Abraxane

Ei saa antaa paklitakselia proteiineihin sitoutuneiden hiukkasten injektoitavan suspension hoitoa potilaille, joiden neutrofiilien määrä on alle 1500 solua / mm (3). Suorita usein verenkuvaan seurata esiintyminen luuydinsupressiosta. Älä korvaa tai muilla paklitakselin muodoilla.

Käyttää Abraxane

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Luokka: Mitoottista Inhibitor

Paklitakseli kuuluu lääkeryhmään antineoplastiset (syöpälääkkeitä). Se häiritsee syöpäsolujen kasvua, mikä lopulta keho tuhoaa. Koska kasvun normaalin kehon solut, voidaan myös vaikuttaa paklitakselin, muita ei-toivottuja vaikutuksia esiintyy myös.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, paklitakseli proteiiniin sitoutunut käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Abraxane

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille paklitakselin proteiiniin sitoutuneen injektio lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta paklitakselin proteiiniin sitoutuneen injektio vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja vaikutuksia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas tätä lääkettä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Saat tämän lääkkeen käyttöä sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Miehet, jotka saavat tätä lääkettä ei perheenlisäystä. Tämä lääke voi vahingoittaa sikiötä oman kumppanin.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun saat tätä lääkettä.

Paklitakseli voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, mikä lisää mahdollisuutta saada infektio. Se voi myös alentaa määrä verihiutaleiden, jotka ovat tarpeen asianmukaisen veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, nämä ovat varotoimia voit ryhtyä vähentää riskiä infektio tai verenvuoto

Tämä lääke on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Vaikka riski on pieni, jotkut ihmiset ovat saaneet viruksia ihmisen verestä tuotteita. Ihmisen luovuttajien ja luovutetun veren testataan molemmat virukset ennen lääkkeen valmistetaan. Keskustele lääkärisi kanssa, jos tämä koskee sinua.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet polttava, puutumista, pistelyä, tai kivulias tunnetta käsivarsissa, kädet, jalat, tai jalat. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu sensorinen neuropatia.

Keuhko- tai hengitysvaikeuksia saattaa esiintyä, jos saat tätä lääkettä yhdessä gemsitabiinin. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on hengenahdistusta, hengitysvaikeuksia, tai jatkuva kuiva yskä.

Oikea käyttö Abraxane

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka käyttäminen Abraxane

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Haimasyöpä fluorourasiili, Tarceva, gemsitabiini, Gemzar, Afinitor, Sutentin

Rintasyöpä, Metastasoitunut tamoksifeenin, anastrotsoli, letrotsoli, Arimidex, Taxol, Xeloda

Non-Small Cell Lung Cancer Avastin, metotreksaatti, taksoli, sisplatiini, Opdivo, paklitakseli

Rintasyöpä metotreksaatti, tamoksifeeni, anastrotsoli, letrotsoli, Arimidex, Taxol

Abraxane Side Effects

Abraxane (paklitakseli proteiineihin sitoutuvien)