acigest-lpc suun: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): ENTSYYMIT, RUUANSULATUSELIMISTÖ

Tämä lääkitys sisältää ruoansulatusentsyymien, jotka ovat luonnollisia aineita tarvitaan elin auttaa hajottamaan ja sulavaa ruokaa. Sitä käytetään, kun haima ei voi tehdä tai joka ei riitä ruoansulatusentsyymien suoleen sulattaa ruokaa. Riippuen määrästä entsyymien tuotteen, se voidaan käyttää ruoansulatushäiriöt, lisänä tai korvaushoitona (esim krooninen haimatulehdus, kystinen fibroosi, syöpä haima, leikkauksen jälkeen haima tai suolistossa).

Jotkut täydentää tuotteet on todettu sisältävän mahdollisesti haitallisia epäpuhtauksia / lisäaineita. Tarkista apteekista lisätietoja tuotemerkin käytät.

FDA ei ole tarkistanut tämän tuotteen turvallisuus tai tehokkuutta. Keskustele lääkärin tai apteekin lisätietoja.

Ottamaan lääkkeensä suun aterioiden ja välipalojen kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Annostus perustuu sairaudestasi, ruokavalio, ja hoitovaste.

Jos käytät tabletin muodossa lääkityksen, varmista, että et pidä sitä suussa, koska tällöin voi ärsyttää kumit ja posket. Niellä lääkitys vedellä. Sillä purutabletti, pureskella huolellisesti ennen nielemistä.

Jos käytät kapseleina lääkityksen ja nieleminen on vaikeaa, kapseli voidaan avata ja jauhe sekoitetaan ruokaa tai nestettä.

Varo hengitä mitään jauhetta koska tällöin voi ärsyttää nenän sisäpuolen tai aiheuttaa astmakohtauksen.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä.

Jos lääkäri on suositeltavaa noudattaa erikoisruokavaliota, on erittäin tärkeää noudattaa ruokavaliota saada eniten hyötyä tästä lääkitystä.

Älä muuta tuotemerkkejä tai annostusmuotoja tämän tuotteen ilman lääkärin tai apteekin puoleen. Erilaiset tuotteet voivat sisältää erilaisia ​​määriä ruoansulatusentsyymien.

Kerro lääkärille, jos oireet jatkuvat tai pahenevat.

Ripuli, vatsakipu / kouristukset, tai pahoinvointia voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, kuten: vakava vatsavaivoja, tiheä / kivulias virtsaaminen, nivelkipu.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä ruoansulatus entsyymi, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai sianlihaa protei; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: äkillinen / vakava turvotus haiman (akuutti haimatulehdus), äkillinen paheneminen pitkäaikainen sairaus haima.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen ovat: akarboosi, miglitoli.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tämä tuote toisten.

Jos unohdat annoksen, ota seuraava annos seuraavan aterian tai välipalan ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.