aftate urheilijat jalka ajankohtainen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): Tolnaftate

Tolnaftate hoidetaan ihotulehduksia, kuten urheilijan jalka, Jock kutinaa, ja silsa. Se on sienilääke, joka toimii estämällä sienen kasvua.

Käytä tätä lääkitystä vain iholla. Puhdista ja kuivaamalla hoidettavan alueen. Käytä tätä lääkitystä sairastuneelle iholle, yleensä kahdesti päivässä tai kuten suunnattu tuotepakkaukseen tai lääkäri. Annostus ja hoidon pituus riippuu infektion tyypistä hoidettavan.

Jotkut muodot tolnaftate (esim jauhe) on ravistettava ennen hakemista. Tarkista tuotepakkauksen näkyykö muodossa lääkitseminen on ravistettava. Käytä tarpeeksi lääkitys kattamaan teennäinen ja ympäröivää ihoa. Levittämisen jälkeen tämä lääkitys, pestä kädet. Älä kääri, kansi, tai side alueelta ilman ohjataan tekemään niin lääkäri.

Älä käytä tätä lääkitystä silmien, nenän, suun tai emättimen.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Muista käyttää sitä samanaikaisesti (s) joka päivä.

Edelleen käyttää tätä lääkitystä, kunnes koko määrätty määrä on päättynyt, vaikka oireet häviävät alkaa tolnaftate. Pysäyttäminen lääkitys liian aikaisin voi sallia sienen kasvaa edelleen, mikä voi johtaa uusiutumisen infektio.

Kerro lääkärillesi, jos tila jatkuu 2 viikon kuluttua hoidon Jock kutinaa, 4 viikon hoidon urheilijan jalka tai ringworm, tai jos huononee milloin tahansa.

Ärsytys käsitellyn ihon voi esiintyä. Jos tämä vaikutus jatkuu tai pahenee, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on epätodennäköistä, mutta hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos se tapahtuu. Oireita vakava allerginen reaktio voi olla: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tolnaftate, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: immuunijärjestelmän ongelmia (esim elinsiirto, HIV-infektio), diabetes.

Tätä hoitoa tulee käyttää vain, jos se on selvästi tarpeen raskauden aikana. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Terveydenhuollon ammattilaiset (esim lääkäriin tai apteekkiin) saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua siitä. Älä aloita, pysäyttää tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen tarkkailun niitä ensin.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää.

Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Tämä lääkitys on määrätty kuntotasollesi vain. Älä käytä sitä myöhemmin toisen tartunnan ellei kertoi niin lääkäri. Eri lääkitys voi olla tarpeen niissä tapauksissa.

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.