adphen-g suun: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): fendimetratsiinia tartraatti

Phendimetrazine käytetään lääkärin hyväksymä liikunta, käyttäytymisen muutos, ja alennettu kalori ruokavalio ohjelman avulla voit laihtua. Sitä käytetään tiettyjen ylipainoisia ihmisiä, kuten ne, jotka ovat lihavia tai ovat painoon lääketieteellisiä ongelmia. Laihdutus ja pitää se pois voi vähentää monia terveysriskejä, jotka tulevat lihavuuden, kuten sydänsairauksien, diabeteksen, korkea verenpaine, ja lyhyempi.

Ei tiedetä, miten tämä lääkitys auttaa ihmisiä laihtua. Se voi toimia vähentämällä ruokahalua, määrä kasvaa energian käyttämä elin, tai vaikuttamalla tiettyihin aivojen osiin. Tämä lääkitys on ruokahalua vähentävää ja kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan sympatomimeetit amiineja.

Ota välittömästi vapauttavia muoto tätä lääkitystä suun, yleensä 2-3 kertaa päivässä 1 tunti ennen ateriaa tai lääkärin ohjeiden. Kun tätä lääkettä myöhään voi aiheuttaa univaikeuksia (unettomuus).

Pitkittyneesti vapautuva muoto fendimetratsiinia otetaan yleensä kerran päivässä 30-60 minuuttia ennen aamuaterian. Swallow tämän lääkitystä koko. Älä murskata, pureskella tai rikkoa kapseleita. Se voi tuhota pitkään lääkkeen vaikutusta ja saattaa lisätä haittavaikutuksia.

Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste. Lääkäri muuttaa annosta löytääkseen parhaan annoksen. Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti ja tarkoin ohjeiden jotta saat eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan (t) joka päivä.

Phendimetrazine otetaan yleensä vain muutaman viikon kerrallaan. Sitä ei pidä ottaa yhdessä muiden ruokahalua hillitsevät (katso myös lääkkeiden kanssa jakso). Mahdollisuus vakavia sivuvaikutuksia kasvaa enää lääkitseminen ja käyttää tätä lääkettä yhdessä eräiden muiden ruokavalion huumeita.

Tämä lääkitystä voi aiheuttaa vieroitusoireita, varsinkin jos sitä on käytetty säännöllisesti jo pitkään tai suurina annoksina. Tällaisissa tapauksissa vieroitusoireita (kuten masennus, voimakas väsymys) voi esiintyä jos yhtäkkiä lopeta tätä lääkitystä. Voit estää vieroitusoireet, lääkäri saattaa pienentää annosta vähitellen. Keskustele lääkärisi tai apteekin lisätietoja, ja ilmoittaa mahdollisista vieroitusoireiden heti.

Harvoin, epänormaali huumeenetsintäkäyttäytymistä, (riippuvuus) on mahdollista tämän lääkitystä. Älä lisätä annoksen, ota se useammin tai käyttää sitä pidempään kuin määrätty. Oikein lopettaa lääkityksen kun niin suunnattu.

Tämä lääkitys saattaa lakata toimimasta hyvin, kun olet ottanut sitä jonkin aikaa. Keskustele lääkärisi kanssa, jos tämä lääkitys lakkaa toimimasta hyvin. Älä nosta annosta, ellei ohjeiden mukaan lääkäri. Lääkäri saattaa pyytää lopeta lääkitystä.

Huimaus, suun kuivuminen, univaikeudet, ärtyneisyys, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ummetus saattaa esiintyä. Jos nämä vaikutukset jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Tämä lääkitys voi nostaa verenpainetta. Tarkista verenpaine säännöllisesti ja kerro lääkärille, jos tulokset ovat korkeat.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: nopea / epäsäännöllinen / sydämentykytys, henkinen / mielialan muutokset (kuten agitaatio, hallitsematon viha, hallusinaatiot, hermostuneisuus), hallitsemattomat lihasten liikkeet, muutokset seksuaalinen kyky / kiinnostusta .

Lopeta lääkitys ja hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos jokin näistä harvinaisista, mutta hyvin vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: kova päänsärky, epäselvä puhe, kouristelu heikkoutta toisella puolella kehoa, näköhäiriöt (esim., Näön hämärtyminen).

Tämä lääke saattaa harvoin aiheuttaa vakavia (joskus vakava) keuhkojen tai sydänvaivoja (keuhkoverenpainetauti, sydämen venttiili ongelmia). Riski kasvaa pidemmän lääkitseminen ja käyttää tätä lääkettä yhdessä muiden ruokahalua vähentäviä lääkkeitä / kasviperäisiä tuotteita. Jos huomaat jonkin seuraavista epätodennäköistä, mutta hyvin vakavia haittavaikutuksia, lopeta lääkitys ja ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin välittömästi: rintakipu, hengitysvaikeudet liikunnan, heikentynyt kyky käyttää, pyörtyminen, säärien / nilkat / jalat .

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakavan allergisen reaktion: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen fendimetratsiinia, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jollekin muulle sympatomimeetit amiineja (esim tukkoisuutta kuten pseudoefedriini, piristeet kuten amfetamiini, ruokahalua hillitsevät kuten fentermiini, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote saattaa sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Talk apteekista lisätietoja.

Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Ennen fendimetratsiinia, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos on: hallitsematon korkea verenpaine, glaukooma, historia alkoholin / huumeiden väärinkäytön, verisuonten sydänsairaus (esim rintakipu, sydänkohtaus), henkinen / mielialan ongelmia (esim vaikea ahdistuneisuus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, psykoosi, skitsofrenia), korkea verenpaine keuhkoissa (keuhkoverenpainetauti), muut sydänlääkkeet (esim, sydämen sivuääni, nopea / epäsäännöllinen syke, sydämen venttiili ongelmat), aivohalvaus, kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi).

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: diabetes, hallinnassa oleva korkea verenpaine, munuaissairaus, takavarikon ongelma.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai (harvoin) unelias tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Vältä alkoholijuomia.

Jos sinulla on diabetes, tarkista verensokerisi säännöllisesti lääkärin ohjeen mukaan. Lääkäri saattaa joutua muuttamaan diabeteksen lääkitystä hoidon aikana tätä lääkettä.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät tätä lääkitystä.

Munuaisten toiminta heikkenee kun ikääntyessään. Tämä lääkitys poistuu munuaisten kautta. Siksi vanhukset voivat olla suurempi riski huimaus ja korkea verenpaine, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääkitystä ei saa käyttää raskauden aikana. Laihtuminen ei tarjoa mahdollinen hyöty raskaana olevan naisen ja voi vahingoittaa sikiötä. Jos raskautta tai epäilet olevasi raskaana, kerro heti lääkärille.

Ei tiedetä, tämä lääke erittyy äidinmaitoon. Kuitenkin samanlainen lääkkeet erittyvät äidinmaitoon. Imetys käytettäessä tätä lääkettä ei suositella. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen tarkkailun niitä ensin.

Tätä lääkettä ei tule käyttää tiettyjä lääkkeitä, koska erittäin vakavia yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Jos käytät tai olet muiden ruokahalua vähentäviä lääkkeitä viime vuonna (esim fentermiini, ephedra / Ma Huang), kerro lääkärille tai apteekkiin ennen tätä lääkitystä.

MAO-estäjät tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti vakava) lääkeinteraktion. Vältä MAO-estäjät (isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini) hoidon aikana tätä lääkitystä. Useimmat MAO-estäjät pitäisi myöskään oteta kaksi viikkoa ennen hoidon tällä lääkkeellä. Kysy lääkäriltä milloin aloittaa tai lopettaa tämän lääkitystä.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, erityisesti: masennuslääkkeitä (esim TCA kuten imipramiini, SSRI ja SNRI kuten paroksetiini, fluoksetiini, venlafaksiini, duloksetiini), korkea verenpaineen lääketieteen (esim guanetidiini metyylidopa), fentiatsiinit (esim proklooriperatsiinilla, klooripromatsiini), muut stimulantit (esim amfetamiini, metyylifenidaatti, katu huumeiden, kuten kokaiinin tai MDMA / “ekstaasi”).

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos myös lääkkeet, jotka aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta, kuten: tietyt antihistamiinit (esim difenhydramiini), anti-helat lääkkeitä (esim karbamatsepiini), lääke nukkumaan tai ahdistuneisuus (esim alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi) , lihasrelaksantit, huumaavien kipulääkkeiden (esimerkiksi kodeiini), psykiatriset lääkkeet (esim risperidoni, amitriptyliini, tratsodoni).

Raportoivat huumeiden käyttö, jotka saattavat lisätä takavarikointi riskiä, ​​kun se yhdistetään tämän lääkitystä kuten isoniatsidi (INH), fentiatsiinit (esim tioridatsiini), teofylliini, tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. Amitriptyliini), muiden muassa.

Tarkista tarrat kaikki lääkkeet / kasviperäisten tuotteiden (esim yskä-ja-kylmä sisältäviä tuotteita tukkoisuutta kuten pseudoefedriini, ruokavalion apuvälineitä kuten fenyylipropanoliamiini, ephedra / Ma Huang), koska ne saattavat sisältää ainesosia, jotka voivat nostaa sykettä tai verenpaine . Kysy apteekista noin käyttämällä näitä tuotteita turvallisesti.

Kofeiini voi lisätä haittavaikutuksia tämän lääkitys. Älä juo suuria määriä sisältävien juomien kofeiinia (kahvi, tee, cola) tai syö suuria määriä suklaata.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: nopea hengitys, epätavallinen levottomuus, nopea / hidas / epäsäännöllinen syke, rintakipu, hallusinaatiot, kouristukset, tajunnan menetys.

Ruokahalua hillitsevät ei pitäisi käyttää sijasta oikea ruokavalio. Parhaan tuloksen tätä lääkettä on käytettävä yhdessä lääkärin hyväksymä ruokavalio ja liikunnan ohjelma.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa. Se on vastoin lakia.

Laboratorio ja / tai lääketieteelliset tutkimukset (esim verenpaine, sydämen testit, munuaisten testit) voidaan suorittaa ajoittain seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen tai myöhään illalla, jätä unohtunut annos väliin ja jatka lääkkeen annostelun aikataulusta. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä hidas vapautuminen muodossa tämän lääkitystä huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Säilytä välitöntä vapauttamista muodossa tämän lääkitystä huoneenlämmössä 77 astetta F (25 astetta C) valolta ja kosteudelta. Lyhyt varastointi 59-86 astetta F (15-30 ° C) on sallittua. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.