aikuinen ROBITUSSIN huippu kylmä dm suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): guaifenesiinille / dekstrometorfaania HBR

Tämä yhdistelmä lääkitys käytetään vähentämään yskää aiheuttama flunssan, keuhkoputkentulehdus, ja muita hengitys sairauksia. Guaifenesiinille kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan expectorants. Se toimii harvennus ja löysäämällä limaa hengitysteissä, clearing ruuhkia, ja tehdä hengitys helpompaa. Dekstrometorfaania kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan yskä suppressants. Se toimii osa aivojen (yskä keskus) vähentää halu yskä.

Jos olet itse hoitoon tällä lääkkeellä, on tärkeää lukea pakkauksen ohjeen huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa varmista, että se sopii sinulle. (Katso myös Varotoimet kohta.)

Yskä -ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Älä siis käytä tätä tuotetta hoitoon kylmä oireita alle 6-vuotta, ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Jotkin tuotteet (kuten pitkävaikutteisena tabletit / kapselit) ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Älä käytä tätä tuotetta tehdä lapsen unelias. Älä anna muiden yskä-ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Pyydä lääkärin tai apteekkiin muita tapoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke).

Ottamaan lääkkeensä suulla kanssa tai ilman ruokaa, kuten lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos olet itse hoitoon, noudata tarkasti tuotteen pakkauksessa. Jos olet epävarma mitään tietoja, käänny lääkärin tai apteekin puoleen

Juoda runsaasti nestettä ottaen tämän lääkitystä. Nesteet auttaa hajottaa limaa ja selkeä ruuhkia.

Annostus perustuu ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan. Älä nostaa annosta tai ottamaan lääkkeen useammin kuin suunnattu.

Jos käytät nestemäistä muotoa tätä lääkitystä, huolellisesti mitata annos käyttämällä erityistä mittauslaitteella / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos.

Jauhe paketit, tyhjentää koko sisältö paketin päälle kielen ja niellä. Estämään karvaan maun, älä pureskele. Jos käytät kapseleina, nielemään koko.

Virheellinen lääkitseminen (väärinkäyttö) voi aiheuttaa vakavaa haittaa (kuten aivovaurioita, kouristelu kuolema). Älä lisätä annoksen, ota se useammin tai käyttää sitä pidempään kuin suunnattu.

Kerro lääkärille, jos yskä tuottoa, tai jos siihen liittyy kuumetta, vaikeaa kurkkukipu, ihottuma, sitkeää päänsärkyä, tai jos se jatkuu tai pahenee 7 päivän jälkeen. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta lääketieteellinen ongelma. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma.

Huimaus, uneliaisuus, pahoinvointi ja oksentelu voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on epätodennäköistä, mutta hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos se tapahtuu. Oireita vakava allerginen reaktio voi olla: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä lääkettä, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen guaifenesiinille tai dextromethorpha; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: hengitysongelmia (kuten emfyseema, krooninen keuhkoputkentulehdus, astma, Tupakoitsijan yskä), yskä verta tai suuria määriä limaa, maksasairaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomia.

Nestemäiset muodot tämä tuote saattaa sisältää sokeria ja / tai alkoholia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, maksasairaus, tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Nestemäiset muodot ja jauhepakkauk- lääkitseminen voivat sisältää aspartaamia. Jos olet fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa saanti aspartaamin (tai fenyylialaniinin), ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin käyttämällä tätä lääkitystä turvallisesti.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, guaifenesiinille tai dekstrometorfaanin erittyy äidinmaitoon. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa ennen rintojen -feeding.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Kun tietyt MAO-estäjät tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti vakava) lääkeinteraktion. Vältä isokarboksatsidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tai tranyylisypromiini hoidon aikana tätä lääkitystä. Useimmat MAO-estäjät pitäisi myöskään oteta kaksi viikkoa ennen hoidon tällä lääkkeellä. Kysy lääkäriltä milloin aloittaa tai lopettaa tämän lääkitystä.

Guaifenesiinille ja dekstrometorfaania on saatavana sekä reseptilääkkeitä nonprescription tuotteet. Tarkista tarrat kaikista lääkitys varmista et ota enempää kuin yksi tuote, joka sisältää guaifenesiinille tai dekstrometorfaanin.

Guaifenesiinille voi vaikuttaa tuloksiin tietyt laboratoriotestit (esimerkiksi pitoisuuksia virtsassa tiettyjä happoja). Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: äärimmäinen uneliaisuus, näön hämärtyminen, sekavuus, aistiharhat, hidas / pinnallinen hengitys, kouristuksia.

Jos lääkäri määrännyt tätä lääkettä, eivät jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Tämä lääkitys on tilapäiseen käyttöön. Älä ota tätä lääkitystä yli 7 päivää, ellei lääkäri käskee tekemään niin. Kerro lääkärille, jos ehdon kestää kauemmin kuin 7 päivää.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Eivät jäädy nestemäisiä muotoja tätä lääkitystä. Erimerkkisiä lääkitseminen on erilaiset varastoinnin tarpeisiin. Tarkista tuotteen pakkauksen ohjeet tallentaa tuotemerkin, tai kysy apteekista. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.