a-methapred

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Käyttää A-Methapred

Farmakologiset Luokka: Lisämunuaisen Glucocorticoid

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä metyyliprednisolonin injektion lapsilla. Kuitenkin lapsipotilailla ovat todennäköisemmin hitaampi kasvu ja luuston ongelmia, jos metyyliprednisoloni injektiota käytetään pitkään. Suositeltua annosta ei saa ylittää, ja potilasta on seurattava tarkoin hoidon aikana.

Depo-Medrol® ja joitakin vahvuuksia Solu-Medrol® injektiota ei saa käyttää keskosilla. Molemmat tuotemerkit metyyliprednisolonin injektio sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia keskosilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä metyyliprednisolonin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti on maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen iäkkäille potilaille, jotka saavat metyyliprednisoloni injektio.

Ennen A-Methapred

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät metyyliprednisoloni. Se ei voi olla spesifinen A-Methapred. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke voidaan antaa neulan läpi sijoitetaan laskimoon, koska laukaus lihakseen tai yhteisiä, tai laukaus tulee vaurio iholle.

Lääkäri voi antaa sinulle muutamia annoksia tätä lääkettä, kunnes tilasi paranee, ja vaihtaa sitten voit suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

Lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se. Veri- tai virtsakoe voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Jos käytät tätä lääkettä pitkään, iho pistoskohdan saattaa tulla hieman masentunut tai ryppyinen. Keskustele lääkärisi kanssa, jos huomaat jonkun näistä muutoksista injektiokohdassa: masentunut tai sisennetty ihon tai kipua, punoitusta tai kuollut kudos (kuorinta) ihon.

Jos käytät tätä lääkettä pitkään, kerro lääkärille kaikista ylimääräistä stressiä tai ahdistusta elämässäsi, mukaan lukien muut terveysongelmia ja henkistä stressiä. Annoksen tätä lääkettä ehkä muuttunut lyhyeksi aikaa, kun sinulla on ylimääräistä stressiä.

Liian paljon tätä lääkettä tai käyttää sitä pitkään aikaan saattaa lisätä riskiä ottaa lisämunuaisen ongelmia. Keskustele lääkärin heti, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista, kun käytät tätä lääkettä: näön hämärtyminen, huimaus tai pyörtyminen, nopea, epäsäännöllinen, tai sydämentykytys, lisääntynyt jano tai virtsaaminen, ärtyneisyys, tai epätavallinen väsymys tai heikkous .

Tämä lääke voi aiheuttaa voit saada enemmän infektioita kuin normaalisti. Vältä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita ja pestä kädet usein. Jos altistuu vesirokko tai tuhkarokko, kerro heti lääkärille. Jos alkaa olla kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, tai muita infektion merkkejä, soita lääkärille heti.

Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi ovat viime aikoina viettänyt aikaa trooppisessa ilmastossa tai on selittämättömiä ripulia ennen kuin saa tätä lääkettä.

Samalla kun hoidetaan metyyliprednisonin injektio, ei ole mitään immunisointia (rokotteet) ilman lääkärin hyväksyntää. Metyyliprednisonin saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja rokote ei ehkä toimi yhtä hyvin tai saatat saada tartunnan rokotteen on tarkoitus estää. Lisäksi sinun ei pitäisi olla noin muita henkilöitä asuu taloudessanne, jotka saavat elävän rokotteen, koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat siirtää viruksen sinulle. Joitakin esimerkkejä elävien rokotteiden kuuluvat tuhkarokko-, sikotauti, influenssa (nenän flunssa rokote), poliovirus (suullista), rotavirus, ja vihurirokko. Älä päästä lähelle niitä ja eivät pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos sinulla on kysyttävää, keskustele lääkärin.

Oikea käyttö metyyliprednisolonin

Tarkista lääkäriltä heti, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, silmäkipu tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Tämä lääke saattaa aiheuttaa luukato (osteoporoosi) tai hitaan kasvun lapsille, jos niitä käytetään pitkään. Kerro lääkärille, jos sinulla on luun kipua tai jos sinulla on suurentunut osteoporoosin. Jos lapsi käyttää tätä lääkettä, kerro lääkärille, jos luulet lapsesi ei kasva kunnolla.

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia mielialassa tai käyttäytymisen joillekin potilaille. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on masennus, mielialan vaihtelut, väärän tai epätavallinen tunne hyvinvointiin; unihäiriöt, tai persoonallisuuden muutoksia, kun lääkkeen käyttämisen.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tietyt ihotestejä.

Älä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun tai lapsesi vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka Käyttämällä A-Methapred

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

A-Methapred Side Effects

A-Methapred (metyyliprednisoloni)

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Tulehdustiloja prednisoni, deksametasoni, metyyliprednisoloni, hydrokortisoni, beetametasoni

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Flonase

Astma prednisoni, montelukasti, Singulair, triamcinolone, deksametasoni, metyyliprednisoloni

Dermatologic Vaurion flutikasoni ajankohtainen, metyyliprednisoloni, Medrol Dosepak, Medrol, Solu-Medrol, Depo-Medrol