Aikuisten Hodgkinin lymfooma hoito (pdq®): hoito [] -muutokset tähän yhteenveto (02/28/2014)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

On olemassa useita erilaisia ​​plasman solujen kasvaimet. Nämä sairaudet liittyvät kaikki monoklonaalisella (tai myelooma) proteiini (M-proteiini). Ne sisältävät monoklonaalisia merkityksen gammopatiassa (MGUS), eristetty plasmasytoomasolujen luun, ekstramedullaarista plasmasytoomasolut, ja multippelin myelooman; (Katso lymfoplasmasyyttinen lymfooma (Waldenström makroglobulinemia) osio PDQ yhteenveto Aikuiskoulutuksen Non-Hodgkinin lymfooma Hoito lisätietoja .; ilmaantuvuus ja Mortalit; Arvioitu uusia …

Päivitetty tilastoja arvioidaan uutta tapausta ja kuolemantapauksia 2014 (mainittu Cancer Society viitteenä 1).

Stage Tietoja Aikuisten Hodgkinin lymfooma

Tarkistettu teksti todeta, että positroniemissiotomografia (PET) skannaa ovat yleensä yhdistetty tietokonetomografia (CT) skannaa kliinisiä lavastus. Myös tarkistettu teksti todeta, että määritetään lisää mahdollisia tutkimuksia tarvitaan verrata PET vastaus mukautettu strategia versus tavanomaista hoitoa ilman muutoksia (mainittu Gallamini ym. Viitteenä 8).

Lisätty teksti todeta, että retrospektiivinen katsaus 454 potilasta, ei potilailla, joilla on positiivinen luuydinbiopsia oli vain vaihe I tai II taudin PET-CT; laiminlyönnistä luuydinbiopsianäytteissä PET-CT-nimetty varhaisvaiheen potilailla ei muuttunut hoidon valintaa (mainittu El-Galaly ym. viitteenä 9).

Hoitovaihtoehto esittely

Tarkistettu teksti todeta, että lisääntyvä altistuminen alkylointiaineita yhdistetyissä liikennemuotojen hoitoihin tai kemoterapia yksin voi olla toissijainen syy akuutin nonlymphocytic leukemian (mainittu Koontz ym. Viitteenä 8).

Lisätty Böll et ai. referenssinä 61.

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ Adult Treatment toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute