Aikuisten Central Nervous System kasvaimia hoito

On olemassa monenlaisia ​​aivojen ja selkäytimen kasvaimia. Kasvaimet muodostuvat solujen epänormaalin kasvun, ja ne voivat alkaa eri osissa aivoja tai selkäydintä. Yhdessä aivot ja selkäydin muodostavat keskushermoston (CNS).

Kasvaimet voivat olla joko hyvänlaatuinen (ei syöpä) tai pahanlaatuinen (syöpä)

Kun kasvain kasvaa tai painaa alue aivoissa, se saattaa lopettaa että osa aivoista toimimasta niin kuin sen pitäisi. Sekä hyvän- ja pahanlaatuisen aivokasvaimen aiheuttaa oireita ja tarvitsevat hoitoa.

Aivojen ja selkäytimen kasvaimia voi esiintyä sekä aikuisille että lapsille. Kuitenkin hoito; lapset voivat olla erilaisia ​​kuin hoito aikuisille. (Katso tiivistelmä; lapsuusiän aivot ja selkäydin Kasvaimet Hoito yleiskatsaus lisätietoja lasten hoidossa.)

Lisätietoja lymfooma, joka alkaa aivoissa, katso yhteenveto ensisijaisesti keskushermostoon lymfooma Hoito.

Kasvaimia, jotka alkavat aivojen kutsutaan ensisijainen aivokasvaimia .; Ensisijainen aivokasvaimia voi levitä muihin osiin aivojen tai selkärangan. He harvoin levinnyt muihin kehon osiin.

Usein kasvaimet esiintyy aivoissa ovat alkaneet jossain muualla elimistössä ja levitä yhtä tai useampaa aivojen osia. Näitä kutsutaan metastaattisen aivokasvaimia (tai aivojen etäpesäkkeitä). metastasoitunut; aivokasvaimia ovat yleisempiä kuin ensisijainen aivokasvaimia.

Jopa puolet metastaattisen aivokasvaimia ovat keuhkosyöpä .; Muita syöpätyyppejä, että yhteisesti levinnyt aivoihin sisältävät

Syöpä voi levitä leptomeninges (kahden sisimmän kalvoja kattaa aivot ja selkäydin). Tätä kutsutaan leptomeningeal carcinomatosis. Yleisimmistä syövistä, jotka leviävät leptomeninges sisällyttää

Katso seuraavia lisätietoja noin syöpiä, jotka yleisesti levinnyt aivoihin tai selkäytimeen

Aivot on kolme keskeistä osaa

Selkäydin on sarakkeessa hermokudoksen joka kulkee aivorungon alas selästä. Se sisältyy kolme ohuita kudosta kutsutaan kalvoja. Nämä kalvot ympäröivät nikamien (back luut). Selkäydin hermot kuljettaa viestejä välillä aivoihin ja muualle elimistöön, kuten viestin aivoihin aiheuttaa lihasten siirtää tai viestin iholta aivoihin tuntea kosketuksen.

Aivojen ja selkäytimen kasvaimia on nimetty perustuvat solutyypistä ne on muodostettu ja jos kasvain muodostetaan ensin keskushermostossa. Arvosanan kasvain voidaan käyttää erottamaan hitaasti kasvavia ja nopeasti kasvava tyyppisiä kasvain. Maailman terveysjärjestö (WHO) kasvain laadut perustuvat kuinka epänormaalit syöpäsoluissa katsoa mikroskoopilla ja kuinka nopeasti kasvain todennäköisesti kasvaa ja levitä.

WHO Kasvain pisteytysjärjestelmä

Seuraavan tyyppiset primaarikasvainten voi muodostaa aivojen tai selkäytimen

Astrocytic kasvain alkaa tähtimäinen aivojen soluja kutsutaan astrosyytit, joka auttaa pitämään hermosolut terveellistä. Astrosyyttien on eräänlainen glial cell. Gliasoluissa joskus muodostaa kasvaimia kutsutaan gliooma. Astrocytic kasvaimia ovat seuraavat

Katso tiivistelmän Childhood astrocytomas Hoito lisätietoja astrocytomas lapsilla.

Oligodendrogliaalisiin kasvain alkaa aivoissa soluja kutsutaan oligodendrocytes, joka auttaa pitämään hermosolut terveellistä. Oligodendrosyyttisolun on eräänlainen glial cell. Oligodendrocytes joskus muodostaa kasvaimia kutsutaan oligodendroglioomat. Laatujen oligodendrogliaalisiin kasvaimia ovat seuraavat

Katso tiivistelmän Childhood astrocytomas Hoito lisätietoja oligodendrogliaalisiin kasvaimia lapsilla.

Seka gliooma on aivokasvain, joka on kahdenlaisia ​​kasvainsolujen se – oligodendrocytes ja astrosyytit. Tämäntyyppinen sekoitettu kasvain kutsutaan oligoastrosytooma.

Katso tiivistelmän Childhood astrocytomas Hoito lisätietoja sekoitettu gliooma lapsilla.

Ependymal kasvain alkaa yleensä solujen rivi neste -filled tilat aivoissa ja; selkäytimen ympärillä. Ependymal kasvain voi kutsua myös ependymoma. Laatuja ependymomas kuuluvat seuraavat

Katso tiivistelmän Childhood ependymoma Hoito lisätietoja ependymoma lapsilla.

Medulloblastoma on eräänlainen sikiön kasvain. Medulloblastoomien ovat yleisimpiä lapsilla tai nuorilla aikuisilla.

Katso tiivistelmän Childhood Central Nervous System alkiosyövät Kasvaimet Hoito lisätietoja medulloblastoomien lapsilla.

Pineal parenkymaaliset kasvain lomakkeet parenkymaalisolut tai pineocytes, jotka ovat soluja, jotka muodostavat suurimman osan käpylisäke. Nämä kasvaimet eroavat käpymäinen astrocytic kasvaimia. Laatuja käpyrauhasen parenkyymielimen; kasvaimia ovat seuraavat

Katso tiivistelmän Childhood Central Nervous System alkiosyövät Kasvaimet Hoito lisätietoja käpymäinen parenkymaalinen kasvaimia lapsilla.

Meningeaalinen kasvain, jota kutsutaan myös Meningeooma, lomakkeet aivokalvot (ohuita kudosta, joka kattaa, aivot ja selkäydin). Se voi muodostaa eri tyyppisiä aivojen tai selkäytimen soluja. Meningiomas ovat yleisimpiä aikuisilla. Tyypit aivokalvon kasvaimia ovat seuraavat

Hemangiopericytoma ei ole aivokalvokasvain mutta kohdellaan kuin luokan II tai III Meningeooma. Hemangiopericytoma yleensä lomakkeiden kovakalvon. Ennuste on huonompi kuin luokan I Meningeooma koska kasvain yleensä ei voida täysin poistaa kirurgisesti.

Itusolutuumoritapauksia muotoja sukusoluilla, jotka ovat soluja, jotka kehittyvät siittiöiden miehillä tai munasoluja (munat) naisilla. On olemassa erilaisia ​​sukusolujen kasvaimia. Näitä ovat germinomas, teratomas, alkion ruskuaispussi karsinoomat, ja koriokarsinooma. Itusolukasvaimet voi olla joko hyvänlaatuinen tai pahanlaatuinen.

Katso tiivistelmän Childhood Central Nervous System itusolukasvaimet Hoito lisätietoja lapsuudesta sukusolujen kasvaimia aivoissa.

Kraniofaryngiooma on harvinainen kasvain, joka muodostaa yleensä keskellä aivojen yläpuolella aivolisäkkeen (herneen kokoinen elin pohjassa aivoissa, joka ohjaa muita rauhaset). Kraniofaryngeooma voivat muodostaa erilaisista aivojen tai selkäytimen soluja.

Katso tiivistelmän Childhood kraniofaryngiooma Hoito lisätietoja kraniofaryngiooma lapsilla.

Kaikki, mikä kasvattaa mahdollisuus saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. On olemassa muutamia tunnettuja riskitekijöitä aivokasvaimia. Seuraavat olosuhteet saattavat lisätä riskiä tietyntyyppisten aivokasvainten

Merkit ja oireet riippuvat seuraavalla

Merkit ja oireet voivat johtua keskushermoston kasvaimia tai muita ehtoja, kuten syöpä, joka on levinnyt aivoihin. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Aivosyövän oireet

Selkäydinkasvain Oireet

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Jos kuvantaminen testit osoittavat voi olla aivokasvain, biopsia tehdään yleensä. Yksi seuraavan tyyppisiä koepaloja voidaan käyttää

Patologi tarkistaa biopsianäytteen selvittää tyypin ja laadun aivokasvain. Arvosana kasvain perustuu siihen, kuinka kasvain solut näyttävät mikroskoopilla ja kuinka nopeasti kasvain todennäköisesti kasvaa ja levitä.

Seuraavat testit voidaan tehdä kasvain kudos, joka on poistettu

Joitakin kasvaimia, koepala tai leikkaus ei voida tehdä turvallisesti, koska jos kasvain muodostuu aivojen tai selkäytimen. Nämä kasvaimet ovat diagnosoidaan ja hoidetaan tulosten perusteella kuvantamisen testejä ja muita menettelyjä.

Joskus tulokset kuvantamisen testien ja muut menettelyt osoittavat, että kasvain on erittäin todennäköisesti hyvänlaatuisia ja biopsia ei tehdä.

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehtoja ensisijainen aivojen ja selkäytimen kasvaimia riippuu seuraavan

Ennuste ja hoitovaihtoehtoja metastaattisen aivojen ja selkäytimen kasvaimia riippuu seuraavan

Laajuus tai syövän leviämisen on yleensä kuvattu vaiheissa. Ei ole olemassa standardia lavastus järjestelmää aivojen ja selkäytimen kasvaimia. Aivokasvaimia, jotka alkavat aivoissa voi levitä muihin osiin aivojen ja selkäytimen, mutta ne harvoin levinnyt muihin kehon osiin. Primaarisen aivojen ja selkäytimen kasvaimia perustuu seuraaviin

Hoidettaessa kasvaimia, jotka ovat levinneet aivoihin muista kehon osiin perustuu kasvainten määrä aivoissa.

Osa testeistä ja menettelyt diagnosoida aivojen tai selkäytimen kasvain voidaan toistaa käsittelyn jälkeen selvittää, kuinka paljon kasvain on jäljellä.

Toistuva keskushermosto (CNS) kasvain on kasvain, joka on uusiutunut (palannut); sen jälkeen, kun se on käsitelty. CNS kasvaimia usein toistuvat, joskus monta vuotta; kun ensimmäinen kasvain. Kasvain voi uusiutua samassa paikassa kuin ensimmäinen kasvaimen tai muissa osissa keskushermostoon.

Erityyppiset hoito ovat käytettävissä potilaiden aikuisten aivojen ja selkäytimen kasvaimia. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja; jotkut testataan parhaillaan kliinisissä; tutkimuksissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien; hoitoja syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi; hoito on parempi kuin tavallinen; hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa .; Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Aktiivinen valvonta seuraa tiiviisti potilaan tila, mutta ei anna mitään hoitoa, ellei ole muutoksia testitulokset, jotka osoittavat pahenevat. Aktiivinen valvonta voidaan välttää tai viivästyttää tarvetta hoitojen kuten sädehoidon tai kirurgian, joka voi aiheuttaa haittavaikutuksia tai muita ongelmia. Aikana aktiivista seurantaa, tiettyjä tentit ja testejä tehdään säännöllisin väliajoin. Aktiivinen valvonta voidaan käyttää hyvin hitaasti kasvava kasvaimia, jotka eivät aiheuta oireita.

Leikkaus voidaan diagnosoida ja hoitaa aikuisen aivot ja selkäydin kasvaimia. Poistaminen kasvain kudoksen auttaa vähentää painetta kasvain lähellä osissa brain.See General Information osa tämän yhteenvedon.

Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä, kun leikkaus, jotkut potilaat voidaan antaa kemoterapiaa tai sädehoitoa leikkauksen jälkeen tappaa kaikki syöpäsolut, jotka ovat jäljellä. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvanttihoito.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja luokan kasvain ja missä se on aivoissa tai selkäytimessä. Suurentaa Ulkoinen-sädehoito hoito aivojen. Kone käytetään pyrkiä korkean energian säteilyä. Kone voi kiertää potilaan, tuottaa säteilyä monista eri näkökulmista. Mesh naamio auttaa pitämään potilaan pään liikkumisen hoidon aikana. Pienet muste merkit saatetaan maskin. Muste merkkejä käytetään riviin säteilyn kone samassa asennossa ennen hoidon.

Seuraavia keinoja antaa sädehoitoa kasvaimen aiheuttaa vähemmän vahinkoa terveeseen kudokseen ympärillä kasvain

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Yhdistelmä kemoterapia hoitoon käytetään enemmän kuin yksi syövän huumeiden. Hoitoon aivokasvaimia, kiekko, joka liukenee voidaan antaa syöpälääkettä suoraan aivokasvain sivuston jälkeen kasvain on poistettu kirurgisesti. Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja luokan kasvain ja missä se on aivoissa.

Syöpälääkkeiden annetaan suun tai laskimoon hoitoon aivojen ja selkäytimen kasvaimia ei läpäise veri-aivoesteen ja anna nesteen, joka ympäröi aivoja ja selkäydintä. Sen sijaan, syöpälääkkeen ruiskutetaan nesteen täyttämä tila tappaa syöpäsoluja siellä. Tätä kutsutaan intratekaalista kemoterapiaa.

aivokasvaimet

Kohdennettu hoito on hoitomuoto, joka käyttää huumeita tai muita aineita tunnistaa ja hyökätä erityisiä syöpäsoluja vahingoittamatta normaalit solut.

Monoklonaalinen vasta-aine terapia on eräänlainen kohdennetun terapian, joka käyttää vasta-aineita valmistetaan laboratoriossa yhdestä tyypistä immuunijärjestelmän solujen. Nämä vasta-aineet voivat tunnistaa aineet syöpäsolujen tai normaalia aineita, jotka voivat auttaa syöpäsolut kasvavat. Vasta-aineet kiinnittyvät aineet ja tappaa syöpäsolut, estää niiden kasvun, tai pitää niiden leviämisen. Monoklonaalisia vasta-aineita annetaan infuusiona. Niitä voidaan käyttää yksinään tai kuljettaa lääkkeitä, toksiineja tai radioaktiivista ainetta suoraan syöpäsoluihin.

Bevasitsumabi on monoklonaalinen vasta-aine, joka sitoutuu proteiiniin, jota kutsutaan verisuonten endoteelin kasvutekijä (VEGF), ja se voi estää kasvua uusien verisuonten, että kasvaimia tarve kasvaa. Bevasitsumabi käytetään hoitoon toistuvien glioblastooma.

Muunlaiset kohdennettuja hoitoja tutkitaan aikuisten aivokasvainten, kuten tyrosiinikinaasin estäjiä ja uusien VEGF estäjiä.

aivokasvaimet

Tämä hoito ohjaa ongelmia tai sivuvaikutuksia aiheuttamia sairauden tai sen hoidon ja parantaa elämänlaatua. Aivokasvaimia, tukihoito sisältää lääkkeitä hoitovastetta ja nesteen kertyminen tai turvotus aivoissa.

Tässä yhteenveto-osassa viitataan uusien hoitojen tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa, mutta se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Proton sädehoito hoito on eräänlainen korkean energian, ulkoista sädehoitoa, joka käyttää purojen protonien (pieniä, positiivisesti varautuneet kappaletta asia), jotta säteilylle. Tämäntyyppinen säteilyn tappaa kasvainsoluja juurikaan vaurioita lähellä kudosten. Sitä käytetään syöpien hoitoon pään, kaulan ja selkärangan ja elinten, kuten aivot, silmä, keuhko-, ja eturauhasen. Protoni sädehoito on erilainen kuin röntgensäteilyn.

Biologinen hoito on hoito, joka käyttää potilaan immuunijärjestelmää taistelemaan syöpää. Aineet, joita laitos tai tehty laboratoriossa käytetään lisätä, suoraan tai palauttaa kehon luonnollista puolustuskykyä syöpää vastaan. Tämän tyyppinen syöpä hoidon kutsutaan myös biotherapy tai immunoterapiaa.

Biologinen hoito tutkitaan hoitoon joidenkin aivokasvaimia. Hoidot voivat sisältää seuraavia

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää tarkistamaan, onko aivokasvain on tullut takaisin hoidon jälkeen

Hoito aivorungon gliooma voivat kuulua seuraavat

aikuisen aivorungon gliooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito käpymäinen astrocytic kasvaimet voivat sisältyä; seurata

aikuinen käpylisäke astrosytooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito Pilosyyttinen Astrosytooma saattavat sisältää seuraavia

aikuinen Pilosyyttinen Astrosytooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito hajakuormituksen astrocytomas saattavat sisältää seuraavia

aikuinen hajanainen astrosytooman. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito anaplastinen astrocytomas voivat sisältää; seurata

aikuinen anaplastinen astrosytooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito glioblastomas voi sisältyä; seurata

aikuinen glioblastooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito oligodendroglioomat voi; sisältävät seuraavat

Hoito anaplastinen oligodendrogliooma voivat sisältää; seurata

aikuinen oligodendrogliaalisiin kasvaimia. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito sekoitettu gliooma voivat kuulua seuraavat

aikuinen sekoitettu gliooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito luokan I ja luokan II ependymomas saattavat sisältää seuraavia

Hoito asteen III anaplastinen ependymoma saattavat sisältää; seurata

aikuinen ependymal kasvaimia. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito medulloblastoomien voi sisältyä; seurata

aikuinen medulloblastoma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito käpymäinen parenkyymielimen kasvaimet voivat sisältyä; seurata

aikuinen pineal parenkymaaliset kasvain. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito luokan I meningiomas saattavat sisältää seuraavia

Hoito asteen II ja III meningiomas ja hemangiopericytoma s saattavat sisältää; seurata

aikuinen aivokalvokasvain. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Ei ole mitään standardia hoitoa itusolukasvaimet (germinooma, alkion karsinooma, choriocarcinoma, ja teratooma). Hoito riippuu siitä, mitä kasvainsolut näyttävät mikroskoopilla, kasvain markkereita, jossa kasvain on aivoissa, ja onko se voidaan poistaa kirurgisesti.

aikuisten keskushermoston sukusolujen kasvain. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito kraniofaryngeooma saattavat sisältää seuraavia

aikuinen kraniofaryngiooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito selkäytimen kasvaimet voivat sisältää seuraavia

Ei ole tavallinen hoito toistuvien keskushermoston (CNS) kasvaimia. Hoito riippuu potilaan kunnosta, odotettavissa sivuvaikutuksia hoidon, jossa kasvain on CNS, ja onko kasvain voidaan poistaa kirurgisesti. Hoito voi sisältyä; seurata

toistuva aikuisten aivokasvain. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito on yhdestä neljään kasvaimia, jotka ovat levinneet aivoihin toisesta kehon osassa voi sisältää seuraavat

Hoidettaessa kasvaimia, jotka ovat levinneet leptomeninges voi sisältää seuraavat

kasvaimen metastaattinen aivojen. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

aikuisten keskushermoston kasvain

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa aikuisten keskushermoston kasvaimia. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Aikuisten Keskushermoston kasvaimet hoito. Bethesda, MD: / tyypit / aivot / potilas / aikuinen-brain-hoito-. . [PMID: 26389458]