AIDSiin liittyvä lymfooma hoito (pdqто): [] -Tietoa tämä pdq yhteenveto

Tietoja PDQ

Oireita non-Hodgkin-lymfooman voi includ; Kivuton turvotus yhden tai useamman imusolmukkeet, jossa ei ole viime aikoina infektion. Turvotus voi olla ajoittaista; Turvotus, nesteen kertyminen tai vatsakipu; Hengenahdistus, vinkuminen tai yskä; Verinen uloste tai oksentaa; Kasvojen, kaulan ja aseita; Tukos virtsan virtaus; Luukipu; Selittämätön laihtuminen suuruus on 10% painostaan ​​yli kuusi kuukautta; Kuume kestää vähintään 14 peräkkäistä päivää, yleensä …

PDQ on palveluksessa. IS osa National Institutes of Health (NIH). NIH on liittohallituksen keskustassa biolääketieteellisen tutkimuksen. PDQ yhteenvetoja perustuvat riippumattoman arvioinnin lääketieteellisessä kirjallisuudessa. Ne eivät ole politiikan lausunnot tai NIH.

Tarkoitus Tämä yhteenveto

Tämä PDQ syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa AIDSiin liittyvän lymfooma. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille. Se ei anna virallisia ohjeita tai suosituksia päätöksenteossa terveydenhuolto.

Arvioijat ja päivitykset

Pääkirjoitus Boards kirjoittaa PDQ syöpä yhteenvetoja ja pitää ne ajan tasalla. Nämä kortit koostuu asiantuntijoista syövän hoidossa ja muita erikoisuuksia, jotka liittyvät syöpään. Yhteenvedot tarkistetaan säännöllisesti ja muutoksia tehdään, kun on uutta tietoa. Ajankohta, kussakin yhteenvedossa ( “viimeksi muokattu”) on päivämäärä viimeisimmän muutoksen.

Tiedot tässä potilaalla yhteenveto otettiin terveydenhuollon ammattilainen versio, jota tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään tarpeen, jonka PDQ Adult Treatment Editorial Board.

Tiedot kliinisistä tutkimuksista

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.