acanya geeli: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Acanya?

Acanya Gel hoidetaan akne vulgaris potilailla 12 vuotta tai vanhempi.

Acanya voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Käytä Acanya juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt sen sinulle. Käyttämällä enemmän lääkettä tai soveltamalla sitä useammin kuin määrätty ei tee sitä työtä yhtään nopeammin, ja voi lisätä haittavaikutuksia. Älä käytä tätä lääkettä pidempään kuin lääkäri on määrännyt.

Tärkeää tietoa

Vältä Acanya Gel silmiin, suuhun tai nenään (tai rypyt nenän), tai huulet. Jos se saa mihinkään näistä alueista, huuhtele vedellä. Älä käytä Acanya on palanut, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho.

Se voi kestää useita viikkoja, ennen kuin oireet paranevat. Pitää käyttää lääkitystä ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireesi eivät parane.

Vaikka Acanya levitetään iholle, elimistö voi absorboida tarpeeksi klindamysiiniä aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Et ehkä voi käyttää tätä lääkitystä, jos olet tulehdus suolet (kutsutaan myös suolitulehdus), haavainen paksusuolen tulehdus, tai jos olet joskus ollut vaikeaa ripulia aiheuttamaa antibiootti.

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Tämä lääkitys voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Ennen Acanya

Älä käytä Acanya jos olet allerginen bentsoyyliperoksidin tai klindamysiini (Cleocin, Clina-Derm, Clindets).

Vaikka Acanya levitetään iholle, elimistö voi absorboida tarpeeksi klindamysiiniä aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Et ehkä voi käyttää tätä lääkitystä, jos olet

tulehdus suolet (kutsutaan myös suolitulehdus)

haavainen paksusuolen tulehdus; tai

jos olet joskus ollut vaikeaa ripulia aiheuttamaa antibiootti.

Ei tiedetä, onko Acanya vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Ei tiedetä, onko bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi Acanya.

Käytä Acanya täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä. Käyttämällä enemmän lääkettä tai soveltamalla sitä useammin kuin määrätty ei tee sitä työtä yhtään nopeammin, ja voi lisätä haittavaikutuksia.

Pese kädet ennen ja jälkeen soveltamisen Acanya Gel.

Pese kasvot miedolla puhdistusaineella (ei saippuaa), huuhtele lämpimällä vedellä ja taputtele iho kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Acanya koskee yleensä kerran päivässä. Levitä Acanya Gel ohuelti kärsineille alueille (pois silmät ja huulet).

Vältä tätä lääkitystä silmiin, suuhun tai nenään (tai rypyt nenän), tai huulet. Jos se saa mihinkään näistä alueista, huuhtele vedellä. Älä käytä Acanya on palanut, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho.

Se voi kestää useita viikkoja, ennen kuin oireet paranevat. Käytä edelleen Acanya Gel ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireesi eivät parane.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta. Ei saa jäätyä. Pidä purkki tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 2 kuukautta kuluttua olet täynnä reseptiä.

Levitä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus oireita ovat verinen tai vetinen ripuli, joka voi syntyä, jos imevät bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini ihon läpi käyttämällä liikaa.

Vältä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat, shampoot, tai ihon puhdistus, hiusten värjäys tai pysyvä kemikaaleja, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja, tai ihon tuotteita alkoholilla, mausteita, supistavat aineet, tai kalkkia. Älä käytä muita lääkkeitä ihon tuotteita, ellei lääkäri on määrännyt.

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä mitään lääkettä pysäyttämään ripulin, ellei lääkäri on määrännyt.

Miten käytän Acanya?

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Acanya geeli voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Vältä aurinkovoidetta sisältäviä PABA samalla käsitellyn ihon Acanya, tai ihon värimuutoksia voi esiintyä.

Bentsoyyliperoksidi voi vaalentaa hiusten tai kankaita. Älä anna Acanya kosketuksissa vaatteet, hiukset, tai värillistä pyyhkeitä tai vuodevaatteita.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Acanya: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Acanya ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

vakava punoitus, kirvely, pistely tai kuorinta käsiteltyjen ihoalueille; tai

ripuli, joka on vetistä tai veristä.

Vähemmän vakavia Acanya haittavaikutuksia voivat olla

lievä kirvely tai pistely

kutinaa tai kihelmöintiä tunne

kuivumista tai kuoriutuminen käsitellyn ihon; tai

punoitusta tai muita ärsytystä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti

erytromysiini ajankohtainen (Akne-Mycin, Emcin Kirkas, Eryderm, Erygel, Erythra-Derm, Ery-Sol, ja muut); tai

Mitä pitäisi välttää?

erytromysiini otetaan suun (E.E.S., EryPed, Ery-Tab, Erythrocin, Pediazole, ja muut).

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Acanya. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

9.04.2015-09-11, 08:49:29.

Acanya sivuvaikutuksia

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapsoni ajankohtainen, Retin-, Epiduoa, adapalene ajankohtainen, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Acanya?

Acanya (bentsoyyliperoksidi / klindamysiinille ajankohtainen)