adagen lihakseen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): PEGADEMASE NAUDAN

Pegademase hoidetaan tietyn harvinainen geneettinen immuunijärjestelmän ongelma (severe combined immuunipuutos taudista SCID). Pegademase korvaa tietyn luonnollinen aine (entsyymiä nimeltä adenosiinideaminaasigeenin-ADA), joka puuttuu ihmisiä SCID. Tämä lääkitys lisää määrä verisoluja, jotka estävät ja taistelemaan infektioita (lymfosyytit) auttaa elimistöä päästä eroon tiettyjä aineita, jotka tappavat lymfosyytit.

Tämä lääkitys ei auta immuunijärjestelmän ongelmat johtuvat muista syistä (esimerkiksi AIDS, luuytimen depressio).

Katso myös Varotoimet ja huomautukset osat.

Tämä lääkitys annetaan injektiona lihakseen kuin lääkärin ohjeiden mukaan, yleensä kerran viikossa. Älä pistä suoneen.

Annostus perustuu sairaudestasi, paino ja vaste hoitoon. Käytä tätä lääkitystä aikataulussa niin se toimii hyvin. Lääkäri määrätä verikokeita usein nähdä, miten se toimii sinulle ja löytää sinulle parhaiten sopivan annoksen. Pidä kaikki lääketieteen / lab nimitykset.

Jos käytät tätä lääkitystä kotona, oppia kaikki valmistelu ja käyttöohjeet omalta terveydenhuollon ammattilainen ja tuotepakkauksen. Tuote tulee olla kirkasta ja väritöntä. Ennen, tarkista tämä tuote silmämääräisesti hiukkasten tai värimuutoksia. Jos jompikumpi on läsnä, älä käytä nestettä. Opi tallentaa ja hävitä lääkintätarvikkeita turvallisesti.

Immuunijärjestelmä parantavat yleensä hitaasti, ja sinun pitäisi olla vähemmän / lievempiä infektioita 2-6 kuukautta.

Verenvuoto / mustelmia / kipu pistoskohdassa ja päänsärky voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen pegademase, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: veren hyytymistä ongelmia (kuten hemofilia, alhainen verihiutaleiden).

Tämä lääkitys voi kestää useita viikkoja tai kuukausia töihin. Senkin jälkeen lääkitys alkaa toimia, voit silti olla lisääntynyt riski infektion. Kysy lääkäriltä miten tartuntavaaran. Pese kädet hyvin, ja pysyä pois ihmisiltä, ​​jotka on infektio.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, tämä lääke äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Yksi tuote, joka voi olla yhteisvaikutuksia tätä lääkettä on: vidarabiini.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Laboratorio ja / tai lääketieteelliset tutkimukset (kuten plasman ADA tasoja, punaisten verisolujen dATP tasot) tulee tehdä ennen hoidon aloittamista, säännöllisesti edistymistä voidaan seurata, tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Saat parhaan mahdollisen hyödyn, on tärkeää saada jokainen annos tämän lääkitystä ohjeiden mukaan. Jos et menetä annos, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin heti perustaa uuden annostelun aikataulusta. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämätön osa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.