aftate ajankohtainen

Käyttää Aftate

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Tolnaftate on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tolnaftate ei tulisi käyttää alle 2-vuotiaille, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä tolnaftate lapsille 2-vuotiailla ja vanhemmilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille 2-vuotiailla ja sitä vanhemmilla kuin se aikuisilla .

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön tolnaftate vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Aftate

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät tolnaftate. Se ei voi olla nimenomaan Aftate. Lue huolellisesti.

Ennen kuin tolnaftate, pese alue ja kuivua. Levitä tarpeeksi lääkettä kattamaan kohdealue.

Pidä tämä lääke poissa silmistä.

Potilaille käyttäen jauheeksi tätä lääkettä

Potilaille käyttäen aerosoli jauheeksi tätä lääkettä

Potilaille käyttäen liuoksen muodossa tämän lääkkeen

Potilaille käyttäen aerosoli liuosmuodossa tätä lääkettä

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä 2 viikon kuluttua kirvely, kutina tai muut oireet ovat kadonneet, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos iho ongelma ei parane 4 viikon kuluessa, tai jos se on huonompi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Voit estää tartuntoja päättymisen jälkeen tämän hoidon, jauhe tai spray jauheeksi tätä lääkettä voidaan käyttää päivittäin kylvyn jälkeen ja huolellisesti kuivaus teennäinen.

Oikea käyttö tolnaftate

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kun käytät aerosoliliuosta muodossa tätä lääkettä, lievä tilapäinen pistelyä voidaan odottaa.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

Varotoimet Vaikka käyttäminen Aftate

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Tinea cruris rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

Tinea versicolor rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, mikonatsoli ajankohtainen, itrakonatsoli, ciclopirox ajankohtainen

Jalkasilsan rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

Vartalosilsa rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

 tai mennä liittyä Aftate tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Aftate Side Effects

Aftate (tolnaftate ajankohtainen)