acadryl suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): difenhydramiinihydrokloridia

Difenhydramiini on antihistamiini käytetään lievittää oireita allergia, heinänuha, ja flunssan. Näitä oireita ovat ihottuma, kutina, kyynelvuoto, silmien kutina / nenän / kurkun, yskä, nuha, ja aivastelua. Sitä käytetään myös ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi pahoinvointia, oksentelua ja huimausta aiheuttamat matkapahoinvointiin. Difenhydramiini voidaan käyttää myös auttaa sinua rentoutumaan ja nukahtaa.

Tämä lääkitys toimii estämällä tietyllä luonnollinen aine (histamiini), että elimistö saa allergisen reaktion aikana. Sen kuivaus vaikutukset sellaisia ​​oireita kuten vetiset silmät ja nuha aiheutuvat estämällä toinen luonnollinen aine elimistösi (asetyylikoliini).

Yskä -ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Älä siis käytä tätä tuotetta hoitoon kylmä oireita alle 6-vuotta, ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Jotkin tuotteet (kuten pitkävaikutteisena tabletit / kapselit) ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Älä käytä tätä tuotetta tehdä lapsen unelias. Älä anna muiden yskä -ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Pyydä lääkärin tai apteekkiin muita tapoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke).

Muu käyttö: Tässä osassa käyttötapoja tätä lääkettä, joita ei ole lueteltu hyväksytty ammatillinen merkintöjä varten huume mutta voi määrätä oman terveydenhuollon ammattilainen. Käytä tätä lääkettä tila, joka on mainittu tässä osassa vain, jos se on niin määrännyt terveydenhuollon ammattilainen.

Difenhydramiini on myös käyttää yksinään tai yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vapina (tremor) ja lihasten jäykkyys aiheuttama Parkinsonin tauti. Sitä voidaan myös käyttää hoidettaessa sivuvaikutuksia tiettyjen psykiatristen lääkkeiden, kuten pakkoliikkeitä ja lihasten jäykkyyttä (kuten EPS). Se toimii estämällä asetyylikoliinin (Katso myös Käyttää kohta).

Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa. Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, ota se suunnattu. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Ota tabletti, kapseli tai nestemäisessä muodossa suun kanssa tai ilman ruokaa. Mittaa nestemäiset muodot lääkitseminen erityisellä mittauslaitteella / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos. Jos sinulla on yhden annoksen muodossa tämä lääkitys (kuten kertakäyttöisiä pilli), sinun ei tarvitse mitata annoksen.

Nopeasti liukenevaa tablettia tai nauha saa liueta kielen ja sitten niellä, veden kanssa tai ilman. Purutabletit pureskellaan huolellisesti ennen nielemistä.

Annostus perustuu ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan. On monia merkkejä ja muotoja Difenhydramiinin käytettävissä. Lue annosteluohjeet huolellisesti kunkin tuotteen, koska määrä Difenhydramiinin voivat olla erilaiset tuotteet. Älä nostaa annosta tai ottamaan lääkkeensä useammin kuin suunnattu.

Voit estää matkapahoinvointia, ota annos 30 minuuttia ennen toiminnan kuten matka. Unilääkkeenä, ota annos noin 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Jos ongelmat jatkuvat nukkunut yli 2 viikkoa, ota yhteys lääkäriin.

Kerro lääkärille, jos tila ei parane tai se pahenee.

Uneliaisuus, huimaus, ummetus, vatsavaivat, näön hämärtyminen, tai kuiva suu / nenä / kurkun voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Lievittää suun kuivuminen, imevät (sokeriton) kovan karamellin tai jäätä sirut, pureskella (sokeriton) purukumi, juoda vettä, tai käytä sylki korvike.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, kuten: henkinen / mielialan muutokset (esim levottomuus, sekavuus), Virtsaamisvaikeuksia, nopea / epäsäännöllinen syke.

Hanki lääkärin apua heti, jos jokin hyvin vakavia sivuvaikutuksia, kuten: kouristukset.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen difenhydramiini, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai dimenhydrinaatti; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: hengitysvaikeuksia (kuten astma, keuhkolaajentuma), korkea silmänpaine (glaukooma), sydänongelmia, korkea verenpaine, maksasairaus, kouristukset, vatsa / suolisto-ongelmia (kuten haavaumat, tukos), kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), virtsaamisvaikeudet (esim johtuen laajentuneen eturauhasen).

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Vältä alkoholijuomia.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Nestemäiset tuotteet, purutabletit tai liukenevia tabletteja / nauhat voivat sisältää sokeria ja / tai aspartaamia. Nestemäiset tuotteet voivat myös sisältää alkoholia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, maksasairaus, fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Lapset saattavat olla herkempiä sivuvaikutuksia tämän lääkkeen. Tämä lääke voi aiheuttaa usein jännitystä pikkulapsille sijasta uneliaisuutta.

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia tämän lääkkeen, erityisesti uneliaisuus, huimaus, sekavuus, ummetus tai ongelmia virtsaaminen. Uneliaisuus, huimaus, ja sekavuutta voi lisätä riskiä putoamisen.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääke erittyy äidinmaitoon ja voi olla epätoivottuja vaikutuksia hoitokodissa lapsessa. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kuuluvat: antihistamiinit iholle (esimerkiksi difenhydramiini kerma, voide, spray).

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, jotka aiheuttavat uneliaisuutta kuten alkoholi, muut antihistamiinit (kuten chlorpheniramine), lääkkeitä unta tai ahdistuksen (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit, ja huume kipulääkkeiden (kuten kodeiini).

Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (esimerkiksi allergia tai yskä-ja-kylmä tuotteet), koska ne saattavat sisältää ainesosia, jotka aiheuttavat uneliaisuutta. Kysy apteekista noin käyttämällä näitä tuotteita turvallisesti.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä laboratoriokokeita (mukaan lukien allergia ihotesti), mikä saattaa aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: vaikea uneliaisuus, kouristukset, levennetty oppilaille. Lapsilla, mielenterveyden / mielialan muutokset (kuten levottomuutta, ärtyneisyyttä, hallusinaatiot) saa ennen uneliaisuutta.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuone. Eivät jäädy nestemäisiä muotoja tätä lääkitystä. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.