekin puoleen ennen kuin annat muiden yskä-ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Kysy muita keinoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke). Älä käytä tätä tuotetta tehdä lapsen unelias.

Jos käytät over-the-counter tuote itsehoitoon, lue kaikki ohjeet tuotteen pakkauksessa ennen tämän lääkitystä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys apteekkiin. Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, ota se suunnattu.

Ottamaan lääkkeensä suulla kanssa tai ilman ruokaa lasillinen vettä (8 unssia tai 240 millilitraa) tai lääkärin ohjeiden. Tämä lääkitys voidaan ottaa ruoan kanssa tai maitoa, jos vatsavaivoja ilmenee. Annostus perustuu sairaudestasi, ikä ja hoitovaste.

Jos käytössä nestemäisessä muodossa, käytä lääkitystä-mittalaite tai lusikka huolellisesti mitata määrätyn annoksen. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos. Jos nestemäisessä muodossa on jousitus, ravista pulloa hyvin ennen jokaista annosta.

Jos käytät pitkävaikutteisten tabletteja tai kapseleita, nielemään lääkitystä koko. Älä murskata, pureskella tai rikkoa tabletteina tai kapseleina. Se voi tuhota pitkään lääkkeen vaikutusta ja saattaa lisätä haittavaikutuksia.

Tämä lääkitystä voi aiheuttaa vieroitusoireita, varsinkin jos sitä on käytetty säännöllisesti jo pitkään (yli muutaman viikon) tai suurina annoksina. Tällaisissa tapauksissa vieroitusoireita (kuten ahdistuneisuus, levottomuus, hikoilu, vilunväristykset, pahoinvointi, oksentelu ja ripuli) voi esiintyä jos yhtäkkiä lopeta tätä lääkitystä. Voit estää vieroitusoireet, lääkäri saattaa pienentää annosta vähitellen. Keskustele lääkärisi tai apteekin lisätietoja, ja ilmoittaa mahdollisista vieroitusoireiden heti.

Vaikka se on erittäin epätodennäköistä, tämä lääkitys voi myös aiheuttaa epänormaalia huumeenetsintäkäyttäytymistä, (riippuvuus / tapa muodostaa). Älä lisätä annoksen, ota se useammin tai käyttää sitä pidempään kuin määrätty. Oikein lopettaa lääkityksen kun niin suunnattu. Tämä vähentää mahdollisuuksia tulla riippuvaiseksi.

Kun käyttää pitkään aikaan, tämä lääkitys ei ehkä toimi yhtä hyvin ja saattavat vaatia erilaisen annostuksen. Keskustele lääkärisi kanssa, jos tämä lääkitys lakkaa toimimasta hyvin.

Kerro lääkärille, jos tilasi jatkuu yli 1 viikko, jos se pahenee tai jos se ilmenee kuume, ihottuma, tai jatkuvaa päänsärkyä. Nämä voivat olla oireita vakava lääketieteellinen ongelma, ja on tarkistettava lääkäri.

Uneliaisuus, huimaus, päänsärky, näön hämärtyminen, vatsavaivat, pahoinvointi, ummetus tai kuiva suu / nenä / kurkun voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Lievittää suun kuivuminen, imeä (sokerittomat) kovan karamellin tai jäätä sirut, pureskella (sokeriton) purukumi, juoda vettä, tai käytä sylki korvike. Tämä lääkitys voi kuivattaa ja paksuuntua limaa keuhkoihin, mikä vaikeuttaa hengittää ja tyhjentää keuhkoihin. Tämän estämiseksi vaikutus, juo runsaasti nesteitä, ellei toisin lääkäri.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, kuten: henkinen / mielialan muutokset (esim hallusinaatiot), korvien soiminen, vapina (vapina), ongelmia virtsaamisen, heikkous, helposti mustelmia / verenvuotoa, nopea / hidas / epäsäännöllinen syke.

Hanki lääkärin apua heti, jos jokin hyvin vakavia sivuvaikutuksia, kuten: takavarikkoa.

Tämä tuote voi aiheuttaa vakavia mielenterveyden / mielialan muutokset ja erittäin vakava (harvoin kuolemaan johtavia) hengitysvaikeuksia. Tämä tuote saattaa sisältää kodeiinia tai dihydrokodeiinia. Kodeiini ja dihydrokodeiinia muutumme vahvat huumausaineiden (morfiini tai dihydromorfiinia) elimistössä. Joillakin henkilöillä tämä tapahtuu nopeammin ja täydellisemmin kuin tavallista, mikä lisää riskiä hyvin vakavia haittavaikutuksia. Hanki lääkärin apua heti, jos havaitset jonkin seuraavista: hidas / hengitysdepressio, epätavallinen uneliaisuus / vaikeus herääminen, sekavuus.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: vatsavaivat (esim krooninen ummetus, ileus, sappirakon sairaus, haimatulehdus), lisämunuaisen ongelma (esim Addisonin tauti), tietyt aivojen sairaudet (esim pää vamma, kasvain, lisääntynyt kallonsisäinen paine), hengitysvaikeudet (esim astma, emfyseema, uniapnea), diabetes, tietty silmä ongelma (glaukooma), sydänongelmia, korkea verenpaine, munuaissairaus, maksasairaus, psyykkinen / mielialan ongelmia ( esimerkiksi masennus, psykoosi), kouristukset, vatsa / suolisto-ongelmia (esim haavaumat, tukos), kilpirauhasen ongelmia (esim kilpirauhasen liikatoimintaa, kilpirauhasen vajaatoiminta), virtsaaminen ongelmia (esim vaivaa virtsaaminen johtuu eturauhasen liikakasvuun, virtsaumpi), käyttö / väärinkäyttö huumeiden / alkoholin.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Rajoita alkoholin käyttö ja eräiden muiden lääkkeitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta. (Katso myös lääkkeiden kanssa.)

Minimoida huimausta ja pyörrytystä, nouse ylös hitaasti noustessa istuma- tai makuuasennossa.

Tämä lääke saattaa sisältää aspartaamia. Jos olet fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa saanti aspartaamin (tai fenyylialaniinin), ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin koskevat turvallisen tämän lääkkeen.

Tämä lääkitys saattaa sisältää sokeria ja / tai alkoholia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, alkoholiriippuvuus tai maksasairaus. Kysy lääkäriltä tai apteekista turvallista käyttöä tämän tuotteen.

Lapset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia antihistamiinit. Nuorilla lapsilla, tämä lääkitys voi aiheuttaa levottomuutta / jännitys sijasta uneliaisuutta. Lapset voivat myös olla herkempiä sivuvaikutuksia huume yskänlääke, erityisesti äärimmäinen väsymys, sekavuus tai hidas / matala / meluisia hengitystä. (Katso myös varoitus osassa.)

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia tämän lääkkeen, erityisesti sekavuus, huimaus, uneliaisuus, hidas / pinnallinen hengitys, nopea syke, ummetus, ja vaivaa virtsaaminen. Sekavuus, huimaus ja uneliaisuus voi lisätä riskiä putoamisen.

Ennen tätä lääkitystä, hedelmällisessä iässä olevia naisia ​​tulisi keskustella lääkärinsä (t) riskeistä ja hyödyistä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai jos suunnittelet raskautta. Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Se voi hieman lisätä riskiä synnynnäisiä epämuodostumia, jos sitä käytetään kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Myös käyttää sitä pitkään tai suurina annoksina lähellä odotettu toimituspäivä saattaa vahingoittaa sikiötä. Riskin alentamiseksi, ota pienintä tehokasta annosta mahdollisimman lyhyen aikaa. Kerro lääkärille heti, jos havaitset oireita vastasyntynyt vauva kuten hidas / pinnallinen hengitys, ärtyneisyys, epänormaali / jatkuva itku, oksentelu tai ripuli.

Tuote voi kulkeutua äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen imetystä. Tuotteet, jotka sisältävät kodeiinia tai dihydrokodeiinia voi harvoin olla epätoivottuja vaikutuksia hoitokodissa lapsessa. Kerro lääkärille heti, jos lapsi kehittyy lisääntynyt uneliaisuus, ongelmia imetys, hengitysvaikeuksia, tai epätavallisia limpness. Jos tuote sisältää kodeiinia tai dihydrokodeiinia, keskustella riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen ovat: muut antikolinergiset lääkkeet (esim benztropine, belladonna alkaloidit), antihistamiinit iholle (esimerkiksi difenhydramiini kerma, voide, spray), beetasalpaajat (esim metoprololi, atenololi), simetidiini, guanetidiini tietyt inhaloitavien anestesia (esim halotaani), metyylidopa, narkoottiset antagonistit (esim naltreksoni, naloksoni), reserpiini, skopolamiini, trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim amitriptyliini, desipramiini).

MAO-estäjät tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti vakava) lääkeinteraktion. Vältä MAO-estäjät (isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini) hoidon aikana tätä lääkitystä. Useimmat MAO-estäjät pitäisi myöskään oteta kaksi viikkoa ennen hoidon tällä lääkkeellä. Kysy lääkäriltä milloin aloittaa tai lopettaa tämän lääkitystä.

Riski vakavia sivuvaikutuksia (kuten hidas / pinnallinen hengitys, vaikea uneliaisuus / huimaus) voidaan korottaa, jos tämä lääkitys otetaan muiden tuotteiden kanssa, jotka voivat myös vaikuttaa hengitys- tai aiheuttaa uneliaisuutta. Siksi, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, kuten alkoholia, lääke nukkumaan tai ahdistuneisuus (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit, ja huume kipulääkkeiden (kuten kodeiini).

Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (esim yskä-ja-kylmä tuotteet, ruokavalio tuet), koska ne saattavat sisältää ainesosia, jotka voivat vaikuttaa syke / verenpainetta tai aiheuttaa uneliaisuutta. Kysy apteekista turvallista käyttää näitä tuotteita.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä lääketieteellisiä / laboratoriokokeisiin (kuten amylaasi / lipaasiarvo, aivojen Parkinsonin taudin), joka voi aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: sekavuus, kylmä / nihkeä iho, nopea / hidas / epäsäännöllinen syke, hidas / pinnallinen hengitys, kouristukset, tajunnan menetys.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, älä jakaa sen muiden kanssa. Se on vastoin lakia.

Älä ota tätä lääkettä useita päiviä ennen Allergiatestaus koska testituloksia voidaan vaikuttaa.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Eivät jäädy nestemäisiä muotoja tätä lääkitystä. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.