adderall

Amfetamiini on korkea väärinkäytön mahdollisuus, ja hallinto pitkiä aikoja voi johtaa huumeriippuvuuden. Väärinkäyttö amfetamiinin voi aiheuttaa äkillisen kuoleman ja vakavien sydän- haittavaikutuksia.

Käyttää Adderall

Terapeuttinen luokka: keskushermostostimulantteja

Kemiallinen luokka: Amfetamiinin

Amfetamiinin ja dekstroamfetamiinin yhdistelmä toimii hoidettaessa ADHD lisätä huomiota ja vähentää levottomuutta potilailla, jotka ovat yliaktiivinen, voi keskittyä, tai häiritsee helposti. Sitä käytetään osana koko hoito-ohjelma, joka sisältää myös sosiaali-, koulutus-, ja psykoterapiaa.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä. Reseptiä ei voi täyttää uudelleen. Uusi reseptiä on saatu lääkäriltä, ​​kun tarvitset tätä lääkettä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Adderall

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä amfetamiinin ja dekstroamfetamiinin yhdistelmä ADHD: n hoidossa lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 6-vuotiaille (laajennettu versio kapselia) tai alle 3-vuotiaille (tabletit).

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille amfetamiinin ja dekstroamfetamiinin yhdistelmä ei ole tehty vuonna geriatrisen väestöstä.

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetyksen aikana lääkkeen käyttämisen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät dekstroamfetamiinin ja amfetamiinin. Se ei voi olla nimenomaan Adderall. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos otat liikaa, lääke voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä.

Jos tämä lääke ei toimi oikein, kun olet ottanut sen useita viikkoja, älä nosta annosta ja tarkistaa lääkäriltä.

Ota säännöllinen tabletti aamulla ja iltapäivällä. Jos otat tabletti illalla, voi olla nukahtamisvaikeuksia yöllä.

Jos käytät laajennettu versio kapseli

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö dekstroamfetamiinin ja amfetamiinin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa lääkkeen toimii kunnolla ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä ota amfetamiinia ja dekstroamfetamiinin yhdessä monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä (esim isokarboksatsidi [Marplan®], feneltsiini [Nardil®], selegiliini [Eldepryl®], tranyylisypromiini [Parnate®]). Älä aloita lääkkeen aikana 2 viikon kuluttua lopettamisen MAO-estäjän. Jos otat niitä yhdessä tai eivät odota 2 viikkoa, voi kehittyä sekavuus, ärtyneisyys, päänsärky, levottomuus, maha- tai suolisto-oireita, äkillinen kuume, erittäin korkea verenpaine tai vakava kouristukset.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter (OTC)) lääkkeet, ja erityisesti ne, ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, allergiat tai sinus ongelmia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia sydämen tai verisuonten ongelmat. Tämä voi olla todennäköisempiä potilailla, joilla on suvussa sydänsairauksia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua rintakehässä, hengitysvaikeuksia, tai pyörtyminen tämän lääkkeen käytön aikana.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Adderall

Kerro lääkärille heti, jos olet tai perheesi havaitset outoon käytökseen, kuten kasvu aggressio, vihamielisyys, levottomuus tai ärtyneisyys. Kerro myös lääkärille, jos sinulla on aistiharhoja tai epätavalliset ajatukset, varsinkin jos ne ovat uusia tai pahenee nopeasti.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tuntea väärän hyvinvoinnin tai tulla huimausta, sekavaksi, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Se voi myös aiheuttaa näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista.

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä pitkään ja uskot tullut henkisesti tai fyysisesti riippuvaisia, tarkistaa lääkäriltä. Joitakin merkkejä riippuvuutta saattaa olla

Tämä lääke voi aiheuttaa hitaan kasvun. Jos lapsi käyttää tätä lääkettä, lääkärin tulee seurata oman lapsen pituuden ja painon.

Tämä lääke voi aiheuttaa Raynaudin ilmiö, joka on ongelma verenkiertoa sormissa tai varpaissa. Kerro lääkärille, jos olet pistelyä tai kipua, kylmä tunne, kalpeus tai ihon värimuutokset sormissa tai varpaissa, varsinkin kun kylmettyvät. Soita heti lääkärille, jos sinulla on selittämättömiä haavoja tai haavaumia sormilla tai varpaat.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Adderall Side Effects

Adderall (amfetamiini / dekstroamfetamiini)

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

ADHD Vyvanse, metyylifenidaatti, Ritalin, Strattera, Concertalla Adderall XR, Focalin, amfetamiini / dekstroamfetamiinin, Focalin XR, atomoksetiinia, Quillivant XR, dexmethylphenidate

Narkolepsia metyylifenidaatti, Concerta, modafiniili, Adderall XR, Provigil, amfetamiini, Nuvigil, dekstroamfetamiinin, amfetamiini / dekstroamfetamiinin, Dexedrine, Evekeo