actifed kylmä ja allergia: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Actifed kylmän ja allergia?

Actifed Kylmä ja Allergia sisältää yhdistelmän klorfeniramiini ja fenyyliefriini. Klorfeniramiinia on antihistamiini, joka vähentää luonnollisen kemiallisen histamiini kehossa. Histamiini voi tuottaa oireita aivastelua, kutinaa, vetistä silmät, ja nuha. Fenyyliefriini on turvotusta vähentävä joka kutistuu verisuonet nenäkäytävien. Verisuonten laajeneminen voi aiheuttaa nenän tukkoisuus (tukkoinen nenä).

Actifed Kylmä ja Allergia hoidetaan oireiden flunssan tai vuodenaikojen allergiat, kuten aivastelu, nenän vuotaminen tai tukkoisuus, ja kutina, vetistä silmät.

Actifed Kylmä ja Allergia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Actifed Kylmä ja Allergia tabletteja, jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten isocarboxazid (Marplan), feneltsiini (Nardil), rasagiliinia (Azilect), selegiliini (Eldepryl, Emsam), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisen 14 päivän aikana. Vaarallisia sivuvaikutuksia voi ilmetä, jos otat Actifed Kylmä ja Allergia ennen MAO-estäjän on selvitetty kehosta. Älä käytä tätä lääkitystä, jos olet allerginen chlorpheniramine tai fenyyliefriini, tai jos sinulla on vaikea korkea verenpaine tai sepelvaltimotauti, ahdaskulmaglaukooma, mahahaava, tai jos et pysty virtsaamaan.

Älä käytä Actifed kylmän ja allergia aikana astmakohtauksen.

Actifed Kylmä ja Allergia tabletit voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, jotka saattavat heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas. Älä juo alkoholia. Se voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia Actifed kylmän ja allergia. Vanhemmat ihmiset saattavat todennäköisemmin olla haittavaikutuksia tätä lääkettä. Kysy aina lääkärin ennen kuin antaa flunssalääkkeenä lapselle. Kuolema voi tapahtua väärinkäytöstä yskä ja kylmä lääkkeitä hyvin nuorilla lapsilla.

Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät parane tai pahenevat ottamisen jälkeen Actifed Kylmä ja Allergia 7 päivää.

Ennen lääkkeen

Älä käytä Actifed Kylmä ja Allergia jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten isocarboxazid (Marplan), feneltsiini (Nardil), rasagiliinia (Azilect), selegiliini (Eldepryl, Emsam), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisen 14 päivän aikana. Vaarallisia sivuvaikutuksia voi ilmetä, jos otat Actifed Kylmä ja Allergia ennen MAO-estäjän on selvitetty kehosta. Älä käytä Actifed Kylmä ja Allergia jos olet allerginen chlorpheniramine tai fenyyliefriini, tai jos

vaikea tai hallitsematon korkea verenpaine

vaikea sepelvaltimotauti

ahdaskulmaglaukoomaksi

mahahaava; tai

jos et pysty virtsaamaan.

Älä käytä Actifed kylmän ja allergia tabletit aikana astmakohtauksen.

Jos sinulla on tiettyjä ehtoja, sinun on ehkä annos oikaisu tai erityisiä testejä turvallisesti ottamaan lääkkeensä. Ennen kuin ottaa Actifed Kylmä ja Allergia, kerro lääkärille, jos olet

diabetes

silmänpainetauti

verenkiertohäiriöitä

sydänsairaus tai korkea verenpaine

kilpirauhasen

takavarikkoa häiriö kuten epilepsia

astma, keuhkolaajentuma tai krooninen keuhkoputkitulehdus; tai

virtsaaminen ongelmia tai laajentuneen eturauhasen.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Actifed Kylmä ja Allergia on haitallisten syntymättömän vauva. Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko chlorpheniramine ja fenyyliefriini joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Actifed kylmän ja allergia ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva. Vanhemmat ihmiset saattavat todennäköisemmin olla haittavaikutuksia tätä lääkettä.

Käytä Actifed Kylmä ja Allergia ohjeiden etiketissä, tai kuin lääkäri on määrännyt. Älä käytä lääkityksen suurempia määriä tai kauemmin suositellaan.

Annostus aikuisille ja lapsille 12 vuotta: Ota yksi tabletti neljän tunnin välein. Älä ota enempää kuin kuusi tablettia 24 tuntia.

Miten minun pitäisi ottaa Actifed kylmän ja allergia?

Älä käytä Actifed kylmän ja allergia tablettia alle 12-vuotiaita. Kuolema voi tapahtua väärinkäytöstä yskä ja kylmä lääkkeitä hyvin nuorilla lapsilla. Ota lääke täysi lasillinen vettä.

Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät parane tai jos ne pahenevat, kun lääkkeen 7 päivää.

Säilytä Actifed Kylmä ja Allergia huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ottaa lääke seuraava ajoitettu kerran. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, jos uskot, että olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä.

Yliannostus voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, ripulia, vatsakipuja, ongelmia tasapainon ja koordinaation, päänsärky, virtsaaminen ongelmia, huimaus, innoissaan tai ärtyisä, hallusinaatiot (näkeminen), metallinen maku suussa, vapina, kuume, kasvojen punoitus, ja takavarikkoa (kouristuksia).

Actifed Kylmä ja Allergia voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joka voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas. Älä juo alkoholia. Se voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia Actifed kylmän ja allergia.

Vältä muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa väsymystä (kuten kylmä lääkettä, kipulääkitys, lihas relaxers, ja lääketieteen Takavarikot, masennus tai ahdistuneisuus). Ne voivat lisätä väsymys aiheuttamaa chlorpheniramine.

Vältä muita lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa levottomuutta (kuten kofeiini, stimulantit, laihdutusvalmisteita, ja tukkoisuutta sisältyvät over-the-counter kylmä lääkkeitä). Ne voivat lisätä piristäviä vaikutuksia fenyyliefriini.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Actifed Kylmä ja Allergia tabletit: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta Actifed Kylmä ja Allergia tabletit ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

nopea tai epäsäännöllinen sydämen syke

tunne pyörryttää, pyörtyminen

takavarikkoa (vapinaan)

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

hallusinaatiot (näkö- asioita, jotka eivät ole); tai

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

vapinaa.

Vähemmän vakavat Actifed Kylmä ja Allergia haittavaikutuksia voivat olla

Mitä pitäisi välttää?

närästys, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ruokahaluttomuus

kuiva nenän tai suun

uneliaisuus, huimaus, heikotus, päänsärky

Actifed Kylmä ja Allergia sivuvaikutuksia

kuivat silmät, näön hämärtyminen

kivulias tai vaikea virtsaaminen

unihäiriöt (unettomuus)

hermostuneisuus tai innoissaan (erityisesti lapsilla).

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille, jos käytät jotakin seuraavista huumausaineiden

mekamyyliamiinin (Inversine)

metyylidopa (Aldomet)

reserpiini

beetasalpaajaa kuten asebutololi (Sectral), atenololi (Tenormin), betaksololi (Kerlone), bisoprololi (Zebeta), karteololin (Cartrol), karvediloli (Coreg), esmololia (Brevibloc), labetalolin (Normodyne, Trandate), metoprololi ( Lopressor, Toprol), nadolol (Corgard), penbutololi (Levatol), pindololilla (Visken), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), tai timololin (Blocadren)

barbituraattiruis- kuten amobarbitaalin (Amytal), butabarbitaali (Butisol), mefobarbitaali (Mebaral), sekobarbitaali (Seconalia) tai fenobarbitaali (Luminal, Solfoton); tai

masennuslääkkeet, kuten amitriptyliini (Elavil, Etrafon), amoxapine (Asendin), klomipramiini (Anafranil), desipramiini (Norpramin), imipramiini (Janimine, Tofranil), nortriptyliini (Pamelor), protriptyliini (Vivactil), tai trimipramiinin (Surmontil).

Tämä lista ei ole täydellinen, ja voi olla muita huumeita, joka voi olla vuorovaikutuksessa Actifed Kylmä ja Allergia. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiinien, kivennäisaineiden, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeiden määräämä muiden lääkäreiden. Älä aloita uutta lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

7.02.4 / 12/2009 4:40:43

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Actifed kylmän ja allergia?