addyi suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): flibanseriinia

Älä juo alkoholia jos ottamaan lääkkeensä. Alkoholi lisää riskiä vakavia alhainen verenpaine ja pyörtyminen. Tämän vuoksi riski, flibanseriinia on saatavilla vain rajoitetun ohjelman sertifioiduista lääkemääräysten ja apteekkien nimeltään Addyi riskin arvioiminen ja lieventäminen strategia (REMS) Program. Keskustele lääkärisi ja apteekin lisätietoja ja keskustella riskeistä ja hyödyistä avulla flibanseriinia.

Älä myöskään ota flibanseriinia jos sinulla on maksasairaus tai jos käytät tiettyjä lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa flibanseriinia koska riski saada vakavia alhainen verenpaine tai pyörtyminen lisääntyy. Katso Lääkkeiden yhteisvaikutukset osassa. Ennen flibanseriini, kerro lääkärille ja apteekissa, jos sinulla on maksasairaus ja kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita). Lisäksi, ennen kuin alkaa käyttää uuden tuotteen, käänny lääkärin ja apteekin henkilökunnalle, jos se voisi vuorovaikutuksessa flibanseriinia.

Tämä lääkitystä käytetään käsitellä naisia, jotka eivät ole käyneet läpi vaihdevuodet, joilla on alhainen seksuaalinen halu ja ovat huolissaan siitä.

Flibanseriini ei pitäisi käyttää hoitoon alhainen seksuaalinen halu aiheuttama: lääketieteellinen tai psyykkinen / mielialahäiriö, ongelmat suhde, tai vaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää naisilla, jotka ovat käyneet läpi vaihdevuodet, tai miehiä. Flibanseriini ei käytetä parantamaan seksuaalista suorituskykyä.

Lue Lääkitys Guide, jonka saat apteekista ennen kuin aloitat flibanseriinia ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysymyksiä, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Ottamaan lääkkeensä suun kautta lääkärin ohjeiden mukaan, yleensä kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Ota flibanseriini vain juuri ennen nukkumaanmenoa vähentää riskiä matala verenpaine, pyörtyminen, ja uneliaisuus, kun olet hereillä.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua lääkityksen aikana, ellei lääkäri tai apteekista sanoo, et voi tehdä niin turvallisesti. Greippi voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia lääkkeen. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Ottamaan lääkkeensä säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan joka päivä.

Kerro lääkärille, jos ehto ei parane 8 viikon kuluttua hoidon aloittamisesta.

Katso myös varoitusta ja miten käyttää osissa.

Uneliaisuus, huimaus, pahoinvointi, tai väsymystä saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista viime tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Matala verenpaine ja pyörtymistä saattaa esiintyä vaikka otat flibanseriinia itsestään. Riski näistä haittavaikutuksista on suurempi, jos ottamaan lääkkeensä alkoholin tai kellonaika muuta kuin nukkumaan mennessä, tai jos otat enemmän sitä kuin määrätty. Jos tunnet huimausta tai pyörrytystä, asetu heti makuulle. Hakeudu heti tai joku saada lääketieteellistä apua sinulle heti, jos oireet kestävät tai jos pyörryt.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen flibanseriini, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: alkoholin käyttö, säännöllinen käyttö / huumeiden väärinkäyttö / alkoholia, maksasairaus, alhainen verenpaine.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta, kunnes vähintään 6 tuntia ottamisen jälkeen flibanseriinia ja kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Vältä alkoholijuomia. (Katso myös varoitus osassa.)

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, tämä lääkitys äidinmaitoon. Koska mahdollinen lapseen kohdistuvia riskejä, rinta -feeding kun käytät tätä lääkettä ei suositella. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Katso myös varoitusta jakso.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Muut lääkkeet voivat vaikuttaa poistaminen flibanseriinin kehosta, joka voi vaikuttaa flibanseriinia teoksia. Esimerkkejä ovat atsolisienilääkkeiden (kuten flukonatsoli, ketokonatsoli), tietyt kalsiumkanavan salpaajat (kuten diltiatseemi, verapamiili), makrolidiantibiootteja (kuten klaritromysiini, erytromysiini), nefatsodoni, rifamysiineille (kuten rifabutiini, rifampisiinin), mäkikuisma, huumeita käytetään kohtausten hoitoon (kuten karbamatsepiini, fenytoiini), muiden muassa.

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, jotka aiheuttavat uneliaisuutta lukien antihistamiinit (kuten setiritsiini, difenhydramiini), lääkkeitä unta tai ahdistuksen (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit (esimerkiksi karisoprodoli, cyclobenzaprine), ja huume kipulääkkeiden (kuten kodeiini, hydrocodone).

Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (esimerkiksi allergia tai yskä-ja-kylmä tuotteet), koska ne saattavat sisältää ainesosia, jotka aiheuttavat uneliaisuutta. Kysy apteekista noin käyttämällä näitä tuotteita turvallisesti.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: vaikea uneliaisuus, vaikea huimaus, pyörtyminen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Jos et menetä annos, jätä unohtunut annos väliin. Ota seuraava annos nukkumaan mennessä seuraavana päivänä. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.