Aikuisten aivokasvaimia hoito (pdqто): hoito [] -muutokset tähän yhteenveto (02/28/2014)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Jos olet diagnosoitu glioblastoma, on olemassa hoitoja auttaa elää paremmin ja helpottaa oireita; Lue oppia lisää aivosyöpä, joten voit ryhtyä toimiin saada parasta mahdollista hoitoa.

Päivitetty tilastoja arvioidaan uutta tapausta ja kuolemantapauksia 2014 (mainittu Cancer Society viitteenä 1).

Hoitovaihtoehto esittely

Lisätty teksti todeta, että luonnollinen historia näistä kasvaimista ovat vaihtelevia, riippuen histologisia ja molekyylien tekijä; Siksi hoito-ohjeiden kehittyvät. Myös tarkistettu teksti todeta, että hoito, joihin liittyy kirurgisesti karmustiini -impregnated polymeeri kiekkoja yhdistettynä postoperatiivisen ulkoisen sädehoito hoito voi olla rooli hoidossa korkealaatuisesta gliooma (luokka III ja IV gliooma) joillakin potilailla.

Hallinta Erityisiä kasvain tyypit ja sijainnit

Muutettiin Glioblastoomat momentti laajasti.

Tarkistettu teksti todeta, että potilaille, joilla on oligodendroglioomat (WHO luokka II) on yleensä parempi ennusteita kuin potilailla, joilla on hajanainen astrosytooma; kuitenkin suurin osa oligodendroglioomat lopulta edetä.

Lisätty teksti sisällyttää stereotactic radiosurgery kasvaimia alle 3 cm standardina hoitovaihtoehto luokan 1 meningiomas ja uudistettu hoitovaihtoehto lukea fraktioitua sädehoitoa potilaille, joilla kokoisen kasvaimia.

Toistuva Aikuisten aivokasvaimia

Lisätty Bevasitsumabi uutena momentti.

Tarkistettu teksti lisätä lomustiinista ylimääräisenä systeemistä kemoterapiaa huume.

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ Adult Treatment toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute