Aikuisten aivokasvaimia hoito (pdqто): [] -käsittelyä vaihtoehto yleiskuva

On olemassa erilaisia ​​hoito potilailla, joilla aikuisten aivojen ja selkäytimen kasvaimia.

Gliooma on laaja ryhmä, aivojen ja selkäytimen kasvaimia, jotka ovat peräisin gliasoluiksi, aivojen soluja, jotka voivat kehittyä kasvaimia; Oireet, ennuste, ja hoito on pahanlaatuisen gliooman riippuu henkilön iästä, tarkka tyyppi kasvain, ja sijainti kasvain aivoissa. Nämä kasvaimet kasvavat usein ja tunkeutuu normaaliin aivokudokseen, mikä tekee kirurginen poisto hyvin vaikeaa – tai jopa mahdotonta – ja vaikeuttaa hoitoa; Näitä aivokasvaimia usein diagnosoitu …

Viisi eri tavanomaista hoitoa käytetään

valpas odottaa

Valpas odottaa seuraa tiiviisti potilaan tila ilman mitään hoitoa ennen merkkejä tai oireet näkyvät tai muutosta.

Leikkaus

Leikkaus voidaan diagnosoida ja hoitaa aikuisen aivot ja selkäydin kasvaimia. Katso Yleistä osa tämän yhteenvedon.

Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä, kun leikkaus, jotkut potilaat voidaan antaa kemoterapiaa tai sädehoitoa leikkauksen jälkeen tappaa kaikki syöpäsolut, jotka ovat jäljellä. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvanttihoito.

Säteilyhoito

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu kasvaimen tyypistä, ja jos se on aivoissa tai selkäytimessä.

Seuraavia keinoja antaa sädehoitoa kasvaimen aiheuttaa vähemmän vahinkoa terveeseen kudokseen, joka on noin kasvain