Actonel kalsiumia

Mikä on Actonel kalsium?

Kalsium on mineraali, joka tarvitaan monissa elimistön toimintaan, erityisesti luun muodostusta ja ylläpitoa.

Actonel käytetään hoitamaan tai ehkäisemään postmenopausaalisen ja steroidi aiheuttama osteoporoosi. Actonel käytetään myös hoitoon Pagetin tauti.

Kalsiumkarbonaatti käytetään ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi kalsiumia puutteita.

Tärkeää tietoa

Actonel kalsium voidaan käyttää myös tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei tule käyttää Actonel kalsium, jos on alhainen veren kalsiumpitoisuuden (hypokalsemia), tai ongelma liikkumista lihaksia ruokatorveen.

Älä ota Optinate tabletin jos et voi istua tai seistä vähintään 30 minuuttia. Risedronaatti voi aiheuttaa vakavia ongelmia vatsaan tai ruokatorven (putki, joka yhdistää suun ja mahalaukun).

Sinun ei tule käyttää Actonel kalsium jos olet allerginen kalsiumkarbonaattia tai risedronaatin, tai jos

Ennen lääkkeen

alhainen veren kalsiumpitoisuuden (hypokalsemia); tai

ongelma liikkumista lihaksia ruokatorveen.

Älä ota Optinate tabletin jos et voi istua tai seistä vähintään 30 minuuttia. Risedronaatti voi aiheuttaa vakavia ongelmia vatsaan tai ruokatorven (putki, joka yhdistää suun ja mahalaukun). Sinun tulee pysyä pystyasennossa vähintään 30 minuuttia ottaen tämän lääkitystä.

Varmistaaksesi Actonel kalsium on turvallista, kerro lääkärille, jos olet

matala tai korkea kalsiumpitoisuus veressä

munuaissairaus

vaikeuksia niellä; tai

haava vatsassa tai ruokatorven.

Harvoissa tapauksissa tämä Actonel kalsium voi aiheuttaa luukatoa (osteonekroosi) leuassa. Oireita ovat leuan kipua tai tunnottomuutta, punaiset ja turvonneet ikenet, löysät hampaat, tai hidas paraneminen jälkeen hammashoidon. Mitä kauemmin käytät Actonel kalsium, sitä todennäköisemmin olet kehittää tätä kunnossa.

Leuan osteonekroosi voi olla todennäköisempää, jos sinulla on syöpä tai saaneet kemoterapiaa, säteily, tai steroideja. Muita riskitekijöitä ovat veren hyytymistä häiriöt, anemia (alhainen punasolujen), ja ennalta olemassa olevien hampaiden ongelma.

Keskustele lääkärisi kanssa riskeistä ja etuja käyttämällä tätä Actonel kalsium.

Ei tiedetä, onko Actonel kalsium vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Ei tiedetä, onko kalsiumkarbonaattia ja risedronaatti joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Ota Actonel kalsium täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Actonel kalsium on pakattu kahtena erillisenä lääkkeistä: 4 risedronaattitabletit ja 24 kalsiumtabletteja. Ota risedronaatti tabletti yksi päivä viikossa, ensimmäinen asia aamulla, vähintään 30 minuuttia, ennen kuin syö tai juo mitään tai ryhtyä muihin lääkettä. Ota kalsiumtabletti ruuan joka päivä 6 päivän välillä risedronaatti annoksina.

Vain kalsium Tabletti otetaan ruoan kanssa. Actonel on otettava tyhjään vatsaan.

Ota Optinate tabletin ensimmäinen asia aamulla, vähintään 30 minuuttia, ennen kuin syö tai juo mitään tai ryhtyä muihin lääkettä. Ota Actonel tabletti samana viikonpäivänä ja aina ensimmäinen asia aamulla.

Ota Optinate tabletti täyden lasi (6-8 unssia) vettä. Käytä vain pelkkää vettä (ei kivennäisvettä) otettaessa Actonel tabletin.

Älä murskata, pureskella tai imeskellä. Nielemään pilleri koko.

Miten minun pitäisi ottaa Actonel kalsium?

Ottamisen jälkeen Actonel tabletin huolellisesti näiden ohjeiden

Älä makuulle tai levätä vähintään 30 minuuttia.

Älä syö tai juo mitään muuta kuin pelkkää vettä.

Älä ota muita lääkkeitä kuten vitamiineja, kalsiumia, tai antasidit vähintään 30 minuutin ajan. Se voi olla parasta ottaa muita lääkkeitä eri aikaan päivästä. Keskustele lääkärisi kanssa siitä parhaan annostusohjelman oman muita lääkkeitä.

Actonel kalsium on vain osa koko ohjelman hoitoa, joka voi sisältää myös ruokavalion muutokset, liikunta, ja ottaen vitamiinilisät. Seuraa ruokavaliota, lääkitys, ja käyttää rutiineja hyvin tarkasti.

Ota vain kalsiumin määrää, että lääkäri suosittelee. Älä käytä muita kalsiumlisien ellei lääkäri on määrännyt.

Your luuntiheys täytyy tarkistaa usein. Et välttämättä tarvitse ottamaan lääkkeensä yli 3-5 vuotta, jos otat sen osteoporoosin.

Säilytä Actonel kalsium huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Tavanomainen aikuisen annos Osteoporoosi

Ehkäisy ja hoito osteoporoosin postmenopausaalisilla naisilla; risedronaatti: 35 mg suun kautta kerran viikossa .; kalsiumkarbonaattia 1250 mg suun kautta ruoan kanssa kerran päivässä kullekin Loput 6 viikonpäivinä.

Jos unohdat ottaa Actonel tabletin: Jos unohdat ottaa lääkkeen ensimmäinen asia aamulla, älä ota sitä myöhemmin päivällä. Odota, kunnes seuraavana aamuna ottamaan lääkettä ja jätä unohtunut annos väliin. Älä ota kahta (2) tablettia yhden vuorokauden aikana.

Jos unohdat ottaa kalsiumkarbonaattia tabletti: Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Actonel kalsium annosteluohjeitten

 Juo täysi lasillinen maitoa ja ota yhteys paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Älä yritä oksentaa äläkä asetu makuulle.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, närästys, vatsakipu, ripuli, lihaskrampit, tunnottomuus tai pistely, tiukka lihaksia kasvot, takavarikkoa (vapinaan), ärtyneisyys, ja epätavallinen ajatuksia tai käyttäytymistä.

Älä ota muita lääkkeitä kuten vitamiineja, kalsiumia, tai antasidit vähintään 30 minuuttia otettuaan Actonel tabletin.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Älä ota rauta täydentää samalla otat kalsiumtabletti. Ota nämä mineraalit eri aikaan päivästä.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Actonel kalsium: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta lääkitys ja soita lääkärillesi heti, jos olet

Mitä pitäisi välttää ottaen Actonel kalsium?

rintakipu, närästystä tai sen pahenemista

nielemisvaikeuksia tai kipua nielemisen

kipu tai polttava kylkiluiden alla tai takana

vakava yhteinen, luu- tai lihaskipu

uusi tai epätavallinen kipua reiteen tai lonkan

leuka kipu, tunnottomuus tai turvotus; tai

vaikea ihoreaktio – kuume, kurkkukipu, turvotusta kasvoissa tai kielessä, polttamalla silmiin, iholle kipua seuraa punainen tai violetti ihottuma että leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja syyt rakkuloita ja kuorinta.

Yhteinen Actonel kalsium haittavaikutuksia voivat olla

lievä närästys, pahoinvointi tai vatsavaivoja

ripuli, kaasu, tai ummetus

lihas, yhteinen, tai selkäkipu

kipu tai polttava virtsaaminen

lievä ihottuma; tai

päänsärky tai masentunut mieliala.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

levotyroksiini tai muita kilpirauhasen lääkettä

diureetti tai “veden pilleri”

rauta täydentää

steroideja (prednisone ja muut)

antibiootti – siprofloksasiini, doksisykliini, levofloksasiini, minocycline, moksifloksasiini, ofloksasiinin, tetrasykliiniä, ja muut; tai

Actonel kalsium sivuvaikutuksia

aspiriinia tai muut tulehduskipulääkkeet (NSAID-lääkkeet) – ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja toiset.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Actonel kalsium, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Actonel kalsium?

Actonel kanssa Kalsium (kalsiumkarbonaattia / risedronaatti)

7.04.2015-07-13, 06:05:01

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia, Premarin, Evista, Caltrate, Actonel, raloksifeeni, Boniva, kalsium / d-vitamiinia, Forteo, Reclast, Zometa, Caltrate 600 + D, ibandronaatti, Citracal + D, denosumabi, kalsitoniini, risedronaatti, Miacalcin®, prempro