abilify lihakseen

Iäkkäillä potilailla, joilla on dementiaan liittyvä psykoosi hoidettu psykoosilääkkeiden on suurentunut kuolemanriski, Aripipratsolin laajennettu versio suspensio IM injektiota ei ole hyväksytty hoitoon dementiaan liittyvä psykoosi.

Aripipratsoli ei ole tarkoitettu dementiaan liittyvän psykoosin takia suurentunut kuoleman nähty vanhuksilla. Lisääntynyt itsemurha ajatuksia ja käyttäytymistä masennuslääke käytettäväksi lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille alle 24 vuotta. Tiiviisti kaikenikäisille potilaille kehittyvien itsemurha-ajatuksia ja käyttäytymistä.

Käyttää Abilify

Terapeuttinen luokka: Psykoosilääkkeet

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille aripipratsolin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä aripipratsolin injektion vanhuksilla. Tätä lääkettä ei saa käyttää hoitoon käyttäytymisongelmia iäkkäillä potilailla, joilla on dementia tai Alzheimerin tauti.

Ennen Abilify

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät aripipratsolia. Se ei voi olla nimenomaan Abilify. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa tai klinikalla. Se annetaan laukaus lihakseen.

Tämä injektio annetaan yhdessä suun kautta lääkettä ensimmäisestä annoksesta. Toinen annos annetaan kuukautta myöhemmin ilman suullista lääke. Injektiot jotka seuraavat annetaan kerran kuukaudessa sijasta suun lääkettä. Muista pitää kaikki nimitykset varten injektiot.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Jos et menetä annos, ota yhteyttä lääkäriin, kotisairaanhoidon hoitaja, tai hoito klinikan ohjeita.

Tämä injektio annetaan kerran kuukaudessa sijasta suun lääkettä. Muista pitää kaikki nimitykset varten injektiot.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja mahdollistaa muutoksia annoksen ja vähentää ei-toivottuja vaikutuksia. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos olet diabeetikko ja huomata muutoksen tulokset veren tai virtsan sokeri testit, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi lisätä vaikutuksia alkoholin ja muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden. Esimerkkejä näistä lääkkeistä ovat antihistamiineja tai lääkkeitä heinänuhan, allergioiden tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai nukkuminen lääkkeet, reseptiä kipu lääkkeitä tai huumeita, lääkkeitä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta (lääkkeitä tunnoton), mukaan lukien jotkut hampaiden anestesia. Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, muista kertoa lääkärille ennen kuin saat aripipratsolia injektio.

Aripipratsoli saattaa aiheuttaa uneliaisuutta, ongelmia ajattelun, tai ongelmia liikkeitä ohjaavien. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan hyvin.

Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista, kun lääkkeen käyttämisen: kouristukset (kohtaukset), hengitysvaikeudet, nopea syke, korkea kuume, korkea tai matala verenpaine, lisääntynyt hikoilu, virtsarakon hallinnan, voimakas lihasjäykkyys, epätavallisen kalpea iho, tai väsymys. Nämä voivat olla oireita vakava tila kutsutaan neuroleptioireyhtymäksi (NMS).

Oikea käyttö aripipratsolin

Tämä lääke voi aiheuttaa tardiivia dyskinesiaa (liikehäiriö). Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista, kun lääkkeen käyttämisen: huuli smacking tai puckering, turvotusta ja posket, nopea tai matomainen kielen liikkeet, hallitsematon puremisliikkeet tai hallitsematon liikkeet käsivarsissa ja jaloissa.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke saattaa vaikeuttaa oman kehon jäähtyä. Se voi vähentää kuinka paljon hiki. Kehosi voi saada liian kuuma jos ei hikoile tarpeeksi. Jos elimistö saa liian kuuma, saatat tuntea huimausta, heikko, väsynyt tai sekava. Vältä paikkoja, jotka ovat hyvin kuumia. Soita lääkärillesi, jos juo kylmää vettä ja siirtymässä pois lämpö ei jäähtyä sinut.

Tämä lääke voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Jos voit, välttää ihmisiä infektiot. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos saat infektion tai jos saat kuumetta tai vilunväristyksiä, yskää tai käheys, alaselässä tai kyljessä kipu, tai kivulias tai vaikea virtsaaminen.

Tämä lääke voi lisätä painoa. Lääkäri ehkä tarkistaa painon säännöllisesti, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet) ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Abilifya

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Abilify Side Effects

Abilify (aripipratsoli)

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kaksisuuntainen mielialahäiriö Seroquel, litium, klonatsepaami, Klonopin, Lamictal, ketiapiini

Masennus tratsodoni, sertraliini, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac

Skitsoaffektiivinen Disorder Seroquel, Prozac, litium, fluoksetiini, Lamictal, ketiapiini

Kiihtynyt State olantsapiini, Zyprexa, aripipratsoli, loksapiinin, Zyprexa Zydis, Loxitane