aikuinen 50 + probiootti suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Probiootit sisältävät erityyppisiä mikro-organismien, kuten hiivan (Saccharomyces boulardii) ja bakteerit (kuten Lactobacillus, Bifidobacterium). Mikro-organismit (kasvit) ovat luonnollisesti löytyy vatsassa / suolet / emättimessä. Jotkin sairaudet (kuten antibioottien käyttö, matka) voivat muuttaa normaalia tasapainoa bakteeria / hiivaa. Probiootit käytetään parantaa ruoansulatusta ja palauttaa normaalilajistossa.

Probiootit on käytetty hoitoon suoliston ongelmiin (kuten ripuli, ärtyvän suolen), ihottuma, emättimen hiiva-infektiot, laktoosi-intoleranssi ja virtsatieinfektioita.

Probiootit ovat käytettävissä elintarvikkeiden (kuten jogurtti, maitoa, mehut, soijajuomia) ja ravintolisiä (kapselit, tabletit, jauheet). Eri tuotteet ovat eri käyttötarkoituksiin. Tarkista etiketti tietoja käyttötarkoituksia tiettyä tuotetta.

Jotkut ruokavalio täydentää tuotteet on todettu sisältävän mahdollisesti haitallisia epäpuhtauksia / lisäaineita. Tarkista apteekin lisätietoja erityispiirteistä tuotemerkin käytät.

FDA ei ole tarkistanut tämän tuotteen turvallisuus tai tehokkuutta. Keskustele lääkärin tai apteekin lisätietoja.

Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa. Katso käyttöohjeissa oman tietyn tuotteen, onko annos niellään kokonaisena, pureskellaan, sirotella ruoan tai sekoitettuna nestettä. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Jotkut probiootti tuotteet voivat sisältää eläviä bakteereja (kuten bifidobakteerien). Antibiootit voivat estää nämä tuotteet toimivat hyvin. Ota tuotteita, jotka sisältävät eläviä bakteereja vähintään 2-3 tuntia ennen tai jälkeen antibioottien. Noudata oman tietyn tuotteen.

Jos käytät tuotetta ripulin vuoksi antibiootteja, älä käytä sitä, jos sinulla on korkea kuume tai yli 2 päivää, ellei lääkärin ohjeiden mukaisesti. Saatat olla vakava ongelma, joka vaatii hoitoa.

Jos tila jatkuu tai pahenee, tai jos epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Lisääntyminen mahakaasut tai turvotusta voi esiintyä. Jos tämä vaikutus jatkuu tai pahenee, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: infektion merkkejä (kuten korkea kuume, vilunväristykset, jatkuva yskä).

Erittäin vakava allerginen reaktio tuote on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakavan allergisen reaktion: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Jos sinulla on jokin seuraavista oireista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin ennen tämän tuotteen: ripuli kestävät yli 2 päivää (varsinkin jos on myös korkea kuume), heikentynyt immuunijärjestelmä (esim takia kemoterapiaa, HIV-infektio) , toistuva emättimen infektioita, toistuvia virtsatietulehduksia.

Nestemäiset tuotteet, elintarvikkeet, jauheiden tai purutabletit voivat sisältää sokeria ja / tai aspartaamia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Raskauden aikana, tämä tuote tulee käyttää vain, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä tuote äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Vaikutukset joidenkin lääkkeiden voi muuttua, jos otat muita lääkkeitä tai kasviperäisiä tuotteita samaan aikaan. Tämä voi lisätä riskiä vakavia haittavaikutuksia tai saattavat aiheuttaa lääkitys ei toimi oikein. Nämä lääkeyhteisvaikutukset ovat mahdollisia, mutta eivät aina tapahdu. Lääkäri tai apteekista voi usein estää tai hallita vuorovaikutuksia muuttamalla miten käytät lääkkeitä tai tarkkaa seurantaa.

Auttaa lääkäriltä ja apteekista antaa sinulle parasta hoitoa, muista kertoa lääkärille ja apteekkiin tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita) ennen hoidon aloittamista tästä tuotteesta. Vaikka tätä tuotetta, älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta muita lääkkeitä käytät ilman yhteyttä lääkärin hyväksyntää.

Jotkut lääkkeet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tiettyjen probiootit ovat: antibiootit, sienilääkkeet (esim clotrimazole, ketokonatsoli, griseofulviini, nystatin).

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät. Jaa tämä lista lääkäriltä ja apteekista vähentää riskiä vakavia lääkitys ongelmia.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Erityyppisiä probioottien voivat olla erilaisia ​​varastoinnin tarpeisiin. Jotkut saattavat vaatia jäähdytystä, kun taas toiset ei saa säilyttää jääkaapissa. Tarkista tuotteen pakkauksen ohjeet tallentaa tuote. Jos sinulla on kysyttävää varastointi, kysy apteekista. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.