acuflex suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Yksi ainesosa tuote on parasetamoli. Liian paljon parasetamoli voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti kuolemaan johtavia) maksasairaus. Aikuiset eivät saisi kestää yli 4000 milligrammaa (4 grammaa) parasetamolia päivässä. Ihmiset, joilla on maksan vajaatoiminta ja lasten tulisi ottaa vähemmän parasetamoli. Kysy lääkäriltä tai apteekista kuinka paljon parasetamoli on turvallista ottaa.

Älä käytä muita lääkkeitä, jotka sisältävät parasetamolia kysymättä lääkäriltä tai apteekista ensin. Parasetamoli on monissa nonprescription ja reseptilääkkeet (kuten kipu / kuume huumeet tai yskää -ja-kylmä tuotteet). Tarkista tarrat kaikki lääkkeet nähdä, jos ne sisältävät parasetamolia, ja kysy apteekista, jos olet epävarma.

Hanki lääkärin apua heti, jos otat liikaa parasetamoli (yliannostus), vaikka olosi hyvin. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, hikoilu, vatsan / vatsakipu, äärimmäinen väsymys, keltaisuus silmien / ihon ja tumma virtsa.

Päivittäinen alkoholin käyttö, varsinkin yhdistettynä parasetamoli saattaa vahingoittaa maksaa. Vältä alkoholia.

Tämä yhdistelmä tuote sisältää 2 lääkkeitä, parasetamoli ja antihistamiini. Parasetamoli auttaa vähentämään kuumetta ja / tai lievää tai kohtalaista kipua (esimerkiksi päänsärky, selkäkipu, kivut / kivut johtuu lihasjännitystä, kylmä tai flunssa). Antihistamiinia Tämän tuotteen voi aiheuttaa uneliaisuutta, ja siksi sitä voidaan myös käyttää yöunta tukea. Antihistamiineja voidaan käyttää myös lievittää allergia tai kylmä oireita kuten vetiset silmät, kutina / nenän / kurkun, vuotava nenä, ja aivastelu.

Yskä -ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Älä siis käytä tätä tuotetta hoitoon kylmä oireita alle 6-vuotta, ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Jotkin tuotteet (kuten pitkävaikutteisena tabletit / kapselit) ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Älä käytä tätä tuotetta tehdä lapsen unelias. Älä anna muiden yskä -ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Pyydä lääkärin tai apteekkiin muita tapoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke).

Katso myös varoitusta jakso.

Jos käytät over-the-counter tuotetta, lue kaikki ohjeet tuotteen pakkauksessa ennen tämän lääkitystä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys apteekkiin. Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, ota se suunnattu.

Ottamaan lääkkeensä suulla kanssa tai ilman ruokaa tai lääkärin ohjeiden. Jos vatsavaivoja ilmenee, voit ottaa tämän lääkitystä elintarvikkeiden kanssa tai maitoa.

Jos käytät nestemäistä huolellisesti mittaa määrätyn annoksen käyttämällä lääkitys-mittalaite tai lusikalla. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos.

Jos käytät laajennettu versio kapselit, niellä niitä koko. Älä murskaa tai pureskele laajennettu versio kapseleita tai tabletteja. Se voi vapauttaa kaikki lääkkeen kerralla, mikä lisää haittavaikutusten riskiä. Älä myöskään jakaa laajennettu versio tablettien ellei heillä ole jakouurre ja lääkäriltä tai apteekista käskee tekemään niin. Swallow koko tai jakaa tabletin ilman murskaamalla tai pureskella.

Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste. Kipulääkkeiden toimivat parhaiten, jos niitä käytetään ensimmäisiä merkkejä kivusta esiintyy. Jos odottaa, kunnes oireet ovat pahentuneet, lääkitys ei välttämättä toimi yhtä hyvin.

Älä ota tätä tuotetta kipuun yli 10 päivää (aikuiset) tai 5 päivää (lapset) ellei lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota tätä tuotetta kuumetta yli 3 päivää, ellei lääkärin ohjeen mukaan. Jos tila jatkuu tai pahenee, tai jos epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Katso myös varoitusta jakso.

Huimaus, uneliaisuus, ummetus, vatsavaivat, näön hämärtyminen, tai kuiva suu / nenä / kurkun voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: henkinen / mielialan muutokset (kuten sekavuus), ongelmia virtsaamista.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Katso myös varoitusta jakso.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen parasetamoli tai antihistamiinia; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: hengitysvaikeuksia (kuten astma, keuhkoahtaumatauti -COPD), glaukooma, sydänsairaus, korkea verenpaine, maksasairaus, vatsa / suolisto-ongelmia (kuten kuten tukos, ummetus, haavaumat), kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), virtsaaminen ongelmia (kuten vaikeuksia virtsaamisen vuoksi eturauhasen liikakasvuun, virtsaumpi).

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Vältä alkoholijuomia.

Nestemäiset tuotteet voivat sisältää alkoholia, sokeria, ja / tai aspartaamia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, alkoholiriippuvuus, maksasairaus, fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Varovaisuutta on noudatettava käytettäessä tätä lääkettä lapsille, koska he ovat herkempiä vaikutuksia antihistamiinit. Nuorilla lapsilla, tämä lääke saattaa aiheuttaa levottomuutta ja jännitystä sijasta uneliaisuutta.

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä vaikutuksia tämän lääkkeen, erityisesti huimaus, uneliaisuus, sekavuus, ummetus tai ongelmia virtsaaminen. Huimaus, uneliaisuus ja sekavuus voi lisätä riskiä putoamisen.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääke saattaa kulkeutua äidinmaitoon ja saattaa olla epätoivottuja vaikutuksia hoitokodissa lapsessa. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Katso myös varoitusta jakso.

Jos käytät tätä lääkettä alle lääkärin suuntaan, lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, erityisesti: antihistamiinit iholle (esimerkiksi difenhydramiini kerma, voide, spray), ketokonatsoli, MAO-estäjät (isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini).

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, jotka aiheuttavat uneliaisuutta, kuten alkoholi, muut antihistamiinit, lääkkeitä unta tai ahdistuksen (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit, ja huume kipulääkkeiden (kuten kodeiini).

Antihistamiinit ovat ainesosia monissa nonprescription tuotteita ja joissain yhdistelmä reseptilääkkeet. Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (erityisesti yskä-ja-kylmä tuotteet), koska ne voivat myös sisältää antihistamiinia. Kysy apteekista noin käyttämällä näitä tuotteita turvallisesti.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä lääketieteellisiä / laboratoriokokeet (kuten virtsasta 5-HIAA, allergia iho testit), mikä saattaa aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, hikoilu, vatsan / vatsakipu, äärimmäinen väsymys, levottomuus, sekavuus, punastuminen, hallusinaatiot, keltaisuus silmien / ihon, tumma virtsa, kouristuksia. Lapsilla, jännitys voi esiintyä ensin, ja voi seurata: koordinaatiokyvyn menetys, uneliaisuus, tajunnan menetys, kouristukset.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, älä jakaa sen muiden kanssa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Älä ota tätä tuotetta useita päiviä ennen Allergiatestaus koska testituloksia voidaan vaikuttaa.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Eivät jäädy nestemäisiä muotoja tästä tuotteesta. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.