adrenaliini kloridi

Terapeuttinen luokka: Anafylaksia Agent

Käyttää adrenaliini Chloride

Farmakologiset Class: Adrenergisiä

Kemiallinen luokka: Alkylarylamine

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä adrenaliini injektion lapsilla.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille adrenaliini injektion geriatrisen potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien sydänsairaus, joka voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas adrenaliinia injektiona.

Ennen Adrenalin Chloride

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät adrenaliinia. Se ei voi olla ominaisia ​​Adrenalin kloridi. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Jos lääkkeen käyttämisen kotona, varmista, että tai joku perheen jäsenistä ymmärtää, miten antaa heille. Myös kerro lääkärille, jos sinulla tai hoitaja on vakava niveltulehdus käsissä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke ruiskutetaan lihakseen oman ulomman reiden vain. Älä pistä tätä lääkettä laskimoon tai lihakseen ja pakarat. Tätä varten voi lisätä mahdollisuus ottaa vakavia sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke tulee autoinjector ruiskua ja neulaa kit, joka sisältää oikean annoksen lääkettä lääkäri on määrännyt.

Tämä lääke on autoinjektorilla kouluttaja ja erillinen kouluttaja käyttöohjeet. Muista harjoitella ensin oman autoinjektorilla kouluttaja ennen allergia hätä tapahtuu varmista, että olet valmis käyttämään todellista Adrenaclick®, EpiPen® tai epipen Jr® autoinjector todellisessa hätätilanteessa. Autoinjektori kouluttaja on harmaata (varten EpiPen® tai epipen Jr®) tai beige väriä (varten Adrenaclick®) ja ei sisällä mitään lääkettä tai neula.

Älä poista sinistä turvallisuutta julkaisu (EpiPen® tai epipen Jr®) tai harmaa päätykappaleet (Adrenaclick®) on autoinjector kunnes olet valmis käyttämään sitä. Älä laita peukalo, sormet, eikä luovuttaa oranssi (EpiPen® tai epipen Jr®) tai punainen kärki (Adrenaclick®). Näin vältetään vahingossa injektion.

Saatat joutua käyttämään useampaa kuin yhtä injektiota, jos allerginen reaktio ei parane ensimmäisen laukauksen jälkeen. Jos yli 2 injektiota tarvitaan 1 reaktio kuitenkin ne pitäisi antaa vain lääkärin valvonnassa

Carry tätä lääkettä mukanasi aina hätätilanteissa käytettäviksi, jos sinulla on vakava allerginen reaktio.

Tarkasta injektio sarjat säännöllisesti ja varmista, että neste ei ole muuttunut sen väri. Älä käytä tätä lääkettä, jos neste on muuttanut väriä, tai jos on kiinteitä aineita nesteeseen.

Oikea käyttö adrenaliinin

Älä käytä jäljellä oleva osa lääkettä, joka on jäljellä autoinjector. Heitä pois autoinjector kun olet käyttänyt sitä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä injektio sarjat huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Älä säilytä lääkettä jääkaapissa tai pakastimessa tai osaksi ajoneuvon hansikaslokerossa.

Pidä autoinjektorista kotelossaan tai kantajan putken vaurioiden. Tämä putki ei ole vesitiivis. Jos vahingossa pudottaa sen, tarkista vaurion tai vuodon.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Adrenalin Chloride

Jos oireet eivät parane tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Anafylaksia on hengenvaarallinen reaktio ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Tarkista lääkäriltä heti, tai mene ensiapuun mahdollisimman pian, vaikka tuntisit olosi paremmaksi, kun lääkkeen käyttämisen.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos havaitset muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testeissä tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Älä pistä tätä lääkettä osaksi käsissä tai jaloissa. On jo vähemmän veren virtausta kädet ja jalat, ja adrenaliini voisi tehdä, että huonommin ja vahingoittaa näihin kudoksiin. Jos vahingossa pistää adrenaliinin osaksi käsissä tai jaloissa, tarkista lääkäriltäsi tai mene sairaalaan ensiapuun välittömästi.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Adrenaliini Chloride Side Effects

Adrenaliini Chloride (epinefriini)

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Anafylaksiaa promethazine, Phenergan, EpiPen, adrenaliini, adrenaliini, epipen 2-Pak

Allergiset reaktiot prednisoni, prometatsiinia, Benadryl, triamcinolone, difenhydramiini, Phenergan

Astma, akuutti albuterol, Ventolin, deksametasoni, ProAir HFA, metyyliprednisoloni, hydrokortisonia

Suun Allergia oireyhtymä EpiPen, adrenaliini, adrenaliini, epipen 2-Pak, Auvi-Q, epipen Jr

 tai mennä liittyä Adrenalin Chloride tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.