acticort 100 ajankohtainen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): Hydrokortisoni

Tämä lääkitystä käytetään hoitamaan erilaisia ​​ihosairauksia (esim hyönteisten puremat, myrkkymurattia / muratti, ekseema, ihottuma, allergiat, ihottuma, kutina ulomman naisen sukupuolielimissä, peräaukon kutina). Hydrokortisoni vähentää turvotusta, kutinaa, ja punoitus, joita voi esiintyä tällaisia ​​edellytyksiä. Tämä lääkitys on lievä kortikosteroidia.

On monia hydrokortisonia tuotteita. Monet voi ostaa ilman reseptiä. Jotkut tuotteet vaativat reseptiä. Kysy lääkäriltä tai apteekista valintaan tuotteen, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytä tätä lääkitystä vain iholla. Älä kuitenkaan käytä sen edessä tai kainaloiden ellei ohjataan tekemään niin lääkäri. Jotkut tuotteet on tarkoitus käyttää päänahan eri olosuhteissa. Oikein käyttää näitä tuotteita, ohjeiden mukaan tuotepakkauksen.

Pese ja kuivaa kädet ennen käyttöä. Puhdista ja kuivaa teennäinen. Jos käytät voidetta tai vaahto, ravista hyvin juuri ennen käyttöä. Jos käytät spray, tarkista tuotepaketti nähdä, jos se on ravistettava ennen käyttöä. Levitä pieni määrä lääkettä teennäinen ja kevyesti hieroa, yleensä enintään 4 kertaa päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan tai tuotepakkauksen. Annostus ja hoidon pituus riippuu sekä hoidettavan tilan. Älä side, kansi, tai käärimällä alueella, paitsi suunnattu tekemään niin lääkäri. Jos käytetään tai lähelle vaipan alueen lasta, älä käytä tiukka vaippoja tai muovista housut.

Levittämisen jälkeen lääkitys, pese kätesi, ellei kädet hoidetaan. Vältä tätä lääkitystä silmien, nenän tai suun. Jos saat lääkitystä näillä alueilla, huuhtele runsaalla vedellä. Jos esiintyy ärsytystä tai jatkuu, ota yhteys lääkäriin heti.

Käytä tätä lääkitystä vain siihen tautiin, jonka se oli määrätty tai tila, joka on listattu tuotepakkauksen. Älä käytä sitä pidempään kuin ohjannut tuotepakkauksen tai lääkäriltä.

Kerro lääkärille, jos oireet jatkuvat tai pahenevat 7 päivän jälkeen tai jos epäilet saattaa olla vakava lääketieteellinen ongelma.

Kirvely, polte, ärsytys, kuivuminen, tai punoitus antokohdassa saattaa esiintyä. Akne, karvankasvu, “hiukset kuoppia” (follikuliitti), ihon ohenemista / värimuutoksia tai Raskausarvet saattaa myös esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Jos käsitelty alue alkaa vuotaa verta, varsinkin jos laitetta käytetään peräaukon kutina, ota yhteys lääkäriin heti.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen hydrokortisonia, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai muihin kortikosteroidien (esim prednisoni, triamsinoloni, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote saattaa sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Jos sinulla on terveysongelmia, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ennen tämän tuotteen.

Jos sinulla on kutinaa ulomman naisen sukuelimiin kanssa valkovuoto, ota yhteys lääkäriin ennen tämän tuotteen.

Älä käytä, jos on infektio tai kipeä alueella hoidettavan. Ihon infektiot voivat pahentua, kun tämä lääkitystä käytetään. Kerro lääkärille heti, jos punoitus, turvotus tai ärsytys ei parane.

Lapset saattavat olla herkempiä vaikutuksia liikaa kortikosteroidilääkitystä. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon kun levitetään iholle. Samanlaisia ​​lääkkeitä erittyy äidinmaitoon, kun otetaan suun kautta. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Jos käytät tätä tuotetta lääkärin suuntaan, lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Jos lääkärin määräämä, kerro lääkärille tai apteekissa, tai nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää ennen tämän tuotteen.

Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Jos lääkärin määräämä, käytä tätä lääkitystä kuntotasollesi vain. Älä käytä sitä myöhemmin muiden iho-ongelmia, ellei luvan siihen lääkäri. Eri lääkitys voi olla tarpeen niissä tapauksissa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Katso varastointi tiedot painettava pakkaukseen. Suojaa valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Jos sinulla on kysyttävää varastointi, kysy apteekista. Pidä kaikki lääkevalmisteet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.