Adoxa tt

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää Adoxa TT

Kemiallinen luokka: Tetrasykliini (luokka)

Doksisykliini viivästynyt vapautuvaa tablettia ja tabletteja käytetään myös estää malarian ja hoitaa pernarutto infektio jälkeen mahdollinen altistuminen ja muita ongelmia Lääkäri määrää.

Doksisykliini kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan Tetrasykliiniantibiooteille. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun. Kuitenkin tämä lääke ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Doksisykliini voi aiheuttaa pysyviä värimuutoksia hampaiden ja hidastaa kasvua luita. Tätä lääkettä ei saa antaa lapsille 8-vuotiaille ja nuoremmille (paitsi hoito altistumisen Keuhkopernarutto), ellei ohjannut lapsen lääkäriin.

Ennen Adoxa TT

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta doksisykliini vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin munuaisten, maksan tai sydämen ongelmia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla doksisykliini.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät doksisykliini. Se ei voi olla ominaisia ​​Adoxa TT. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Jos käytät myöhässä vapautuvaa tablettia tai tabletin

Niele kapseli kokonaisena. Älä riko, murskaa, pureskele tai avaa sen.

Ravista oraaliliuos hyvin juuri ennen käyttöä. Mittaa annos, joissa on voimakas mittalusikka, ruisku, tai lääke cup.

Juoda runsaasti nesteitä välttää kurkun ärsytystä ja haavaumia.

Jos käytät tätä lääkettä estämään malarian matkoilla, aloitat lääkkeen 1 tai 2 päivää ennen matkaa. Ota lääke päivittäin matkan aikana ja toistuvasti uudelleen 4 viikon kuluttua palaat. Älä kuitenkaan käytä lääkettä pidempään kuin 4 kuukautta.

Jos käytät For Oracean ™ viivästyneen depotkapselit

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Oikea käyttö Doksisykliinin

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos lopetat lääkkeen ottamisen liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Adoxa TT

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi tummentaa ihonväri, kynnet, silmät, hampaat, ikenet, tai arpia. Keskustele lääkärin kanssa, jos sinulla on huolia.

Doksisykliini voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän lopettamisen jälkeen lääkkeen ottamisen. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Ehkäisypillereitä (joka sisältää estrogeenin) ei välttämättä toimi oikein, kun käytät doksisykliini. Jottei tulla raskaaksi, käytä muita syntyvyyden säännöstely. Näitä ovat kondomit, kalvo, tai ehkäisymenetelmän vaahtoa tai hyytelö.

Doksisykliini voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat lääkkeen ottamisen

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

Adoxa TT Side Effects

Adoxa TT (doksisykliini)

Tämä lääke voi aiheuttaa kallonsisäinen hypertensio. Tämä on todennäköisempää naisilla hedelmällisessä iässä, jotka ovat ylipainoisia tai joilla on ollut kallonsisäinen hypertensio. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on päänsärkyä, näön hämärtyminen tai näköhäiriöt.

Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos kuume, ihottuma, nivelkipu tai väsymys tapahtuu. Nämä voivat olla oireita autoimmuuni oireyhtymä, jossa keho hyökkää itse.

Sinun ei tule ottaa antasideja, jotka sisältävät alumiinia, kalsium tai magnesium, tai tuote, joka sisältää rautaa, kuten vitamiinin tai kivennäisaineita.

Jos käytät tätä lääkettä estämään malaria, erityisen huolellinen ei saada pureman hyttysten. Käytä suojavaatetusta, hyttysverkot tai näyttöjä, ja hyönteiskarkotteella.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline

Gonokokki Infektio, mutkaton siprofloksasiini, doksisykliini, atsitromysiini, Levaquin, levofloksasiini

Cervicitis doksisykliini, Atsitromysiini, Zithromax, ofloksasiini, Vibramycin

Chancroid siprofloksasiini, doksisykliini, Atsitromysiini, Zithromax, erytromysiini

 tai mennä liittyä Adoxa TT tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.