abirateronin (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti hyötyä ehdon mahdollisimman paljon. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue tiedot huolellisesti ja varmista, että ymmärrät sen ennen tämän lääkkeen. Jos sinulla on kysymyksiä, käänny lääkärin puoleen.

Tabletit niellään kokonaisina veden kanssa. Älä riko, murskaa tai pureskella.

On parasta ottaa lääkkeen tyhjään vatsaan. Älä syö 2 tuntia ennen tai 1 tunti ottamisen jälkeen abirateronin.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos et nähnyt annos tätä lääkettä, ota normaali annos seuraavana päivänä. Jos useampi kuin yksi päivittäinen annos jää väliin, ota yhteyttä lääkäriin.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.