advicor

Terapeuttinen luokka: antihyperlipideeminen

Käyttää Advicor

Farmakologiset luokka: B-vitamiini (luokka)

Kemiallinen luokka: nikotiinihappo (luokka)

Niasiinia laajennettu versio ja lovastatiinin yhdistelmä lääke on yhdistelmä kahdesta lääkkeitä, jotka toimivat yhdessä alentaa kolesterolia ja lipidejä (rasvaa) häiriöt. Niasiini on vitamiini B3, joka vähentää kolesterolin määrää veressä. Lovastatin kuuluu lääkeryhmään HMG-CoA-reduktaasin estäjien, tai statiinit. Se toimii vähentää kolesterolin määrää veressä estämällä entsyymiä, joka tarvitaan, jotta kolesterolia.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttö niasiinia laajennettu versio ja lovastatiinin yhdistelmää ei suositella lapsille.

Ennen Advicor

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta niasiinia laajennettu versio ja lovastatiini yhdistelmä vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä ja älä ota sitä useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi. Myös tämä lääke toimii parhaiten, jos on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään tämän määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta ja ottaa lääke samaan aikaan joka päivä.

Tämän lisäksi lääkettä, lääkäri saattaa muuttaa ruokavalio, joka on vähärasvainen, sokeria ja kolesterolia. Huolellisesti noudata lääkärin tilaukset mitään erityistä ruokavaliota.

Niellä laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä riko, murskaa tai pureskella.

On parasta käyttää tätä lääkettä nukkumaan mennessä, jossa on vähärasvainen ateria tai välipala. Älä ota sitä tyhjään vatsaan.

Jos käytät danatsolia (Danocrine®), diltiatseemi (Cardizem®) tai verapamiilin (tuotteeseen Calan®, Isoptin®, Verelan®) yhdessä lovastatiinin, sinun lovastatiinin annos ei saa olla suurempi kuin 20 milligrammaa (mg) vuorokaudessa, ellei toisin lääkärin ohjeiden. Älä käytä enempää kuin 40 mg vuorokaudessa lovastatiinin kanssa amiodaroni (Cordarone®). Kun käytetään yhdessä suurempia annoksia lovastatiinia, nämä lääkkeet saattavat lisätä riskiä lihas ja voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Kerro lääkärille, jos säännöllisesti juo greippimehua. Juominen suuria määriä greippimehu (yli 1 quart päivässä), kun taas lääkkeen saattaa lisätä lihas- ja voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Älä juo suuria määriä alkoholia lovastatiinin. Tämä voi aiheuttaa maksavaurioita.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö Advicor

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos et ole ottanut tätä lääkettä yli 7 päivää, tarkistaa lääkäriltä. Voit joutua viemään annosta pienennetään ennen kuin voit aloittaa lääkkeen uudelleen.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla alentaa kolesterolia ja triglyseridien (rasva) tasoja. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Advicor

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä käytä lovastatiinia / niasiinia jos käytät myös seuraavista lääkkeistä: boceprevir (Victrelis®), nefatsodoni (Serzone®), telaprevir (Incivek®), tietyt antibiootit (kuten klaritromysiini, erytromysiini, itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli, telitromysiini, Nizoral®) tai tiettyjä lääkkeitä HIV / aIDS (kuten atatsanaviiri, indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri, Crixivan®, Kaletra®, Lexiva®, Norvir®, Prezista®, Reyataz®). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Soita lääkärille heti, jos sinulla on selittämättömiä lihaskipuja, arkuutta tai heikkoutta. Nämä voivat olla oireita vakava lihaksen ongelmia, kuten myopatiaa tai immuunivälitteistä nekrotisoiva myopatia (IMNM).

Soita heti lääkärille, jos sinulla on tumma virtsa, on kuumetta, on lihaskrampit tai kouristukset, ovat lihaskipu tai jäykkyys, voimakasta väsymystä tai heikko, tai ripuli. Nämä voivat olla oireita vakava lihas ongelma nimeltä rabdomyolyysi, joka voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita maksavauriosta.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Tämä on tärkeää, jos olet diabeetikko tai esidiabetesta. Jos havaitset muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testeissä tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys. Muuta kannat hitaasti noustaessa seisomaan istuma tai makuuasennossa.

Advicor Side Effects

Advicor (lovastatiini / niasiinia)

Tätä lääkettä ei oteta vitamiineilla, jotka sisältävät niasiinia tai nikotiiniamidi.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan tätä lääkettä, jos suuri leikkaus, loukkaantunut vakavasti, tai jos saat muita vakavia terveysongelmia. Se voi myös vaikuttaa tulokseen tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Tämä lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksen, punastuminen. Huuhtelu on tunne lämpöä tai punoitusta kasvot, kaula, käsivarret, ja joskus, ylemmässä rinnassa. Välttämiseksi punoitus, alkoholia, kuumia juomia, ja mausteinen elintarvikkeet tulisi välttää ympärille kun tätä lääkettä. Lisäksi lääkäri voi suositella ottamaan aspiriinia 30 minuuttia ennen lääkkeen estämiseksi punastuminen.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Korkea kolesteroli atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, Zocor, Zetia

Hyperlipopro- atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti

Hyperlipoproteinemia Type II, Kohonnut LDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti

Hyperlipoproteinemia Tyyppi IIb Kohonnut LDL VLDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti