aikuisten akuutti myelooinen leukemia hoito (pdqто): [] -käsittelyä vaihtoehtoja aikuisten akuutti myelooinen leukemia

Hoitamaton Adult akuutti myelooinen leukemia

Oireita Hodgkinin lymfooma voi includ; Kivuton turvotus yhden tai useamman imusolmukkeet, ilman viime infektiota; Oireet johtuvat paine turvonneet imusolmukkeet läheisellä elimiä tai rakenteita. Ne voivat sisältää yskä, hengenahdistus, vatsakipu tai turvotus, Horner oireyhtymä (neurologinen ongelma, joka vaikuttaa kasvojen ja silmien, vaurioitumisen hermot kaulassa), hermosärky, ja jalkojen turvotus; Kuume, joko pysyviä tai vuorottelevat kausia normaalissa lämpötilassa, …

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla, joilla on hoitamaton aikuisen akuutti myelooinen leukemia. Tarkempia tuloksia, tarkentaa hakua käyttämällä muita hakutoimintoja, kuten sijainti oikeudenkäyntiä hoitomuoto, tai nimi huume. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa Web-sivustosta.

Aikuisten akuutti myelooinen leukemia remissiossa

Standard aikuisten AML aikana Hellittämisvaiheessa riippuu alatyyppi AML ja saattavat sisältää seuraavia

Yksi hoidoista tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa aikuisilla AML remissiossa on arseenitrioksidi.

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla, joilla on aikuisen akuutti myelooinen leukemia remissiossa. Tarkempia tuloksia, tarkentaa hakua käyttämällä muita hakutoimintoja, kuten sijainti oikeudenkäyntiä hoitomuoto, tai nimi huume. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa Web-sivustosta.

Toistuva Aikuisten akuutti myelooinen leukemia

Ei ole tavallinen hoito toistuvaan aikuisten AML. Hoito riippuu alatyyppi AML ja saattavat sisältää seuraavia

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla, joilla on uusiutuva aikuisen akuutti myelooinen leukemia. Tarkempia tuloksia, tarkentaa hakua käyttämällä muita hakutoimintoja, kuten sijainti oikeudenkäyntiä hoitomuoto, tai nimi huume. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa Web-sivustosta.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute