Aikuisten non-Hodgkin-lymfooman hoidossa (pdqто): hoito [] -käsittelyä varten indolent, toistuva aikuisten nhl

Yleensä hoitoa standardin aineilla harvoin tuottaa paranna potilailla, joiden tauti on uusiutunut. Jatkuva remissioiden uusiutunut saadaan usein potilailla, joilla on veltto lymfoomat, mutta uusiutuminen yleensä seurata. Myönteinen selviytyminen uusiutunut on liittynyt ikä alle 60 vuotta täydellinen remissio sijaan osittainen remissio, ja vasteen kesto pidempi kuin 1 vuosi. Jopa kaikkein edullisin osajoukko, mutta on kymmenkertainen suurempi kuolleisuus verrattuna ikävakioitu Yhdysvaltain väestöstä hinnat. [1] Potilaat, jotka kokevat uusiutumisen kanssa veltto lymfooma voi usein sairautensa hallintaan yksin tai yhdistelmänä kemoterapian, rituksimabi (anti -CD20 monoklonaalinen vasta-aine), lenalidomidin, radioleimatun anti-CD20-vasta-aineita, tai lievittävää sädehoitoa. [2, 3] Pitkän aikavälin vapaus toisen uusiutumisen, on kuitenkin harvinaista, ja useita relapseja yleensä tapahtuu. Potilaat, joilla on veltto lymfooma saattavat kokea uusiutumisen aggressiivisemmalla histologian. Jos kliininen rakenteessa uusiutuminen viittaa siihen, että taudin käyttäytyy enemmän aggressiivisesti, biopsia tulisi suorittaa. Dokumentointi muuntaminen aggressiivisemman histologian edellyttää asianmukaista muutosta terapian sovellettavissa että histologisen tyypin. [4] nopea kasvu tai ristiriitainen kasvu eri sairauksien sivustot voivat osoittaa histologinen muuntaminen.

Lymfooma viittaa maligniteetti imunestejärjestelmän. Imunestejärjestelmän on verkon solmujen (solmua kudoksen) yhdistetty aluksia. Yhdessä imusolmukkeiden valua nestettä ja kuona kehosta. Imusolmukkeet toimivat pieninä suodattimia, poistamalla vierasta organismeja ja soluja; Lymfosyytit ovat eräänlainen valkosolujen, joka auttaa torjumaan bakteerien aiheuttamien tulehdusten, viruksia tai sieniä. Imusolmuke tehtävänä on estää infektioiden pääsemästä verenkiertoon. Kun imusuonten …

Mahdollinen oikeudenkäynti 631 follikulaarista lymfoomaa sairastavilla potilailla ja mediaani seuranta 60 kuukautta rituksimabi aikakauden (2002-2009) löysi 5 vuoden muunnos korko (11%) ja korkeamman asteen histologia. [7] mediaani (OS) transformaation jälkeen oli 50 kuukautta ja 5 vuoden OS oli 66%, jos muutos on tapahtunut yli 18 kuukautta diagnoosin follikulaarinen lymfooma. Tämä sarja kuvaa parempi ennuste potilaille, joilla muutos kuin koki potilaiden prerituximab aikakauden.