abletex PSE suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): guaifenesiinille / PSEUDOEFEDRIINIA HCL

Tämä yhdistelmä lääkitystä käytetään väliaikaisesti yskän hoitoon ja vuotava / tukkoinen nenä (nenän tukkoisuus) aiheuttamat infektiot (esimerkiksi vilustuminen), allergiat (kuten heinänuha), ja muut hengitys sairauksia. Tätä tuotetta ei yleensä käytetä jatkuvaa yskää tupakoinnista tai pitkäaikainen hengitysvaikeuksia (kuten krooninen keuhkoputkentulehdus, keuhkolaajentuma) ellei ohjannut lääkäri. Guaifenesiinille on yskänlääke. Se toimii harvennus ja löysäämällä limaa hengitysteissä, clearing ruuhkia, ja tehdä hengitys helpompaa. Pseudoefedriini on decongestant (sympatomimeettisiä). Se vähentää nenän tukkoisuus kaventamalla verisuonia nenän.

Jos olet itse hoitoon tällä lääkkeellä, on tärkeää lukea pakkauksen ohjeen huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa varmista, että se sopii sinulle. (Katso myös Varotoimet kohta.)

Yskä -ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Älä siis käytä tätä tuotetta hoitoon kylmä oireita alle 6-vuotta, ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Jotkut pitkävaikutteinen tuotteita ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Älä anna muiden yskä -ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Pyydä lääkärin tai apteekkiin muita tapoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke).

Ottamaan lääkkeensä suulla kanssa tai ilman ruokaa, yleensä 12 tunnin välein täysi lasillinen vettä tai lääkärin ohjeiden. Jos vatsavaivoja esiintyy, ota ruoan kanssa tai maitoa. Jos olet itse hoitoon, noudata tarkasti tuotteen pakkauksessa. Estämään univaikeudet, älä ota tätä lääkettä lähellä nukkumaanmenoa. Jos olet epävarma mitään tietoja, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Kapselit niellään kokonaisina ja älä avaa niitä. Älä murskaa tai pureskele kapseleita tai tabletteja. Se voi vapauttaa kaikki lääkkeen kerralla, mikä lisää haittavaikutusten riskiä. Älä myöskään jakaa tabletteja, ellei niillä ole jakouurre ja lääkäriltä tai apteekista käskee tekemään niin. Swallow koko tai jakaa tabletin ilman murskaamalla tai pureskella.

Annostus perustuu ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan. Älä ota enempää kuin 2 annosta päivässä. Älä nostaa annosta tai ottamaan lääkkeen useammin kuin suunnattu.

Juoda runsaasti nestettä ottaen tämän lääkitystä. Nesteet auttaa hajottaa limaa ja selkeä ruuhkia.

Kofeiini voi lisätä haittavaikutuksia tämän lääkitys. Älä juo suuria määriä sisältävien juomien kofeiinia (kahvi, tee, cola), syövät suuria määriä suklaata, tai ottamalla vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät kofeiinia.

Kerro lääkärille, jos ehto liittyy kuumetta, vaikeaa kurkkukipu, ihottuma, sitkeää päänsärkyä tai jos se jatkuu, palaa, tai pahenee 7 päivän jälkeen. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta lääketieteellinen ongelma. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma.

Pahoinvointi tai päänsärkyä voi esiintyä. Jos jompikumpi näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: huimaus, pyörtyminen, nopea / epäsäännöllinen / sydämentykytys, henkinen / mielialan muutokset (esim ahdistuneisuus, sekavuus, hermostuneisuus, ärtyneisyys), vapina (tremor), univaikeudet , vaikea / kivulias virtsaaminen.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen pseudoefedriinin tai guaifenesi; tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro myös lääkärille, jos sinulla on ollut huono reaktio vastaavia lääkkeitä (sympatomimeetit kuten efedriiniä, fenyyliefriini). Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: hengitysongelmia (kuten emfyseema, krooninen keuhkoputkentulehdus, astma, Tupakoitsijan yskä), yskä verta tai suuria määriä limaa, korkea verenpaine, sydänsairaus (esim rintakipu, sydämen vajaatoiminta, sydänkohtaus), nopea / hidas / epäsäännöllinen syke, diabetes, tietty silmä ongelma (glaukooma), virtsaamisvaikeudet (esim johtuen laajentuneen eturauhasen), kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi).

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomia.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Varovaisuutta on noudatettava tätä tuotetta käytetään lapsilla, koska ne voivat olla herkempiä sen sivuvaikutuksia, erityisesti hermostuneisuus, ärtyneisyys, ja korkea verenpaine. (Katso myös Käyttää jakso.)

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia tämän lääkkeen, erityisesti nopea / epäsäännöllinen syke, huimaus, ongelmia virtsaamisen, univaikeuksia, tai sekavuutta.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Pseudoefedriini Tämän tuotteen erittyy äidinmaitoon ja voi olla epätoivottuja vaikutuksia hoitokodissa lapsessa. Ei tiedetä, guaifenesiinille äidinmaitoon. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Vaikutukset joidenkin lääkkeiden voi muuttua, jos otat muita lääkkeitä tai kasviperäisiä tuotteita samaan aikaan. Tämä voi lisätä riskiä vakavia haittavaikutuksia tai saattavat aiheuttaa lääkitys ei toimi oikein. Nämä lääkeyhteisvaikutukset ovat mahdollisia, mutta eivät aina tapahdu. Lääkäri tai apteekista voi usein estää tai hallita vuorovaikutuksia muuttamalla miten käytät lääkkeitä tai tarkkaa seurantaa.

Auttaa lääkäriltä ja apteekista antaa sinulle parasta hoitoa, muista kertoa lääkärille ja apteekkiin tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita) ennen hoidon aloittamista tästä tuotteesta. Vaikka tätä tuotetta, älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta muita lääkkeitä käytät ilman yhteyttä lääkärin hyväksyntää.

Jotkut lääkkeet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän tuotteen ovat: muut decongestants (otetaan suun kautta tai suihkutetaan nenään), trisyklisiä masennuslääkkeitä (kuten nortriptyliini, amitriptyliini).

MAO-estäjät tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti vakava) lääkeinteraktion. Vältä MAO-estäjät (isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini) hoidon aikana tätä lääkitystä. Useimmat MAO-estäjät pitäisi myöskään oteta kaksi viikkoa ennen hoidon tällä lääkkeellä. Kysy lääkäriltä milloin aloittaa tai lopettaa tämän lääkitystä.

Pseudoefedriini saattaa heikentää joidenkin verenpaineen lääkkeet (kuten beetasalpaajat, reserpiini, guanetidiini metyylidopa, mekamyyliamiinin).

Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (kuten yskä-ja-kylmä tuotteet, ruokavalio tuet), koska ne saattavat sisältää ainesosia, jotka voivat nostaa sykettä tai verenpaine. Ennen näitä tuotteita tällä lääkitystä, kysy apteekista, miten niitä käytetään turvallisesti.

Pseudoefedriini ja guaifenesiinille ovat saatavilla sekä reseptilääkkeitä nonprescription tuotteet. Tarkista tarrat kaikista lääkitys huolellisesti varmista et ota enempää kuin yksi tuote, joka sisältää näitä lääkkeitä.

Guaifenesiinille Tämän tuotteen voi vaikuttaa tuloksiin tietyt laboratoriotestit (esimerkiksi pitoisuuksia virtsassa tiettyjä happoja). Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät. Jaa tämä lista lääkäriltä ja apteekista vähentää riskiä vakavia lääkitys ongelmia.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: vaikea huimaus / pyörtyminen, nopea epäsäännöllinen syke, hidas / nopea / pinnallinen hengitys, hallusinaatioita, kouristuksia.

Jos lääkäri määrännyt tätä lääkettä, eivät jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Tämä lääkitys on tilapäiseen käyttöön. Älä ota tätä lääkitystä yli 7 päivää, ellei lääkäri käskee tekemään niin. Kerro lääkärille, jos ehdon kestää kauemmin kuin 7 päivää.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Erimerkkisiä lääkitseminen on erilaiset varastoinnin tarpeisiin. Tarkista tuotteen pakkauksen ohjeet tallentaa tuotemerkin, tai kysy apteekista. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.