adreview (jobenguaanin i 123) käyttää, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on AdreView?

AdreView käytetään havaitsemaan tiettyjen syöpätyyppien lisämunuaisten

AdreView voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinulle ei pidä antaa AdreView jos olet allerginen jobenguaanin. Kerro lääkärille, jos sinulla on joskus ollut tahansa reaktion toiseen varjoainetta tai kaliumia.

Tärkeää tietoa

Ennen hoidetaan AdreView, kerro lääkärille, jos sinulla on munuaissairaus, kilpirauhasen, jos olet kuivattu tai kykene virtsaamaan, tai jos olet allerginen jodi.

Kerro lääkärin kaikki muut elämäntapaan käytössä, etenkin masennuslääkkeet, kylmä lääkkeet, verenpaine lääkkeitä, tai ADHD lääkitys. Saatat joutua lopettamaan tiettyjä lääkkeitä lyhyen aikaa ennen kuin saat AdreView

Juo enemmän nestettä ennen kuin saat AdreView, ja vähintään 48 tuntia sen jälkeen. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, millaisia ​​ja kuinka paljon nesteitä sinun tulisi juoda ennen testiä ja sen jälkeen. AdreView on radioaktiivinen ja se voi aiheuttaa vaarallisia vaikutuksia rakko, jos se ei ole oikein poistuu kehosta läpi virtsaaminen. Älä anna itsesi tulla kuivattu aikana muutaman ensimmäisen päivän kuluessa AdreView. Soita lääkärillesi, jos sinulla on oksentelua tai ripulia tänä aikana. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, millaisia ​​ja määrän nestettä pitäisi juoda.

Sinulle ei pidä antaa AdreView jos olet allerginen jobenguaanin. Kerro lääkärille, jos sinulla on joskus ollut tahansa reaktion toiseen varjoainetta tai kaliumia.

Ennen vastaanottaa AdreView

Voit varmistaa, että voidaan turvallisesti vastaanottaa AdreView, kerro lääkärille, jos jokin näistä ehdoista

munuaissairaus

kilpirauhasen

jos olet kuivattu tai kykene virtsaamaan; tai

jos olet allerginen jodi.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko AdreView vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana ennen kuin hoidetaan AdreView. Ei tiedetä, onko jobenguaanin I-123 joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä imetä 6 päivän sisällä saatuaan AdreView. Jos käytät rintapumppu tänä aikana, heittää pois kaikki maito keräät. Älä ruokkia sitä vauvalle. Vanhemmat aikuiset saattavat tarvita munuaisten toiminta ennen kuin saa AdreView. Munuaistoimintaasi ehkä myös seurattava tiiviisti, kun olet saanut tätä lääkettä.

AdreView ruiskutetaan suoneen kautta IV. Saat tämän injektion klinikalla tai sairaalassa. Se annetaan yleensä noin 24 tuntia ennen radiologisten testiä.

Vähintään 1 tunti ennen hoidetaan AdreView, sinulle annetaan nestettä juoma, joka sisältää lääkettä suojata kilpirauhasen haitallisilta radioaktiivisen vaikutuksilta AdreView.

Juo enemmän nestettä ennen kuin saat AdreView, ja vähintään 48 tuntia sen jälkeen. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, millaisia ​​ja kuinka paljon nesteitä sinun tulisi juoda ennen testiä ja sen jälkeen. AdreView on radioaktiivinen ja se voi aiheuttaa vaarallisia vaikutuksia rakko, jos se ei ole oikein poistuu kehosta läpi virtsaaminen.

Odottaa virtsata usein ensimmäisten 48 tunnin kuluttua testin. Tiedät saat tarpeeksi ylimääräistä nestettä jos virtsaaminen tavallista enemmän tänä aikana. Virtsaamisen usein auttaa eroon kehon radioaktiivisen jodin.

Koska AdreView käytetään vain kerran ennen radiologisia testiä, et päivittäin annostelun aikataulusta. Soita lääkärillesi, jos et jostain syystä pysty täydentämään radiologisten testi 24 tunnin kuluessa saat pistoksen.

Koska AdreView annetaan terveydenhuollon ammattilainen lääketieteellisessä ympäristössä, yliannostus on epätodennäköistä.

Älä anna itsesi tulla kuivattu aikana muutaman ensimmäisen päivän kuluessa AdreView. Soita lääkärillesi, jos sinulla on oksentelua tai ripulia tänä aikana. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, millaisia ​​ja määrän nestettä pitäisi juoda.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion AdreView: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Vähemmän vakavia AdreView haittavaikutuksia voivat olla

huimaus

lievä ihottumaa tai kutinaa

verenvuoto ympärille IV neula; tai

Miten AdreView annetaan?

lämpöä, pistelyä tai kylmä tunne, jossa lääke annetaan.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Saatat joutua lopettamaan tiettyjä lääkkeitä lyhyen aikaa ennen kuin saat AdreView. Kerro lääkärin kaikki muut elämäntapaan käytössä, erityisesti

Atomoxetine (Strattera)

labetalolia (Normodyne, Trandate)

maprotiliini (Ludiomil)

reserpiini

avaavana kylmä lääkkeitä, laihdutusvalmisteita, ja muiden piristeiden

masennuslääke kuten Amitriptyliini (Elavil, Vanatrip, Limbitrol), amoxapine (Asendin), bupropioni (Wellbutrin, Zyban), sitalopraami (celexa), desipramiini (Norpramin), doxepin (Sinequan), fluoksetiini (Prozac, Sarafem, Symbyax), fluvoksamiini (Luvox), imipramiini (Tofranil), nortriptyliini (Pamelor), paroksetiini (Paxil), sertraliini (Zoloft), ja muut; tai

katu huumeita, varsinkin kokaiinia.

Saattaa olla muita lääkkeitä, jotka voivat vaikuttaa AdreView. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiinien, kivennäisaineiden, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeiden määräämä muiden lääkäreiden. Älä aloita uutta lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

3.01.7 / 14/2011 10:51:38

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Mitä pitäisi välttää?

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Diagnoosi ja tutkiminen glukagonin, mannitoli, arginiini, L-arginiini, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen, Aplisol, Tubersol, inuliini, regadenosonia, Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide, diatrizoate, Lipiodol gadobutroli, Metopirone, Provocholine, tuberkuliini puhdistettu proteiini johdannainen, Cardiolite , Amyvid, indosyaniinivihreä, metakoliini, HICON, natriumjodidia-i-131

AdreView sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat AdreView?

AdreView (jobenguaanin I 123)